Milan Fashion Week Spring 2013 – 2. rész | Fashionfave - Online divatmagazin

Milan Fashion Week Spring 2013 – 2. rész

Milan Fashion Week Spring 2013 – 2. rész

szerző: @2012-09-25
Share on Tumblr

Pár napja már beszámoltunk a milánói divathét első két napjáról, amiről itt olvashattok. Mára a következő két nap legjobb kollekcióival készültünk. Vágjunk is bele!

Moschino
Ha Ti is megnézitek a bemutatót, akkor rádöbbentek, hogy a kollekció több mint fele, a fekete-fehér variációjából állt. S mikor már azt gondoltuk, hogy ezt nem lehet tovább variálni, a brand ezt az állításunk is megcáfolta. Így 20 fekete-fehér összeállítást és 25 színes outfitet vonultatott fel a Moschino a kifutón. A kollekció teljes egészében szerintünk bájos, és nagyon retro!

í

Just Cavalli
Cavalli védjegyének számító ocelot mintát felváltották a virágok. Na nem kell megijedni az állat motívumok kedvelőinek, hiszen még így is maradt jócskán nyomat a kollekcióban. Nem tudjuk, hogy Ti hogy vagytok vele, de mi élünk-halunk a márkáért, hiszen mindig üde, fiatalos színt hoz a temérdek művészi kreáció közé, ez főleg a divathéten érezhető – mint például most is. Nézzétek meg a többi kollekciót is, és ugye olyan a Just Cavalli, mintha csak stílusos olasz fiatalokat látnánk sétálni a kifutón?!

í

Etro
A ma oly divatos matyó mintára hajazó virág motívumoktól volt hangos az ETRO 2013-as tavaszi kollekciója. Ezeknek köszönhetően pedig egyik outfitre sem mondható az, hogy unalmas, sőt… Szerintünk több összeállítás is már-már a giccs határát feszegette. Míg a letisztult anyagokból készült ruhákat a rafinált, nőies szabás jellemezte – így ez a kollekció is szerintünk nagyon népszerű lesz a hölgyek körében.

í

Versace
Donatella legújabb kollekciója láttán az egykori, Gianni által vezetett Versacét képzeltük magunk elé – az ultramini szoknyák és ruhák, a csillogó kiegészítők és a sok-sok cici villantás. Az olasz márka újonnan bemutatott kreációi maga a forró erotika és a dög – remélhetőleg a ruhák többsége az igazi nőkön sem vesztik el szexisségüket… Egyszerűen nem tudunk szó nélkül elmenni a bőr forrónadrágok mellett, amiket áttetsző hímzések egészítettek ki, nem beszélve a frappáns szabásokról, a rengeteg bőrbetétről és övekről nem utolsósorban az ultra magas sliccelésekről. Egyszóval, Donatella remek munkát végzett. Talán azok a cipők illetve csizmák nem dobogtatták meg a szívünket.

í

Bottega Veneta
Az elmúlt szezonok, talán legunalmasabb Bottega Veneta kollekcióját láthatta a szakma a milánói kifutón. Bár azt meg kell hagynunk, hogy a darabok nagyon unalmasak, ellenben minden outfit hordható, s így biztosra ment a márka. A felvonultatott összeállítások közt szinte minden korosztály megtalálja a magának oly’ kedves ruhákat, csak mi hiányoljuk a fantáziát. Sebaj, ez csak a mi véleményünk, a kollekció biztos sikeres lesz majd.

í

Fendi
Kövezzetek meg, de mi a mai napig nem értjük, hogy egy olasz márka miért tervez bundákat és vastag ballonokat egy tavaszi/nyári kollekcióba. Talán erről Kar Lagerfeldet kéne kérdezni… A Fendi 2013-as tavaszi bemutatója szerintünk inkább csak leendő trendeket vonultatott fel, hiszen jó pár outfit túl művészi és valljuk be őszintén, nem ‘utcaképes’ – főleg nyáron. Összegezve, maga a kollekció jó, csak nem épp tavaszra.

í

Jil Sander
Ha megengeditek, akkor tudni illik rólam, hogy kissé távol áll tőlem ez a minimalizmus, ellenben látva a márka 2013-as kollekcióját, őszintén meg kell vallanom, hogy nagyon bejön az új Jil Sander gyűjtemény. Ugyanakkor jelentjük, hogy nem sínylette meg a tervező váltást a brand. Nem egy új Jil Sandert kaptunk, hanem csak egy új tervezőt, aki tovább viszi a már lefektetett hagyományokat. Többnyire oversize ruhák, könnyed anyagokból, letisztult színekkel. Egyszóval FAVE!

í

Emilio Pucci
Dög és szex a köbön – akár így is jellemezhetném az Emilio Pucci 2013-as tavaszi kollekcióját. A márkától szinte semmi újat nem kapunk, hiszen hozza a megszokott dögöt a sejtelmes, áttetsző anyagokkal és a szexi szabású vonalakkal. Nem is húzzuk tovább az időt, nézzetek bele a bemutatóba, és gyönyörködjetek a remek összeállításokban:

í

Nektek melyik márka 2013-as tavaszi bemutatója tetszik a legjobban?

Magazin

Gótikus tündérmese a London Fashion Week-ről: Dora Abodi tavasz/nyár 2015

Újabb magyar büszkeség a London Fashion Week-en: Dora Abodi Péntek óta javában dübörög a divat világ egyik legfontosabb eseménye, a...

Kifutó
Esések a kifutón, avagy néha a modellek is megbotlanak

Elég egy rossz mozdulat és... Menj végig azon az „útvonalon” majd gyere le és öltözz át! Persze ne felejts el mosolyogni, avagy...

Magazin
Esések a kifutón, avagy néha a modellek is megbotlanak

Elég egy rossz mozdulat és... Menj végig azon az „útvonalon” majd gyere le és öltözz át! Persze ne felejts el mosolyogni, avagy...

Szólj hozzá

Share on Tumblr

comments powered by Disqus

Ezeket olvastad már?
X