Olsen-körkép 2012 | Fashionfave - Online divatmagazin

Olsen-körkép 2012

szerző: Bojta Orsi @2012-06-30
Share on Tumblr

Továbbra is megállíthatatlanul dübörög az Olsen-féle kétlövetű, és Cupidot is megszégyenítő sebességgel lődözik popsiba a divat szerelmeseit. A lányok nem állnak le egy percre sem, folyamatosan alkotnak, terveznek, mindig valami újjal rukkolnak elő, ennek eredményeképpen idén az Amerikai Divattervezők Szövetsége (CFDA) nekik ítélte a legjobb nőiruha-tervezőknek járó díjat. De a tervezőpáros továbbra sem ücsörög babérjaikon…

Az ikrek már 4 különböző ruházati márkával rendelkeznek: övéké a The Row, Elizabeth & James, az Olsenboye és a Stylemint.

A The Row keretein belül természetesen a lányok piacra dobták a tavaszi és az őszi kollekciót is. Gyertek, tartsatok velem, és kukkantsunk be együtt a nővérek háza tájára :)

A tavaszi kollekció palettáját tekintve szinte mindent visz a fehér, de azért találkozhatunk némi púderes-rózsaszínes árnyalattal, egy kis barackkal és bézzsel. A ikrek elmondása szerint két forrásból is merítettek ihletet: Nick Cave Soundsuit kiállítása, a másik pedig maga Tibet.

“Mindenképpen olyan ruhákat akartunk tervezni, melyek láttán az embereknek a következő szavak jutnak eszébe: szabadság, lebegés, lélegzés, mozgás”-nyilatkozták a lányok.

Lássuk, mennyire sikerült nekik:

 

Az őszi szett színeit természetesen a fekete, a sötétkék és a barna színek jellemzik, de felbukkan egy kis bézs és fehér is, az elegancia és luxus-hatás fokozásának kedvéért. Anyaghasználatukban a bőr és a bunda, ami mindenképpen említésre méltó. A lányok igyekeznek visszahozni a bordázott pulcsikat a divatba, de az áttetsző anyagok használata szintén elengedhetetlen követelmény egy trendi kollekció kialakításánál.

 

Személyes kedvencem a lányok idei Resort kollekciója:

A már említett Stylemint oldalon új pólókkal találkozhatunk, hiszen Mary-Kate és Ashley mind a 4 fronton újít, alkot és termel, hogy minél több potenciális vásárló tetszését elnyerjék:

 

A lányok márkái közül Ti melyikből birtokolnátok egy-két darabot?

the row

_
_
_
_
Magazin

Látványos igénytelenség

Hibák, amiket nap mint nap elkövetünk. Nézzük, hogyan tudunk mégis változtatni rajtuk! Sokszor gondolkozunk azon, mikor olyasmit látunk, ami a...

hot!
tippek
Válassz nyári ruhát alakodnak megfelelően!

A nyári nagy melegben egy lenge ruhácska a legpraktikusabb viselet, hiszen csak felkapjuk és már mehetünk is a dolgunkra, legyen szó...

hot!
tippek
2014-es szoknya trend

Szeretnétek tudni, hogy melyek az idei szoknya trendek? Az alábbi cikkünkből megtudhatjátok és saját stílusotokra formálhatjátok kedvenceiteket. Igazán nőies megjelenést csakis szoknya...

Szólj hozzá

Share on Tumblr

comments powered by Disqus