Moschino Cheap and Chic 2013 kollekció | Fashionfave - Online divatmagazin

Moschino Cheap and Chic 2013 kollekció

szerző: Juhász Krisztina @2012-07-01
Share on Tumblr

A Moschino Cheap and Chic irányvonala újabb nyári kollekcióval jelentkezik, a darabok kicsit eltérnek a mai szokásos “commerce” divattól, viszont tartalmaz elég sok elemet a nyári trendekből és egyszerűen imádnivalóak!

Első ránézésre ami feltűnik az olvasónak (nézőnek), azok a kampányképek- ugyanis egy nagyszerű újdonsággal rukkolt elő a márka – a fotókat fehér háttérrel fotózták és a modellek mögé egy-egy vintage-re emlékeztető antik képkeretet illetve virágkaput varázsoltak. Egyszerű, mégis nagyszerű ötlet volt, egyáltalán nem mindennapi.

A virágmintás ruhadarabok még 2012-ben váltak must-have-ekké, viszont még mindig tartják aktualitásukat, ezért is nem hiányozhatnak a Moschino kollekciójából sem. Nincs ez másképp a tengerészmintával sem, ők jelentkeznek legnagyobb számban. Ezenkívül a jól ismert angol zászló motívumát is sikerült belecsempészni egy táska erejéig. A pasztell színek ugyanúgy részét képezik a kollekciónak, főleg a mentazöld, ezenkívül megjelenik pár élénkebb szín is, mint a piros és a lila, a neonmániát  pedig szerencsére elkerülték.

A darabok fazonja inkább az elegáns és a romantikus vonalak felé húznak, térdig érő ruhák-szoknyák, derékben szabott  shortok, nadrágok; blézerek, ing-rövidújjúk és ujjatlanok. A táskákra bátran rá lehet akasztani a “sikkes” jelzőt, a cipők többségénél pedig a csíkos minta, fekete-fehér szín és a telitalp dominál.

A mi kedvenceink ezek az összeállítások lettek:

Bejön nektek ez a kollekció? Melyik darabokat viselnétek legszívesebben?

tippek

15 szexi és könnyű lófarok

Kíváncsiak vagytok hogyan tudtok látványos és egyben könnyen elkészíthető copfokat csinálni? Az alábbi cikkből ötleteket meríthettek. Általában akkor fogjuk lófarokba...

hot!
divat
Legyél Te a legjobban öltözött vendég az esküvőn!

Meghívtak egy esküvőre, de tanácstalan vagy miben jelenj meg? Mi segítünk! Végre beköszöntött a jó idő, ami egyben azt is jelenti, hogy...

hot!
tippek
6 frizura tipp 40 felett

Stílusos frizurák a "negyedik x" után! Pár éve még a 30 volt a sláger, most a 40 az új 20 a...

Szólj hozzá

Share on Tumblr

comments powered by Disqus