Őszi férfi divat, Milánóból 3. rész | Fashionfave - Online divatmagazin

Őszi férfi divat, Milánóból 3. rész

Őszi férfi divat, Milánóból 3. rész

szerző: Kász Attila@2012-09-01
Share on Tumblr

Mi magunk sem terveztük ennyire részletesnek a 2012-es őszi milánói divathetet bemutató sorozatunkat (1. rész és 2. rész). De rádöbbentünk, hogy még így is több igazán remek kollekciót hagytunk ki… Következzen a sorozat utolsó része:

Ports 1961
Az eleganciát egyszerűen nem tudjuk megunni, főleg ha Fiona Cibani és Ian Hylton fantáziáját dicséri. A kollekció nagy része egyszerű és minimalista vonalvezetésű darabokból áll, melyek színekben is követik a minimalizmust: fekete, szürke és barnás árnyalatok. Egyszerűen még most is imádjuk az oversized ujjú kabátokat és a hatalmas kézi táskákat.

í

Prada
„A férfierő paródiája” – jellemezte kollekcióját Miuccia Prada a show után. A bemutatón ismert színészek is kifutóra léptek, egytől egyig századokkal ezelőtti úriembereknek öltözve. Többek közt Gary Oldman, Adrien Brody, Willem Dafoe és Jamie Bell is igazi úrként vonult végig a vörös-fekete-fehér szőnyegen. A bemutatón látott szövet ballonok a kedvenceim.

í

Roberto Cavalli
Őszintén megvallva, beleszerettünk a Cavalli bemutatón feltűnt sálakba, olykor rojtos végekkel és mintás nyomatokkal, néha állatmintával, mely egyébként sok más ruhadarabon is megjelenik, a krokodiltól a tigrisen át, a leopárdig. Vagyis egy tipikus, hamisíthatatlan Cavalli kollekcióról beszélhetünk. Nekünk tetszik, hogy a márka egy ősz-téli kollekcióba beleépíti az az élénk kéket, barnát és lilát, ahogy a neon rózsaszínt és sárgát is?

í

Salvatore Ferragamo
Kimért elegancia, a legjobban így lehetne jellemezni Giornetti legújabb kollekcióját. Minden sziluett kötelező alapeleme az ing, melynek gallérja szigorúan bújik a pulóver vagy kabát alá, ezzel erősítve a modorosságot. A sötét színek most nem a komorságot, hanem az eleganciát juttatják az eszünkbe, melyet az egyenes szabású nadrágok és hatalmas sálak csak erősítenek.

í

Trussardi
A 60-as, 70-es éveket idéző ruhákat Jackie Stewart, a legendás Formula-1 versenyző ihlette, kinek tiszteletére a modellek egy-egy üveg pezsgővel, mint kiegészítővel vonultak a ‘kifutón’. A tökéletesre megalkotott kollekció minden darabja hűen visszaidézte a letűnt kor kedvenc darabjait.

í

Versace
Donatella Versace a rocker alapra egy színpompás parádét épített: szőrme gallérral, színes pólókkal és ingekkel. A flower power jegyében készült katonai egyenruhákat viszont csak a színes réteken és erdőkben tudjuk elképzelni… Az eddigi legrosszabb kollekció volt szerintünk.

í

Vivienne Westwood
A bemutatót azok a XX. századi sarkkutatók ihlették, akik a felfedező utaikon sokszor a megfelelő ruházat hiányában, tweed anyagdarabokat aggattak magukra. Az összhatás érdekében a modellek tényleg úgy festettek, mint akik épp akkor érkeztek a fagyból: kipirosodott orcákkal, jeges hajakkal és szakállal, illetve fehérre mázolt ajkakkal.

í

Z Zegna
Klasszikus elegancia az uraknak is! Legyen szó akár az üzleti életről, akár egy esti koktélpartiról, akár egy könnyed hétvégi piknikről. Könnyen párosítható és maximális hordhatóságot magukban rejtő darabokat kínál a Z Zegna az ősz/téli szezonra. Bármely férfi könnyedén megtalálhatja a ruhatárába illő és hiányzó darabokat ebben a kollekcióban. MUST HAVE!

í

Nektek melyik a kedvenc bemutatótok?

Magazin

Borosta? Miért ne!

Fiúk, ha Ti is unjátok a napi borotválkozást, akkor a mai cikkünk nektek szól. Lányok, nektek bejönnek a borostás pasik?...

Magazin
Alapdarabok férfiaknak I.

Fiúk, íme az a pár darab, ami nélkül nem teljes egyikőtök ruhaszekrénye sem! Mivel nagyon kevés szó esik arról, hogy hogyan is...

Magazin
Elegánsan sportos vagy sportosan elegáns?

Variálni a sportos ruhákat az elegánsabb darabokkal? Ha igen, katt a cikkre, hogy még jobb és stílusosabb légy! Egy kisebb szünet...

Szólj hozzá

Share on Tumblr

comments powered by Disqus

Ezeket olvastad már?
X