Nagy név nagy cégnél: Marni at H&M | Fashionfave - Online divatmagazin

Nagy név nagy cégnél: Marni at H&M

szerző: @2012-03-17
Share on Tumblr

Először Versace, majd David Beckham. A H&M mostanában egyre több nagy nevet cserkész be, legyen az tervező vagy modellkedést is vállaló focista. Most a Marni nevű divatcégen volt a sor, s szebbnél szebb kreációkat láthatunk március nyolcadik napja óta Hennes and Mauritz üzleteiben. Annak jártunk utána, hogy mennyire lehet gyümölcsöző az ilyen típusú megállapodás. Tudjuk, hogy biztosan rengetegen örülnek a már említett fejleményeknek, de nem mehetünk el szó nélkül amellett, hogy milyen hatással van a Marni presztízsére a H&M-mel kötött megállapodás. A tényeket megvizsgálván elmondjuk nektek.

A szerdai nyitónapon több dologra lehettünk figyelmesek: elsőként arra, hogy voltak, akik rengeteg ruhát, cipőt és kiegészítőt vásároltak az üzletekben, hogy aztán – akár – az árat megduplázva, túladhassanak rajtuk az eBayen. Kíváncsiak vagyunk, hogy sikerrel járnak-e. Mi biztosan kizárnánk őket a képzeletbeli divatszövetségből. Ti mit gondoltok?

hmprod-7 hmprod-8

Felfigyeltünk egy újabb tényre is, ami tulajdonképpen várható volt: a szabás egyedi és igényes, csakúgy mint a Versace kollekció esetén – tapasztalatból mondhatjuk. A Marni ruhák “marnisak”, a Versace ruhák “versacésak” maradnak attól, hogy a H&M-ben kaphatóak egy ideig. Nem lesznek rosszabbak, kevésbé igényesek vagy olcsón tálaltak. A kérdést inkább a marketing irányából kell megközelítenünk: a tervezőt egy sokkal szélesebb réteg ismeri meg, s még elérhetőbb lesz a terméke a nagyközönség, így az átlag ember számára is.

hmprod-10 hmprod-2

 

 

 

hmprod-4

Átadják az átlag fogyasztónak az élményt, hogy ő is vehet Marnit vagy Versace-t, részese lehet egy olyan világnak, amelynek nem mindenki; így egy egészen egyéni életérzés van megszületőben. A tervezőt megkedvelik, és többen is dönthetnek úgy, hogy a H&M után magától a designertől is megvásárolják majd a ruhákat.

Nem érdemes tehát azon gondolkodnunk, hogy jó vagy rossz döntés-e a H&M-mel megállapodni, mert egy mindenki számára előnyös megegyezés születik. Hennes and Mauritz üzlete pedig egyébként sem a rossz minőségről híres. Mindent összevetve, a továbbra is ellenállókat megadásra bíztatjuk, annak érdekében, hogy minél többen a már említett életérzés részeseivé válhassunk.

(A Marniról szóló korábbi cikkeinket itt és itt találod.)

_
_
_
_
A főszerkesztő ajánlata

Látványos igénytelenség

Hibák, amiket nap mint nap elkövetünk. Nézzük, hogyan tudunk mégis változtatni rajtuk! Sokszor gondolkozunk azon, mikor olyasmit látunk, ami a...

hot!
divat
Válassz nyári ruhát alakodnak megfelelően!

A nyári nagy melegben egy lenge ruhácska a legpraktikusabb viselet, hiszen csak felkapjuk és már mehetünk is a dolgunkra, legyen szó...

hot!
divat
Trendek, amelyek remélhetőleg nem térnek vissza

Tiszavirág életű őrületek vagy erősebbek, mint gondolnánk? Minden szezonnak megvannak a maga sajátos stílus jegyei, így természetesen egy évnek is megvannak...

Szólj hozzá

Share on Tumblr

comments powered by Disqus