Maxi szoknya: Hogyan alakítsuk át az átmeneti időszakra?! - Outfit Szabinától | Fashionfave - Online divatmagazin

Maxi szoknya: Hogyan alakítsuk át az átmeneti időszakra?! – Outfit Szabinától

Maxi szoknya: Hogyan alakítsuk át az átmeneti időszakra?! – Outfit Szabinától

szerző: Pintye Szabina@2012-09-18
Share on Tumblr

Mivel a miniszoknya leáldozóban van az időjárás adta korlátok miatt, ezért gondoltam kicsit még visszahozom közénk a maxiszoknyát, ami közel sem éli végső stádiumát, hiszen mindig újabb és újabb kópiákat látok a legnagyobb fast fashion üzletek vállfáin belőle. A minap bele is futottam egy olyan bejegyzésbe, illetve képösszeállításba, amin a külföldi sztárokat mutatták be maxiszoknyájukban, blézerrel, hosszú ujjú felsővel, vagy egy pamut pulcsival. Ami nekem most nagyon megtetszett, hogy egy blogger hölgy Converse cipővel vette fel a fekete szoknyáját. Ma én is kipróbáltam, és oda is jöttek hozzám, hogy milyen jó párosítás. Látjátok? Inspirálódni nem szégyen, inkább csak saját magunkat fejlesztjük vele.

Próbáltam megmaradni a hordhatóság talaján és a királylányos szoknyámat összepárosítottam egy csíkos felsővel, valamint ha hidegebb lenne akkor még egy farmerkabátot is felkapnék hozzá. A kék egyébként az ősz egyik kedvenc színe, úgyhogy hordjátok bátran! Farmerkabát helyett választhattok hozzá akár egy blézert is, ami nem fontos, hogy fekete legyen, mert egy bézs színű is kitűnő döntés lehet. Mellesleg észrevettem magamon az utóbbi időben, hogy egyre többször öltözködöm úgy, hogy akár minden darab, ami rajtam van más színű. Emlékszem régen annyira ragaszkodtunk ahhoz, hogy “jó, akkor ha fekete a táskám, akkor fekete öv, cipő és kiegészítő kell hozzá”. Ezt próbáljátok meg Ti is levetkőzni. Persze, nem azt mondom, hogy úgy kell kinézni, mint egy kanári, de például a pasztell színekből nyugodtan nyúljatok egyszerre többhöz is, amikor kitaláljátok a napi kompozíciót.  Fontos, hogy ne agyból, hanem ösztönből öltözködjetek!

Bármennyire is beköszöntött az ősz, még mindig nem vagyok hajlandó felvenni hosszú szárú csizmát, vagy nagykabátot. Nektek is csak azt tudom mondani, sokkal fontosabb, hogy jól érezzétek magatokat abban, amit felvesztek, mert annál lehangolóbb nincs, amikor egy lány öltözködésén látszik, hogy erőltetett.

Aki már olvasta pár cikkemet, tudja, hogy elég őszinte és szókimondó vagyok, de úgy gondolom hogy számotokra is sokkal izgalmasabb egy ilyen írást olvasni, mint elveszni a részletek, valamint az “azért vettem fel ezt” mondatok sokaságában.Tehát használjátok ki a jó időt, amíg csak lehet, és ne féljetek önmagatok lenni.


Csíkos felső: Pull & Bear
Szoknya: Stradivarius
Táska: H&M
Kiegészítők: Pull and Bear, Bershka

Magazin

The September Issue – Outfit Dettitől

A szeptember a divat januárja! A szeptember a divat januárja a nagyok szerint. Már nem izzad ránk a ruha, ez...

Favestyle
Ősszel miniruhában – Outfit Petráról

Ősszel miniruha? Néhány kiegészítővel hordhatóvá válhat kedvenc miniruhánk is a hidegebb időben! Itt az Ősz, itt van újra…. Mintha a Nap is...

hot!
Favestyle
Itt van az ősz, itt van újra – Outfit Adéltól

Esik az eső. Nem szeretnénk eláztatni a cipőnket és kabátunkat, viszont divatosan, jól akarunk felöltözni. Ismerős ez az érzés? Megmutatjuk, hogyan öltözz...

Szólj hozzá

Share on Tumblr

comments powered by Disqus

Ezeket olvastad már?
X