Őszi férfi divat, Milánóból 3. rész | Fashionfave - Online divatmagazin

Őszi férfi divat, Milánóból 3. rész

Őszi férfi divat, Milánóból 3. rész

szerző: @2012-09-01
Share on Tumblr

Mi magunk sem terveztük ennyire részletesnek a 2012-es őszi milánói divathetet bemutató sorozatunkat (1. rész és 2. rész). De rádöbbentünk, hogy még így is több igazán remek kollekciót hagytunk ki… Következzen a sorozat utolsó része:

Ports 1961
Az eleganciát egyszerűen nem tudjuk megunni, főleg ha Fiona Cibani és Ian Hylton fantáziáját dicséri. A kollekció nagy része egyszerű és minimalista vonalvezetésű darabokból áll, melyek színekben is követik a minimalizmust: fekete, szürke és barnás árnyalatok. Egyszerűen még most is imádjuk az oversized ujjú kabátokat és a hatalmas kézi táskákat.

í

Prada
„A férfierő paródiája” – jellemezte kollekcióját Miuccia Prada a show után. A bemutatón ismert színészek is kifutóra léptek, egytől egyig századokkal ezelőtti úriembereknek öltözve. Többek közt Gary Oldman, Adrien Brody, Willem Dafoe és Jamie Bell is igazi úrként vonult végig a vörös-fekete-fehér szőnyegen. A bemutatón látott szövet ballonok a kedvenceim.

í

Roberto Cavalli
Őszintén megvallva, beleszerettünk a Cavalli bemutatón feltűnt sálakba, olykor rojtos végekkel és mintás nyomatokkal, néha állatmintával, mely egyébként sok más ruhadarabon is megjelenik, a krokodiltól a tigrisen át, a leopárdig. Vagyis egy tipikus, hamisíthatatlan Cavalli kollekcióról beszélhetünk. Nekünk tetszik, hogy a márka egy ősz-téli kollekcióba beleépíti az az élénk kéket, barnát és lilát, ahogy a neon rózsaszínt és sárgát is?

í

Salvatore Ferragamo
Kimért elegancia, a legjobban így lehetne jellemezni Giornetti legújabb kollekcióját. Minden sziluett kötelező alapeleme az ing, melynek gallérja szigorúan bújik a pulóver vagy kabát alá, ezzel erősítve a modorosságot. A sötét színek most nem a komorságot, hanem az eleganciát juttatják az eszünkbe, melyet az egyenes szabású nadrágok és hatalmas sálak csak erősítenek.

í

Trussardi
A 60-as, 70-es éveket idéző ruhákat Jackie Stewart, a legendás Formula-1 versenyző ihlette, kinek tiszteletére a modellek egy-egy üveg pezsgővel, mint kiegészítővel vonultak a ‘kifutón’. A tökéletesre megalkotott kollekció minden darabja hűen visszaidézte a letűnt kor kedvenc darabjait.

í

Versace
Donatella Versace a rocker alapra egy színpompás parádét épített: szőrme gallérral, színes pólókkal és ingekkel. A flower power jegyében készült katonai egyenruhákat viszont csak a színes réteken és erdőkben tudjuk elképzelni… Az eddigi legrosszabb kollekció volt szerintünk.

í

Vivienne Westwood
A bemutatót azok a XX. századi sarkkutatók ihlették, akik a felfedező utaikon sokszor a megfelelő ruházat hiányában, tweed anyagdarabokat aggattak magukra. Az összhatás érdekében a modellek tényleg úgy festettek, mint akik épp akkor érkeztek a fagyból: kipirosodott orcákkal, jeges hajakkal és szakállal, illetve fehérre mázolt ajkakkal.

í

Z Zegna
Klasszikus elegancia az uraknak is! Legyen szó akár az üzleti életről, akár egy esti koktélpartiról, akár egy könnyed hétvégi piknikről. Könnyen párosítható és maximális hordhatóságot magukban rejtő darabokat kínál a Z Zegna az ősz/téli szezonra. Bármely férfi könnyedén megtalálhatja a ruhatárába illő és hiányzó darabokat ebben a kollekcióban. MUST HAVE!

í

Nektek melyik a kedvenc bemutatótok?

Férfi divat

Levi’s klassikusok modern tálalásban.

Eredeti farmerek, modern stílus, hiteles megjelenés. A márka a férfi nadrágokat, számos fazon egyszerű megkülönböztetése érdekében továbbra is számokkal különíti...

Férfi divat
Öltözködési tippek, hogy vékonyabbnak tűnj

Kivételesen nem hölgy olvasóinkra, hanem férfi olvasóinknak készültünk pár apró tippel és trükkel! Ugyan általában a nők azok, akik sosem elégedettek...

Híresség
Minden idők legstílusosabb focistái

Divat és futball összefonódása az évek során. A divat és a labdarúgás ma már elválaszthatatlan egymástól. Sok stylist szerint a focisták...

Szólj hozzá

Share on Tumblr

comments powered by Disqus

Ezeket olvastad már?
X