Must have kiegészítők őszre | Fashionfave - Online divatmagazin

Must have kiegészítők őszre

szerző: Mácsi Barbara @2012-10-19
Share on Tumblr

A hideg idő beköszöntével fontos, hogy kellőképpen  megvédjük magunkat a hideg elől, ezért be kell szereznünk néhány sapkát, sálat és kesztyűt. Most megtudhatjátok, mely darabokat nem mellőzhetitek idén ősszel a ruhatáraitokból?!

Fontos megemlíteni, hogy ezeket a kiegészítőket árnyalatukban általában a kabátunkhoz igazítjuk. Így most színekre bontva vesszük sorra a darabokat.

Az örök fekete

Egy fekete sál vagy sapka basic darabnak számít, ám ezeket kicsit megbolondíthatjuk szegecsekkel, strasszokkal esetleg egy merészebb fazonnal. Körbenézve a fast fashion márkaboltokban, több helyen találkozhatunk maci- vagy cicafüles sapkákkal. Ezeket csak azoknak ajánlanám, akik tényleg ragaszkodnak az “aranyos” kiegészítőkhöz. Aki pedig inkább a nőiesebb vonalat képviseli, annak érdemesebb beszereznie egy kalapot. Praktikusak lehetnek olyan reggeleken, amikor a hajunk sehogy sem áll, és még az eső ellen is megvédhet.

1

2

Burgundi

Az idei ősz meghatározó színe a burgundi vörös. Kötelező beszerezni belőle legalább egy ruhadarabot. Miért is ne lehetne ez egy sál vagy egy csodás kalap?! Ezzel a színnel azonban, nagyon kell vigyázni, nem lehet mindenhez párosítani. Egy egyszerű bézs, fehér vagy fekete kabátot megkoronázhat egy ilyen kiegészítő, de egy mintás vagy harsány színűhöz nem ajánlott! Színre fel csajok! Ne féljetek játszani ezzel a mesés árnyalattal.

3

Pasztell

Ahogyan a fekete is, a pasztell szín is kötelezőnek számít a gardróbodban. Az ilyen kiegészítőket bátran viselhetjük, szinte bármivel. Bájos és könnyed megjelenést kölcsönöz viselőjének. Mindemellett, mókás mintás darabokat is beszerezhetünk, amivel vidámabbá tehetjük a szürke, őszi napokat.

4

_
_
_
_
tippek

2014-es szoknya trend

Szeretnétek tudni, hogy melyek az idei szoknya trendek? Az alábbi cikkünkből megtudhatjátok és saját stílusotokra formálhatjátok kedvenceiteket. Igazán nőies megjelenést...

hot!
Magazin
Válassz nyári ruhát alakodnak megfelelően!

A nyári nagy melegben egy lenge ruhácska a legpraktikusabb viselet, hiszen csak felkapjuk és már mehetünk is a dolgunkra, legyen szó...

tipp!
hot!
divat
Látványos igénytelenség

Hibák, amiket nap mint nap elkövetünk. Nézzük, hogyan tudunk mégis változtatni rajtuk! Sokszor gondolkozunk azon, mikor olyasmit látunk, ami a szemünket bántja,...

Szólj hozzá

Share on Tumblr

comments powered by Disqus