Miben menjünk vizsgázni? | Fashionfave - Online divatmagazin

Miben menjünk vizsgázni?

szerző: Guzsik Bernadett @2012-05-24
Share on Tumblr

Számtalanszor gondolkodtam azon, mennyire jó lenne, ha egy vizsgán azt nézné a professzorom, hogy mennyire csíptem ki magam… Ehelyett, mindig csak a tudásomat firtatták, mégis, ha jól nézünk ki, az már félsiker.

A mai napig a legtöbb oktatási intézmény igen szigorú dresszkóddal rendelkezik, már ami a hivatalos rendezvényeket és a vizsgákon való megjelenést illeti. Ez a megkötés, azonban semmiképpen sem egyenlő egy előnytelen szabású fekete nadrággal és valami förtelmes fehér blúzzal. Ma már mindenki talál kedvére – és tanárai kedvére – való öltözéket.

A legbiztosabb, ha a klasszikusoknál maradunk. Egy jól szabott ruha, fekete blézer és egy nem túl magas magassarkú, néhány visszafogottan elegáns kiegészítővel. Egy ilyen összeállítással soha nem nyúlhatunk mellé, sőt… még a legkonzervatívabb helyeken is elismerő pillantásokat zsebelhetünk be, hiszen ezen darabok okkal váltak klasszikusokká.

ruha

Aki az idei pasztell-trend szerelmese, nyugodtan becsempészhet az előadóba is egy kis napfényt a világos színek segítségével. Ma már nincs kőbe vésve, hogy nőként csak szoknyát hordhatunk, így bátran viseljetek ilyenkor is nadrágot, akár egy kardigánnal kiegészítve.

nadrg

A feltűnő színek kedvelőinek sem kell aggódniuk. A piros, mint oly sokszor, most is megállja a helyét, hiszen többek között a magabiztosság színe, ami nem válik hátrányunkra egy szóbeli alatt. Arra azonban mindenképpen ügyeljünk, hogy semleges árnyalatokkal kombináljuk, nehogy túl vad, extrém hatást érjünk el, hiszen soha nem lehet tudni, végül ki áll majd a pódium túloldalán.

szoknya

Ha kedvet kaptatok a klasszikusabb darabokhoz, bátran szemezgessetek az itthoni kínálatból!

H&M:

Mango:

_
_
_
_
Magazin

Trendek, amelyek remélhetőleg nem térnek vissza

Tiszavirág életű őrületek vagy erősebbek, mint gondolnánk? Minden szezonnak megvannak a maga sajátos stílus jegyei, így természetesen egy évnek...

tipp!
hot!
divat
Látványos igénytelenség

Hibák, amiket nap mint nap elkövetünk. Nézzük, hogyan tudunk mégis változtatni rajtuk! Sokszor gondolkozunk azon, mikor olyasmit látunk, ami a szemünket bántja,...

hot!
tippek
Válassz nyári ruhát alakodnak megfelelően!

A nyári nagy melegben egy lenge ruhácska a legpraktikusabb viselet, hiszen csak felkapjuk és már mehetünk is a dolgunkra, legyen szó...

Szólj hozzá

Share on Tumblr

comments powered by Disqus