Minna Parikka csodálatos világa | Fashionfave - Online divatmagazin

Minna Parikka csodálatos világa

Minna Parikka csodálatos világa

szerző: Pozsonyi Alexandra@2012-04-10
Share on Tumblr

Minna Parikka leginkább extrémnek mondható kollekcióinak darabjait akár Lady Gaga-n, Beth Ditto-n vagy Fergie-n is láthattátok már. A tervezőnő finn származású és Helsinkiben indította el a márkát 2005-ben. A szerelmei a cipők és azok tervezése, ugyanis rájött, hogy ahhoz nem kell modellalkat, hogy egy lehengerlő lábbelit tudjon viselni az ember, ami mindenkinek jól állhat. Emellett kreál még táskákat, kesztyűket, sálakat és maszkokat is.

Minna Parikka - tervező

A kollekciói rendkívül színgazdagok, különlegessége mégsem ebből fakad, hanem a “feeling”-ből.
A fagylalt mindenkinek vidámságot, lazítást jelent. Az ilyen mintájú holmik láttán, az embernek kedve támad egy jégkrém csatához és kizökken az átlagos, feszült tempójú hétköznapokból. A szív motívum a tavasz beköszöntével még népszerűbb, hiszen a madárcsicsergésről, a jó időről a szerelem jut eszébe a többségnek. Továbbá fémes-hideg, a pasztell-romantikus és a vibráló-élénk színekből is válogathatunk Minna-nál a tavaszi kollekcióban.

Cipők

Repülhetsz a szárnyas lábbelikben, főleg a könnyű balerina változatban. A pókhálós, a szájas és a fagyival leöntött verziók is figyelemfelkeltőek, de ugyanakkor stílusosak is. A kis pompom virágos, pasztell darabok pedig végtelenül romantikusak. Ti is beléjük szerettetek?

Táskák

Ha a cipődhöz passzolót választasz vagy ha nem, akkor sem fogsz mellé. Egy MP táskával a kezedben szinte mindegy mi van rajtad, hiszen úgyis mindenki a kis gyönyörűséget nézi majd a kezedben.

Kesztyűk

Itt főleg a szív alakú kivágás, az ami megbolondítja a kesztyű párokat. A bevállalósabbak még a “fagyiba nyúltam” verziót is választhatják.

És végül jöjjön a videó, amiben az egész Minna Parikka tavasz benne van:

í

Nektek hogy tetszik Minna Parikka tavaszi kollekciója? Bevállalnátok egy fagyis szettet esetleg?

fotók: minnaparikka.com

A főszerkesztő ajánlata

Tiltólistás cipőtrendek

Lábbelik, amelyeket jobb lenne egy életre elfelejteni! “Madarat tolláról, embert barátjáról és CIPŐJÉRŐL.”  Én személy szerint mindig megnézem az emberek...

cipő
Őszi cipő körkép

Ezeknek a cipőknek a ruhatáradban a helye a hűvösebb hónapokra! Még fogalmad sincs, hogy milyen cipőket fogsz hordani a hidegebb hónapok beköszöntével?...

hot!
divat
Gumicsizmás támadás

A legtrendibb gumicsizmák a magassarkútól a színesig, Erzsébet királynőjétől egészen a mai darabokig. Gumicsizmás támadásra fel! Néhány évvel ezelőtt álmainkban sem mertük...

Szólj hozzá

Share on Tumblr

comments powered by Disqus

Ezeket olvastad már?
X