Sugarbird, már öt éve!? | Fashionfave - Online divatmagazin

Sugarbird, már öt éve!?

Sugarbird, már öt éve!?

szerző: @2012-10-17
Share on Tumblr

A Boscoloban tartott ünnepségnek több apropója is volt: egyrészt öt éves a Sugarbird, valamint ugyanúgy ez évben tölti az ötödiket az új Fiat 500-as, így az est méltó megkoronázásaként megrendezésre került a brand 20012-es őszi kollekciójának nagyszabású bemutatója is. Tehát méltán állíthatjuk, hogy a fent említett sikerek megalapozták a vendégek remek hangulatát, vagy tán mégsem?

Covergirls

A Fiat 500 és a Sugarbird között megannyi hasonlóság van – legalábbis a hivatalos sajtóanyagban ez olvasható – amely alapján tényleg egyértelműen esett a választás a divatvállalkozásra. Állítólag, már első ránézésre is megállapítható, hogy az autó és ruhák egyedi tervezésűek és vérbeli, nagyvárosi nőknek készültek. Ezzel az állítással azért vitatkoznánk, hisz ha a Sugarbird-ről van szó, nem feltétlenül az egyediség jut az eszünkbe… Valamint megszületett a kis 500-as „Large”, azaz nagy és praktikus, a „Light”, ami a környezet és felhasználóbarát és a divatot teremtő „Loft” Fiat is.

A Sugarbird vezető tervezője és tulajdonosa, Jagasics V. Csonka Hedvig rendkívül rövid idő alatt tett szert országos hírhedtsége, a márka izzadság szaga miatt. Bár ebben szerintünk nagyot dobtak a márka arcai is, a Covergirls lányok: Bódy Sylvi, Debreczeni Zita, Dukai Regina, Horváth Éva és Zimány Linda. A mai napig nem tudjuk, miért pont rájuk esett anno a választás, de mára bebizonyosodott, hogy valamit igenis tudnak a lányok, hiszen számos fiatalnak nyújtanak megfelelő inspirációs alapot a hétköznapokban.

 divatbemutató

Amikor öt évvel ezelőtt elindultunk, nem gondoltam, hogy ilyen sikeresek lesznek a ruhák. Mindegy egyes alkalommal nagy büszkeséggel tölt, el amikor látom, hogy az emberek a mi darabjainkat viselik, azt azonban fontosnak tartom kihangsúlyozni, hogy a siker nem csak az én érdemem. Ez óriási csapatmunka, ahol mindenkinek nagyon fontos és felelősségteljes szerepe van.” – Hedvig fontosnak érzi más velük együttműködő tervezők megemlítését is a sikerben, mint Baranyi Ádám és Parrag Andrea. (Na meg a Gucci-nak, Lanvin-nak, Dior-nak, Stella McCartney-nak és a Mangonak is.)

Az est egyik meglepetése Vujity Tvrtko bejelentése volt, mely szerint a magyar szépségek táborát még egy különleges hölgy fogja erősíteni a jövőben. Weisz Fanni modell kiemelten foglalkozik a társadalmi esélyegyenlőség előremozdításáért. Debütáló jelnyelvi kollekciója tökéletesen ötvözi majd a figyelemreméltó lány személyiségét: különleges, vagány és szociálisan érzékeny.

 

A divatbemutató során bemutatásra került a Fiat 500-as kisautó Sugarbird általi újraértelmezése, továbbá a születésnapi őszi kollekció is. A Fiat meghívására Zséda szórakoztatta a nagyérdeműt, és a Sugarbird szülinapi tortáját is az eseményen vágták fel, miközben többek közt Gallusz Niki és Rakonczai Imre is színpadra lépett.

Kifutó

Gótikus tündérmese a London Fashion Week-ről: Dora Abodi tavasz/nyár 2015

Újabb magyar büszkeség a London Fashion Week-en: Dora Abodi Péntek óta javában dübörög a divat világ egyik legfontosabb eseménye, a...

Modell
Esések a kifutón, avagy néha a modellek is megbotlanak

Elég egy rossz mozdulat és... Menj végig azon az „útvonalon” majd gyere le és öltözz át! Persze ne felejts el mosolyogni, avagy...

Kifutó
Esések a kifutón, avagy néha a modellek is megbotlanak

Elég egy rossz mozdulat és... Menj végig azon az „útvonalon” majd gyere le és öltözz át! Persze ne felejts el mosolyogni, avagy...

Szólj hozzá

Share on Tumblr

comments powered by Disqus

Ezeket olvastad már?
X