Minna Parikka csodálatos világa | Fashionfave - Online divatmagazin

Minna Parikka csodálatos világa

szerző: Pozsonyi Alexandra @2012-04-10
Share on Tumblr

Minna Parikka leginkább extrémnek mondható kollekcióinak darabjait akár Lady Gaga-n, Beth Ditto-n vagy Fergie-n is láthattátok már. A tervezőnő finn származású és Helsinkiben indította el a márkát 2005-ben. A szerelmei a cipők és azok tervezése, ugyanis rájött, hogy ahhoz nem kell modellalkat, hogy egy lehengerlő lábbelit tudjon viselni az ember, ami mindenkinek jól állhat. Emellett kreál még táskákat, kesztyűket, sálakat és maszkokat is.

Minna Parikka - tervező

A kollekciói rendkívül színgazdagok, különlegessége mégsem ebből fakad, hanem a “feeling”-ből.
A fagylalt mindenkinek vidámságot, lazítást jelent. Az ilyen mintájú holmik láttán, az embernek kedve támad egy jégkrém csatához és kizökken az átlagos, feszült tempójú hétköznapokból. A szív motívum a tavasz beköszöntével még népszerűbb, hiszen a madárcsicsergésről, a jó időről a szerelem jut eszébe a többségnek. Továbbá fémes-hideg, a pasztell-romantikus és a vibráló-élénk színekből is válogathatunk Minna-nál a tavaszi kollekcióban.

Cipők

Repülhetsz a szárnyas lábbelikben, főleg a könnyű balerina változatban. A pókhálós, a szájas és a fagyival leöntött verziók is figyelemfelkeltőek, de ugyanakkor stílusosak is. A kis pompom virágos, pasztell darabok pedig végtelenül romantikusak. Ti is beléjük szerettetek?

Táskák

Ha a cipődhöz passzolót választasz vagy ha nem, akkor sem fogsz mellé. Egy MP táskával a kezedben szinte mindegy mi van rajtad, hiszen úgyis mindenki a kis gyönyörűséget nézi majd a kezedben.

Kesztyűk

Itt főleg a szív alakú kivágás, az ami megbolondítja a kesztyű párokat. A bevállalósabbak még a “fagyiba nyúltam” verziót is választhatják.

És végül jöjjön a videó, amiben az egész Minna Parikka tavasz benne van:

í

Nektek hogy tetszik Minna Parikka tavaszi kollekciója? Bevállalnátok egy fagyis szettet esetleg?

fotók: minnaparikka.com

dorka petrity szarmazasa
divat

10 hazugság a Fashionisták szájából

A legáltalánosabb füllentések, amik már minden Fashionista száján kicsúsztak. Persze mi tökéletes megértjük és átérezzük a dolgot. Ha valaki divat...

hot!
divat
Szuper szülinapi torta kreációk

Némi inspiráció, hogy milyen legyen a következő tortád... Mint ahogyan azt már írtam egy előző cikkben, sokban változtak a torta trendek. Ez...

hot!
Magazin
Legyél Te a legjobban öltözött vendég az esküvőn!

Meghívtak egy esküvőre, de tanácstalan vagy miben jelenj meg? Mi segítünk! Végre beköszöntött a jó idő, ami egyben azt is jelenti, hogy...

Szólj hozzá

Share on Tumblr

comments powered by Disqus