Milan Fashion Week Spring 2013 3. rész | Fashionfave - Online divatmagazin

Milan Fashion Week Spring 2013 3. rész

Milan Fashion Week Spring 2013 3. rész

szerző: Kász Attila@2012-09-26
Share on Tumblr

Tegnap még a milánói divathét harmadik és negyedik napjáról olvashattatok – itt -, ma már az utolsó két nap kollekcióit hoztuk el nektek. Vágjunk is bele, immáron harmadszorra!

Marni
Megszokottan elegáns minimalizmus, csipetnyi oversizezal. Valahogy így tudnánk leírni a Marni 2013-as tavaszi kollekcióját. Tapasztalataink szerint, itthon kevesen kedvelik ezt a fene nagy modernizmust, de e gyűjteményben, na meg a márkában sosem csalódunk, hiszen mindig remek darabok árasztják el az üzleteket. A lágyabb, romantikusabb darabok mellett természetesen a keményebb, élesebb összeállítások is jól megférnek egymás mellett a kollekcióban.

í

Dolce&Gabbana
Mióta könnyes búcsút intettünk a D&G-nek, azóta valahogy a nagy testvér is megváltozott, és szerintünk rossz irányba indult el… Már a padlizsános-paradicsomos-fokhagymás nyomatos kollekciót sem értettük, de ezt a mostanit még annyira sem… Sok-sok csík, rengeteg festmény, zsákok, fonott táskákból szoknyák és míderek – van itt minden, ami Szicíliára jellemző, de túl sok(k). Mi vissza szeretnénk kapni a régi Stefanot és Dominicot, és Ti?

í

Salvatore Ferragamo
Nőies, kellemes s nem mellesleg olasz. A brand kreatív vezetője az új kollekcióval biztosra ment, hiszen minden korosztály megtalálja a magához illő darabot. Aszimmetrikus szoknyákból szerintünk 2013 tavaszán sem maradunk, ha ez a Salvatore Ferragamon múlik. Kellemesen lágy összeállításokat vonultatott fel a kifutón a Massimiliano Giornetti, olykor egy cseppnyi minimalizmussal megbolondítva.

í

Giorgio Armani
A divathét második napján, az Emporio Armani bemutatóján kellemesen csalódtunk Mr. Armaniban, ellenben a tervező magasabb árfekvésű márkájának 2013-as tavaszi kollekciója túl sötét, túl őszies és túl megszokott, nem mellesleg szerintünk túl unalmas is. A brand új darabjairól annyi jót tudok mondani, hogy a világosabb kék árnyalatok és a rétegzett organzák ámulatba ejtik minden leendő vásárlót, ellenben semmi újat sem kapunk Aramnitól. Nektek hogy tetszik az új kollekció?

í

DSquared2
A Caten testvérek újra hatalmasat dobbantottak. Már a márka 2013-as tavaszi férfi kollekcióját is imádtuk (itt), csakúgy mint a mostani nőit. A most felvonultatott outfitek többsége a férfi ruhák női változatai, csak most bejött a képbe a pink és a piros is. A szexi fekete latex anyagokat a csillogó arany kiegészítők halmozása egészítette ki, csakúgy mint a brand 2013-as resort gyűjteményében. Mi épp ezért kedveljük annyira ezt a márkát, mert az aktuális szezonban a kollekciók egymásra épülnek és egy közös vonalon indulnak. Hatalmas FAVE!

í

Roberto Cavalli
Csakúgy, mint a Just Cavalli aktuális kollekciójából, úgy a Roberto Cavalli brand ruháiról is szinte teljesen eltűntek az ocelot minták. Helyette nyárias lézervágott bőrnadrágokat és miniruhákat, nem mellesleg szexisen lezser, magas sliccelésű maxiruhákat is kapunk. A bemutató első fele fehér és cukorka színekben pompázott, majd ezt a pasztell áradatot váltotta fel a fekete sötétsége. Nekünk nagyon tetszik ez az új kollekció, és nektek?

í

Giannfranco Ferré
Akár azt is mondhatnánk, hogy újjáéledt a Giannfranco Ferré brand. Mára körvonalazódótt a márka új stílusa, iránya. Letisztult, minimalista, de még így is szexi és dögös. Ez az új Ferré! A fekete-fehér különleges játékából roppant érdekes outfitek születtek, amiket a rafinált szabások még inkább megbolondítottak – már ekkor tudtuk, hogy sikeres lesz ez a kollekció. Majd mikor a fináléban a felvonultatott összeállítások színes változatait is megláttuk, ekkor robbant a második bomba. FAVE!

í

Nektek mely kollekciók tetszettek Milánóban?

Kifutó

Gótikus tündérmese a London Fashion Week-ről: Dora Abodi tavasz/nyár 2015

Újabb magyar büszkeség a London Fashion Week-en: Dora Abodi Péntek óta javában dübörög a divat világ egyik legfontosabb eseménye, a...

hot!
Modell
Esések a kifutón, avagy néha a modellek is megbotlanak

Elég egy rossz mozdulat és... Menj végig azon az „útvonalon” majd gyere le és öltözz át! Persze ne felejts el mosolyogni, avagy...

hot!
Magazin
Esések a kifutón, avagy néha a modellek is megbotlanak

Elég egy rossz mozdulat és... Menj végig azon az „útvonalon” majd gyere le és öltözz át! Persze ne felejts el mosolyogni, avagy...

Szólj hozzá

Share on Tumblr

comments powered by Disqus

Ezeket olvastad már?
X