Ombre, az őrület mely megszínesíti a hajakat! | Fashionfave - Online divatmagazin

Ombre, az őrület mely megszínesíti a hajakat!

szerző: Léhárt Ákos @2012-07-29
Share on Tumblr

ombre hair | Copyright by Google Hazánkban és a világon egyaránt tombol az Ombre láz. Az ombre magyar megfelelője talán a színátmenet. Napjainkban a sötéttől, a rikító színeken át a szőkéig szinte minden színnel találkozhattunk már. Természetesen először ez is, mint majdnem minden a tengerentúlon, vagyis Amerikában kezdett utat törni magának. Először fiatalok körében kezdett terjedni a viselet, majd több énekes, színész festette be hajvégeit, a jelenkori divatnak megfelelő színnel.

A Színkavalkád, legyél merész te is!

Nicki Minaj | Copyright by Google Volt egy idő, mikor elkezdődött a “parókák-korszaka”Lady Gaga, Nicki Minaj, Rihanna és még számos hölgyemény szívesen viselt, természetesnek nem igen mondható színű parókákat. Aztán az idő elteltével a parókák színe is kezdett változni, először halványabb, majd erősebb átmeneteket vehettünk észre számos ismert nő hajkoronáján. Már ebben az időben is volt pár olyan lány (például Katy Perry), aki nem viselt parókát, bátor volt, s saját haját festette 2-heti gyakorisággal más – más színre.

A Kezdetek!

Ciara | Copyright by GoogleDrew Barrymore  | Copyright by GoogleA színes hajaknak hála, az ombre tökéletes időben “érkezett” a világtrendek közé. Alig van már lány, aki nem próbálta ki, aki nem festette hajvégeit a sajátjánál világosabb, illetve sötétebb színekre. Az ombre-hajviselet, persze kezdetben nem volt annyira elfogadott mint mostanság. Először talán Ciara hajkoronáján tekinthettük meg ezt az akkor még furcsának mondott viseletet, hiszen az énekesnő haja eléggé hasonlított egy lenőtt haj képéhez. Ciara haja vad volt, s bátorságot adott több barna szépség átalakulásához. (Pl. Drew Barrymore, Miley Cyrus)

Vaduljunk!

Demi Lovato | Copyright by GoogleKate Bosworth | Copyright by GoogleOmbre ide vagy oda, ez sem maradt sokáig konzervatív keretek között. Az ombre színeket kapott, egyre több lány mert színeket festetni hajába, nem kizárva az extrémnek mondható pink, zöld, kék színeket sem.Szóval az ombre hatalmas divat lett, viszont ezt is könnyen ellehet rontani, s az ombre is tud csúnyán kinézni, úgyhogy csak óvatosan lányok!

ombre hajfestés

ombre haj készítése

színes ombre haj

rózsaszín ombre haj

piros ombre haj

ombre rövid hajra

ombre haj otthon

divat még az ombre

ombre haj festett hajra?

ombre hair ciara

ombre frizura készítése rövid hajon

ombre félhosszú haj

ombre extrem

lady ombre rovid haj

félhosszú ombre haj

szőke haj2014

_
_
_
_
Beauty

Trendi, trendibb, szőke!

Egy cikk arról, milyen szőkének lenni, hogyan védd meg hajadat és milyen árnyalatait válaszd! A szőke sose megy ki...

Magazin
Hódítsunk színes tincsekkel!

Rózsaszín, lila vagy kék, nem számít! Dobd fel frizurádat extrém színekkel! A téli szürkeség után szívesebben viselünk élénk színeket, de nem csak...

Frizura
A tökéletes fülbevaló a hajadhoz

A kiegészítők legalább annyira kulcsfontosságúak a tökéletes összhanghoz, akárcsak a ruhád, éppen ezért szükséges, hogy fülbevalód kiválasztásnál se felejts el átgondolni...

Szólj hozzá

Share on Tumblr

comments powered by Disqus