Nagy név nagy cégnél: Marni at H&M | Fashionfave - Online divatmagazin

Nagy név nagy cégnél: Marni at H&M

Nagy név nagy cégnél: Marni at H&M

szerző: @2012-03-17
Share on Tumblr

Először Versace, majd David Beckham. A H&M mostanában egyre több nagy nevet cserkész be, legyen az tervező vagy modellkedést is vállaló focista. Most a Marni nevű divatcégen volt a sor, s szebbnél szebb kreációkat láthatunk március nyolcadik napja óta Hennes and Mauritz üzleteiben. Annak jártunk utána, hogy mennyire lehet gyümölcsöző az ilyen típusú megállapodás. Tudjuk, hogy biztosan rengetegen örülnek a már említett fejleményeknek, de nem mehetünk el szó nélkül amellett, hogy milyen hatással van a Marni presztízsére a H&M-mel kötött megállapodás. A tényeket megvizsgálván elmondjuk nektek.

A szerdai nyitónapon több dologra lehettünk figyelmesek: elsőként arra, hogy voltak, akik rengeteg ruhát, cipőt és kiegészítőt vásároltak az üzletekben, hogy aztán – akár – az árat megduplázva, túladhassanak rajtuk az eBayen. Kíváncsiak vagyunk, hogy sikerrel járnak-e. Mi biztosan kizárnánk őket a képzeletbeli divatszövetségből. Ti mit gondoltok?

hmprod-7 hmprod-8

Felfigyeltünk egy újabb tényre is, ami tulajdonképpen várható volt: a szabás egyedi és igényes, csakúgy mint a Versace kollekció esetén – tapasztalatból mondhatjuk. A Marni ruhák “marnisak”, a Versace ruhák “versacésak” maradnak attól, hogy a H&M-ben kaphatóak egy ideig. Nem lesznek rosszabbak, kevésbé igényesek vagy olcsón tálaltak. A kérdést inkább a marketing irányából kell megközelítenünk: a tervezőt egy sokkal szélesebb réteg ismeri meg, s még elérhetőbb lesz a terméke a nagyközönség, így az átlag ember számára is.

hmprod-10 hmprod-2

hmprod-4

Átadják az átlag fogyasztónak az élményt, hogy ő is vehet Marnit vagy Versace-t, részese lehet egy olyan világnak, amelynek nem mindenki; így egy egészen egyéni életérzés van megszületőben. A tervezőt megkedvelik, és többen is dönthetnek úgy, hogy a H&M után magától a designertől is megvásárolják majd a ruhákat.

Nem érdemes tehát azon gondolkodnunk, hogy jó vagy rossz döntés-e a H&M-mel megállapodni, mert egy mindenki számára előnyös megegyezés születik. Hennes and Mauritz üzlete pedig egyébként sem a rossz minőségről híres. Mindent összevetve, a továbbra is ellenállókat megadásra bíztatjuk, annak érdekében, hogy minél többen a már említett életérzés részeseivé válhassunk.

(A Marniról szóló korábbi cikkeinket itt és itt találod.)

Magazin

Gumicsizmás támadás

A legtrendibb gumicsizmák a magassarkútól a színesig, Erzsébet királynőjétől egészen a mai darabokig. Gumicsizmás támadásra fel! Néhány évvel ezelőtt álmainkban...

hot!
tippek
Őszi trendek

Őszi trendek - az idei alapdarabok! Itt van az ősz, itt van újra… Lassan már az októbert tapossuk, így itt az ideje,...

hot!
divat
5 csizma ami nem hiányozhat egyetlen nő szekrényéből sem

Tudd meg Te is, hogy melyek azok a csizmák, amik idén egyetlenegy nő szekrényéből sem hiányozhatnak! Most, hogy vége a nyárnak és...

Szólj hozzá

Share on Tumblr

comments powered by Disqus

Ezeket olvastad már?
X