Megérkezett az új őszi Springfield kollekció | Fashionfave - Online divatmagazin

Megérkezett az új őszi Springfield kollekció

szerző: @2012-06-23
Share on Tumblr

A 2012-es őszi Springfield kollekció természetes anyagokkal, visszafogott színekkel és zord időben is praktikus darabokkal biztosítja a trendi és kényelmes viseletet a hűvösebb hónapokra is.

SPF WOMEN

A sárga és zöld színárnyalatok puhasága tűnik ki a fekete alapszínekből a 60-as évekre emlékeztető bohó stílusú mod exotica kollekcióban, mely tapéta mintájú, csajos és elegáns darabokat tartalmaz.

A 40-es évek klasszikus hollywoodi filmjei inspirálták a 40th vintage ruhákat. Kézzel rajzolt virágminták, valamint a tengerészkék és burgundy színek jellemzik darabjait.

A my land egy nyugodt, vidék ihlette kollekció, rusztikus részletekkel, meleg, puha, természetes anyagokkal, melyek homok árnyalatú kötött ruhákban testesülnek meg. A nőies alakhoz hű laza és kellemes formák jellemzik.

SPF MAN

Az outdoor kollekció archetipikus Springfield téma, olyan ruhákkal, melyek végigvezetnek az őszi napokon. A parkák és kötött pulóverek, pólók és kapucnis felsők új elképzelésben jelennek meg: szuper trendi színes nadrágokkal kombinálva, bordó, narancs, arany-bézs színekkel.

A modern trendekre válaszol az architech kollekció, mely a struktúrára és anyagokra koncentrál, kevesebb figyelmet fordítva a ruhák díszítésére. Testszín, szürke, fekete, barna…kombinálva a kollekció kulcs árnyalatával, a dohány színnel.

Az old tailor stílus a szabászat részleteit állítja a középpontba laza és könnyed stílusban. Gombok és fonatok, bőrborítás, kontrasztos varrás a legfontosabb visszatérő elemek. Csipetnyi brit beütéssel, lágy és természetes színekkel operáló csíkos pólók és mintás pulóverek jellemzik.

A thermal performance alsóruházat mindenkit kényelemben tart a leghidegebb téli napokon is, hisz a védelmet biztosító termo felület megtartja viselője saját mikroklímáját. Hosszú és rövid ujjú pólók, garbók az igazán hideg időre és egy igazi újdonság a jégeralsó is szerepel a kollekcióban. A különböző stílusú ruhák mellett az új eljárással készülő SPF farmerok is megérkeznek 2012 őszén, melyek környezetkímélő technológiával készülnek.

SPF LIFESTYLE ACCESSORIES

A laza, innovatív és különleges Springfield kiegészítők szintén megjelennek a szezonban. Laptop, Ipod és Iphone kiegészítőket, funky jegyzetfüzeteket és remek fülhallgatókat is kaphatunk majd a SPF boltokban.

Frizura

Hosszúból rövid – belevágjunk?

Rengeteg előtte-utána fotó a leghíresebbekkel. Döntsétek el Ti, hogy kinek melyik áll jobban! Az utóbbi időben a hírességek sorra válnak...

tipp!
hot!
Magazin
15 szexi és könnyű lófarok

Kíváncsiak vagytok hogyan tudtok látványos és egyben könnyen elkészíthető copfokat csinálni? Az alábbi cikkből ötleteket meríthettek. Általában akkor fogjuk lófarokba a hajunkat,...

hot!
tippek
Legyél Te a legjobban öltözött vendég az esküvőn!

Meghívtak egy esküvőre, de tanácstalan vagy miben jelenj meg? Mi segítünk! Végre beköszöntött a jó idő, ami egyben azt is jelenti, hogy...

Szólj hozzá

Share on Tumblr

comments powered by Disqus