Olsen-körkép 2012 | Fashionfave - Online divatmagazin

Olsen-körkép 2012

szerző: Bojta Orsi @2012-06-30
Share on Tumblr

Továbbra is megállíthatatlanul dübörög az Olsen-féle kétlövetű, és Cupidot is megszégyenítő sebességgel lődözik popsiba a divat szerelmeseit. A lányok nem állnak le egy percre sem, folyamatosan alkotnak, terveznek, mindig valami újjal rukkolnak elő, ennek eredményeképpen idén az Amerikai Divattervezők Szövetsége (CFDA) nekik ítélte a legjobb nőiruha-tervezőknek járó díjat. De a tervezőpáros továbbra sem ücsörög babérjaikon…

Az ikrek már 4 különböző ruházati márkával rendelkeznek: övéké a The Row, Elizabeth & James, az Olsenboye és a Stylemint.

A The Row keretein belül természetesen a lányok piacra dobták a tavaszi és az őszi kollekciót is. Gyertek, tartsatok velem, és kukkantsunk be együtt a nővérek háza tájára :)

A tavaszi kollekció palettáját tekintve szinte mindent visz a fehér, de azért találkozhatunk némi púderes-rózsaszínes árnyalattal, egy kis barackkal és bézzsel. A ikrek elmondása szerint két forrásból is merítettek ihletet: Nick Cave Soundsuit kiállítása, a másik pedig maga Tibet.

“Mindenképpen olyan ruhákat akartunk tervezni, melyek láttán az embereknek a következő szavak jutnak eszébe: szabadság, lebegés, lélegzés, mozgás”-nyilatkozták a lányok.

Lássuk, mennyire sikerült nekik:

Az őszi szett színeit természetesen a fekete, a sötétkék és a barna színek jellemzik, de felbukkan egy kis bézs és fehér is, az elegancia és luxus-hatás fokozásának kedvéért. Anyaghasználatukban a bőr és a bunda, ami mindenképpen említésre méltó. A lányok igyekeznek visszahozni a bordázott pulcsikat a divatba, de az áttetsző anyagok használata szintén elengedhetetlen követelmény egy trendi kollekció kialakításánál.

Személyes kedvencem a lányok idei Resort kollekciója:

A már említett Stylemint oldalon új pólókkal találkozhatunk, hiszen Mary-Kate és Ashley mind a 4 fronton újít, alkot és termel, hogy minél több potenciális vásárló tetszését elnyerjék:

A lányok márkái közül Ti melyikből birtokolnátok egy-két darabot?

tippek

Legyél Te a legjobban öltözött vendég az esküvőn!

Meghívtak egy esküvőre, de tanácstalan vagy miben jelenj meg? Mi segítünk! Végre beköszöntött a jó idő, ami egyben azt is...

hot!
Magazin
Barátságkarkötők újragondolva

A színes barátságkarkötők nemcsak nagyon divatosak idén, de otthon is könnyen elkészítheted őket - a legjobb DIY-tippekért kattints a cikkre! A...

hot!
divat
Szuper szülinapi torta kreációk

Némi inspiráció, hogy milyen legyen a következő tortád... Mint ahogyan azt már írtam egy előző cikkben, sokban változtak a torta trendek. Ez...

Szólj hozzá

Share on Tumblr

comments powered by Disqus