Olsen-körkép 2012 | Fashionfave - Online divatmagazin

Olsen-körkép 2012

Olsen-körkép 2012

szerző: Bojta Orsi@2012-06-30
Share on Tumblr

Továbbra is megállíthatatlanul dübörög az Olsen-féle kétlövetű, és Cupidot is megszégyenítő sebességgel lődözik popsiba a divat szerelmeseit. A lányok nem állnak le egy percre sem, folyamatosan alkotnak, terveznek, mindig valami újjal rukkolnak elő, ennek eredményeképpen idén az Amerikai Divattervezők Szövetsége (CFDA) nekik ítélte a legjobb nőiruha-tervezőknek járó díjat. De a tervezőpáros továbbra sem ücsörög babérjaikon…

Az ikrek már 4 különböző ruházati márkával rendelkeznek: övéké a The Row, Elizabeth & James, az Olsenboye és a Stylemint.

A The Row keretein belül természetesen a lányok piacra dobták a tavaszi és az őszi kollekciót is. Gyertek, tartsatok velem, és kukkantsunk be együtt a nővérek háza tájára :)

A tavaszi kollekció palettáját tekintve szinte mindent visz a fehér, de azért találkozhatunk némi púderes-rózsaszínes árnyalattal, egy kis barackkal és bézzsel. A ikrek elmondása szerint két forrásból is merítettek ihletet: Nick Cave Soundsuit kiállítása, a másik pedig maga Tibet.

“Mindenképpen olyan ruhákat akartunk tervezni, melyek láttán az embereknek a következő szavak jutnak eszébe: szabadság, lebegés, lélegzés, mozgás”-nyilatkozták a lányok.

Lássuk, mennyire sikerült nekik:

Az őszi szett színeit természetesen a fekete, a sötétkék és a barna színek jellemzik, de felbukkan egy kis bézs és fehér is, az elegancia és luxus-hatás fokozásának kedvéért. Anyaghasználatukban a bőr és a bunda, ami mindenképpen említésre méltó. A lányok igyekeznek visszahozni a bordázott pulcsikat a divatba, de az áttetsző anyagok használata szintén elengedhetetlen követelmény egy trendi kollekció kialakításánál.

Személyes kedvencem a lányok idei Resort kollekciója:

A már említett Stylemint oldalon új pólókkal találkozhatunk, hiszen Mary-Kate és Ashley mind a 4 fronton újít, alkot és termel, hogy minél több potenciális vásárló tetszését elnyerjék:

A lányok márkái közül Ti melyikből birtokolnátok egy-két darabot?

divat

Az ismert divatmárkák neveinek története

Miért a kakas, és honnan a krokodil? Lerántjuk a leplet a legendás márkanevekről! Már gyermekkorunkban is kerestük az összefüggéseket és...

hot!
divat
Victoria’s Secret és ami mögötte van

Angyalok. Csillogás. Siker. Victoria's Secret. De vajon mi zajlik a kulisszák mögött? A világ egyik legismertebb fehérnemű márkája, a világ legmenőbb divat...

hot!
Brands
Amerikai márkák a magyarokon

Nem is magyar, nem is rendelkezik hazai márkabolttal, mégis viseljük: az USA brandjei amik itthon is rajongótáborral rendelkeznek. Az USA nem csak...

Szólj hozzá

Share on Tumblr

comments powered by Disqus

Ezeket olvastad már?
X