Nasty Gal júliusi lookbook | Fashionfave - Online divatmagazin

Nasty Gal júliusi lookbook

Nasty Gal júliusi lookbook

szerző: Juhász Krisztina@2012-07-22
Share on Tumblr

A Nasty Gal egy relatív új márka, amely e-bayes üzletként kezdte a pályafutását, majd kevés idő elteltével nemzetközileg elismert céggé nőtte ki magát! Sophia Amoruso alapította 2006-ban és a kezdetekben csak vintage darabokkal foglalkoztak, viszont idővel a stílusa is megváltozott.

A fiatalok számára igen közkedveltek a márka darabjai, nem csoda, hiszen teljes mértékben a fiatalok ízlésére korlátozódtak, ezt bizonyítják a júliusi kollekciójuk darabjai is. Nem rugaszkodnak el a “tömegtrendektől”, jellemzőek a virágos minták, szegecsek és az élénk színek. A modell a szudáni származású Ajak Deng volt, akin  a testhez simuló ruhákon kívül remekül állnak a lazább és  az elegánsabb összeállítások is. A smink minimális, szinte csak az ajkak vannak kihangsúlyozva, fekete vagy narancs színnel, a figyelem pedig főleg  a metálos fényű kiegészítőkre és körmökre irányulnak.

Jellegzetesek még a kollekcióban található cipők, ugyanis Hamupipőkére emlékeztető átlátszó üvegsarkuk van. A közvélemény velük kapcsolatban megoszló, viszont azt leszögezhetjük, hogy a trend akármennyire is bizarr, ezek azért szép darabok!

Van két szexibb darab is, bár azt nem tudjuk megállapítani mennyi idő kéne a bikini fel- és lehúzásához.

Magazin

15 szexi és könnyű lófarok

Kíváncsiak vagytok hogyan tudtok látványos és egyben könnyen elkészíthető copfokat csinálni? Az alábbi cikkből ötleteket meríthettek. Általában akkor fogjuk lófarokba...

hot!
Magazin
Hajtrend 2014

Még nem döntötted el mit kezdj a hajaddal? Most megmutatjuk mik lesznek 2014 hajtrendjei! Már javában 2014 van, sőt egyenesen készülhetünk a...

hot!
Frizura
6 frizura tipp 40 felett

Stílusos frizurák a "negyedik x" után! Pár éve még a 30 volt a sláger, most a 40 az új 20 a...

Szólj hozzá

Share on Tumblr

comments powered by Disqus

Ezeket olvastad már?
X