Miben menjünk vizsgázni? | Fashionfave - Online divatmagazin

Miben menjünk vizsgázni?

Miben menjünk vizsgázni?

szerző: Guzsik Bernadett@2012-05-24
Share on Tumblr

Számtalanszor gondolkodtam azon, mennyire jó lenne, ha egy vizsgán azt nézné a professzorom, hogy mennyire csíptem ki magam… Ehelyett, mindig csak a tudásomat firtatták, mégis, ha jól nézünk ki, az már félsiker.

A mai napig a legtöbb oktatási intézmény igen szigorú dresszkóddal rendelkezik, már ami a hivatalos rendezvényeket és a vizsgákon való megjelenést illeti. Ez a megkötés, azonban semmiképpen sem egyenlő egy előnytelen szabású fekete nadrággal és valami förtelmes fehér blúzzal. Ma már mindenki talál kedvére – és tanárai kedvére – való öltözéket.

A legbiztosabb, ha a klasszikusoknál maradunk. Egy jól szabott ruha, fekete blézer és egy nem túl magas magassarkú, néhány visszafogottan elegáns kiegészítővel. Egy ilyen összeállítással soha nem nyúlhatunk mellé, sőt… még a legkonzervatívabb helyeken is elismerő pillantásokat zsebelhetünk be, hiszen ezen darabok okkal váltak klasszikusokká.

ruha

Aki az idei pasztell-trend szerelmese, nyugodtan becsempészhet az előadóba is egy kis napfényt a világos színek segítségével. Ma már nincs kőbe vésve, hogy nőként csak szoknyát hordhatunk, így bátran viseljetek ilyenkor is nadrágot, akár egy kardigánnal kiegészítve.

nadrg

A feltűnő színek kedvelőinek sem kell aggódniuk. A piros, mint oly sokszor, most is megállja a helyét, hiszen többek között a magabiztosság színe, ami nem válik hátrányunkra egy szóbeli alatt. Arra azonban mindenképpen ügyeljünk, hogy semleges árnyalatokkal kombináljuk, nehogy túl vad, extrém hatást érjünk el, hiszen soha nem lehet tudni, végül ki áll majd a pódium túloldalán.

szoknya

Ha kedvet kaptatok a klasszikusabb darabokhoz, bátran szemezgessetek az itthoni kínálatból!

H&M:

Mango:

Frizura

Hosszúból rövid – belevágjunk?

Rengeteg előtte-utána fotó a leghíresebbekkel. Döntsétek el Ti, hogy kinek melyik áll jobban! Az utóbbi időben a hírességek sorra válnak...

hot!
Magazin
5 csizma ami nem hiányozhat egyetlen nő szekrényéből sem

Tudd meg Te is, hogy melyek azok a csizmák, amik idén egyetlenegy nő szekrényéből sem hiányozhatnak! Most, hogy vége a nyárnak és...

hot!
cipő
Gumicsizmás támadás

A legtrendibb gumicsizmák a magassarkútól a színesig, Erzsébet királynőjétől egészen a mai darabokig. Gumicsizmás támadásra fel! Néhány évvel ezelőtt álmainkban sem mertük...

Szólj hozzá

Share on Tumblr

comments powered by Disqus

Ezeket olvastad már?
X