Miranda Kerr - Vogue UK július | Fashionfave - Online divatmagazin

Miranda Kerr – Vogue UK július

Miranda Kerr – Vogue UK július

szerző: @2012-06-13
Share on Tumblr

Miranda Kerr-t napjaink talán egyik legkeresettebb és legismertebb modeljét, ezúttal a Vogue UK júliusi számában láthatjuk.

A fotózás helyszíne Sydney volt, ami többek közt a világhírű hölgy szülővárosa is. A képeket Will Davidson készítette, mondhatni mostoha körülmények közt, ugyanis szinte végig esett az eső és mindössze 20 percre sütött ki a nap. A természet adta korlátok mellett pedig még a paparazzik hadával is meg kellett küzdeniük. Az eredmény viszont magáért beszél….

Mrs. Bloom-nak az önbizalmat a Victoria’s Secret kifutóin a pozitív gondolkodás adja. “Élvezd a zenét és érezd jól magad. Ne az járjon a fejedben, óhh Istenem, hogy nézhet ki a fenekem. Egyszerűen csak gondolj arra, hogy nagyszerű vagy.”

Miranda_Kerr_Vogue_UK_3
Nagymamájától – akivel nagyon szoros a kapcsolata – azt tanulta, hogy “Sohse hagyjam el magam! Fontos, hogy ha reggel felkelsz szedd össze magad, és ne lófrálj egész nap pizsamában.”
Sok férfi szerint – és szerintem nő szerint is – Miranda lehetne egész nap kinyúlt macinaciban is, akkor se veszítene természetes, sugárzó szépségéből.

Miranda_Kerr_Vogue_UK_5
Kevesen tudják, hogy Ő volt az első ausztrál Angyal, a genetikailag szinte hibátlan lányok fehérneműkkel tarkított csapatában. S azzal, hogy szárnyat kapott, megnyílt előtte tényleg minden kapu. Beleértve Orlando Bloom szívét is. Akivel 2010 július 22-én házasodtak össze, majd 2011 január 6-án megszületett szerelmük gyümölcse, Flynn Christopher Blanchard Copeland Bloom.

Miranda_Kerr_Vogue_UK_2

Az interkontinentális kapcsolatban élő pár, több ezer kilométer távolságra egymástól is nagyon boldog. Ugyanis nem az együtt töltött idő a fontos számukra, hanem az, hogy még mindig őszintén szeretik a másikat, s ennél nem is kell több. A kicsi Flynn pedig egyelőre ingázva tölti a mindennapjait, New York-Sydney-London-és papa-mama éppen aktuális “munkahelye” közt. A fotók alapján pedig egy kiegyensúlyozott, boldog kisfiú lehet, aki anyukája szépségét és apukája sármját is egyformán örökölte, kell ennél több?

Miranda_Kerr_Vogue_UK_4 Miranda_Kerr_Vogue_UK_6
Ezek után pedig mi mást mondhatnék mint, hogy további sok sok csemetét és legalább ugyanennyi boldogságot kívánok Nekik, a Föld bármelyik kontinensén is állapodnak majd meg.

Te mit gondolsz Miranda-ról?

Modell

Modellek anyaszerepen a Vogue címlapjain keresztül

Gyönyörűek, sikeresek, édesanyák: Modellek és csemetéik a Vogue címlapjain. Gyönyörűek, sikeresek, manökenek. Megszokták a reflektorfényt, a csillogást, a kifutókat,...

tippek
Modellek Off Duty – avagy mire lesz szükséged a modell-outfithez

Légy vagány, mint egy modell! Egy kicsit rockos, egy kicsit vintage egy leheletnyi bőrrel kiegészítve – bár a kifutón szebbnél szebb ruhakölteményekben...

Kifutó
Esések a kifutón, avagy néha a modellek is megbotlanak

Elég egy rossz mozdulat és... Menj végig azon az „útvonalon” majd gyere le és öltözz át! Persze ne felejts el mosolyogni, avagy...

Szólj hozzá

Share on Tumblr

comments powered by Disqus

Ezeket olvastad már?
X