Őszi férfi divat, Párizsból 1. rész | Fashionfave - Online divatmagazin

Őszi férfi divat, Párizsból 1. rész

Őszi férfi divat, Párizsból 1. rész

szerző: @2012-09-05
Share on Tumblr

Megannyi milánói kollekció után, még mindig tartogatunk meglepetéseket. Ma a 2012-es őszi párizsi divathét legismertebb márkáinak kollekcióival készültünk.

Dior Homme
Kris Van Assche a 2012-es őszi Dior kollekciót a saját katonájának nevezte. Többnyire az olíva színével játszva értelmezett újra egyes military vonalakat, illetve gondolta át a katonai egyenruhát. Roppant modern variációkat láthattunk a katonai kabátokra, valamint hozzányúlt a közismert ballonokhoz is. A végeredmény: katonás letisztultság egy csipetnyi eleganciával.

í

Givenchy
Ricardo Tisci csak egyszerűen “Amerikai álomnak” nevezte 2012-es kollekcióját. Tény, hogy a zászlóból ismert csíkokat, illetve jellegzetes színeket a lehető legtöbb alkalommal felhasználta, de szerintünk távol állnak e darabok az amerikai álomtól… Voltak még csillagok, illetve más grafikai elemek is, ám ezek együttes használata egy elég eklektikus kollekciót eredményezett, nem beszélve a szoknyákról.

í

Jean Paul Gaultier
Úgy tűnik, Gaultier visszatér a klasszikus úriemberek vonalához. Voltak itt kalapok, prémes gallérok, de még szoknyás megoldású nadrágok is. A bemutató legszembetűnőbb jelenségének egyértelműen a téglanyomatos darabok számítottak – Gaultier-nál idén a falminta a menő.

í

John Galliano
A Galliano nevével fémjelzett divatház kollekciója az eddigi darabokhoz képest hétköznapibb, letisztultabb és elegánsabb lett. Láthattunk tipikusan harmincas évekbeli gengsztereket, rögbisapkás, aranyba öltözött hősöket és lepukkant csöveseket is. Persze egy Galliano-kollekciótól nem is várhattunk mást, még akkor sem, ha azt Bill Gaytten tervezi. A szezon Gallianónál a katonai szabásvonalakról szól, megfűszerezve sok-sok bőrrel.

í

Lanvin
A francia márka 2012-es őszi darabjai klasszikusak, de mégis modernek. Alber Elbaz kollekciójából nem hiányozhattak a jól szabott öltönyök sem, csakúgy, mint a meglepően hangsúlyos vállak és kecsesen vékony derekak. A szerkesztőség nagy kedvencei a börtöncsíkos összeállítások voltak, nem is tudjuk, hogy miért…

í

Nektek melyik a kedvenc bemutatótok?

Férfi divat

Alapdarabok férfiaknak I.

Fiúk, íme az a pár darab, ami nélkül nem teljes egyikőtök ruhaszekrénye sem! Mivel nagyon kevés szó esik arról, hogy...

Férfi divat
Elegánsan sportos vagy sportosan elegáns?

Variálni a sportos ruhákat az elegánsabb darabokkal? Ha igen, katt a cikkre, hogy még jobb és stílusosabb légy! Egy kisebb szünet...

hot!
Magazin
Borosta? Miért ne!

Fiúk, ha Ti is unjátok a napi borotválkozást, akkor a mai cikkünk nektek szól. Lányok, nektek bejönnek a borostás pasik? Elmúltak már...

Szólj hozzá

Share on Tumblr

comments powered by Disqus

Ezeket olvastad már?
X