Must have kiegészítők őszre | Fashionfave - Online divatmagazin

Must have kiegészítők őszre

Must have kiegészítők őszre

szerző: Mácsi Barbara@2012-10-19
Share on Tumblr

A hideg idő beköszöntével fontos, hogy kellőképpen  megvédjük magunkat a hideg elől, ezért be kell szereznünk néhány sapkát, sálat és kesztyűt. Most megtudhatjátok, mely darabokat nem mellőzhetitek idén ősszel a ruhatáraitokból?!

Fontos megemlíteni, hogy ezeket a kiegészítőket árnyalatukban általában a kabátunkhoz igazítjuk. Így most színekre bontva vesszük sorra a darabokat.

Az örök fekete

Egy fekete sál vagy sapka basic darabnak számít, ám ezeket kicsit megbolondíthatjuk szegecsekkel, strasszokkal esetleg egy merészebb fazonnal. Körbenézve a fast fashion márkaboltokban, több helyen találkozhatunk maci- vagy cicafüles sapkákkal. Ezeket csak azoknak ajánlanám, akik tényleg ragaszkodnak az “aranyos” kiegészítőkhöz. Aki pedig inkább a nőiesebb vonalat képviseli, annak érdemesebb beszereznie egy kalapot. Praktikusak lehetnek olyan reggeleken, amikor a hajunk sehogy sem áll, és még az eső ellen is megvédhet.

1

2

Burgundi

Az idei ősz meghatározó színe a burgundi vörös. Kötelező beszerezni belőle legalább egy ruhadarabot. Miért is ne lehetne ez egy sál vagy egy csodás kalap?! Ezzel a színnel azonban, nagyon kell vigyázni, nem lehet mindenhez párosítani. Egy egyszerű bézs, fehér vagy fekete kabátot megkoronázhat egy ilyen kiegészítő, de egy mintás vagy harsány színűhöz nem ajánlott! Színre fel csajok! Ne féljetek játszani ezzel a mesés árnyalattal.

3

Pasztell

Ahogyan a fekete is, a pasztell szín is kötelezőnek számít a gardróbodban. Az ilyen kiegészítőket bátran viselhetjük, szinte bármivel. Bájos és könnyed megjelenést kölcsönöz viselőjének. Mindemellett, mókás mintás darabokat is beszerezhetünk, amivel vidámabbá tehetjük a szürke, őszi napokat.

4

divat

Őszi trendek

Őszi trendek - az idei alapdarabok! Itt van az ősz, itt van újra… Lassan már az októbert tapossuk, így itt...

hot!
divat
5 csizma ami nem hiányozhat egyetlen nő szekrényéből sem

Tudd meg Te is, hogy melyek azok a csizmák, amik idén egyetlenegy nő szekrényéből sem hiányozhatnak! Most, hogy vége a nyárnak és...

hot!
cipő
Gumicsizmás támadás

A legtrendibb gumicsizmák a magassarkútól a színesig, Erzsébet királynőjétől egészen a mai darabokig. Gumicsizmás támadásra fel! Néhány évvel ezelőtt álmainkban sem mertük...

Szólj hozzá

Share on Tumblr

comments powered by Disqus

Ezeket olvastad már?
X