Oysho - a legkényelmesebb fehérneműk | Fashionfave - Online divatmagazin

Oysho – a legkényelmesebb fehérneműk

szerző: @2011-03-20
Share on Tumblr

Az Oysho  fehérneműket, cipőket, táskákat, pizsamákat és otthoni viseletekre kínál gyönyörű és egyben szolid darabokat. 2011 tavaszi kollekciója is igazán egyszerűre sikeredett: fehér színt illetve a tavasz színeit használták a darabok elkészítésében. Amennyire aranyosak lettek a legújabb darabok, annál inkább kényelmesek is. A legtöbb melltartók és a pizsamák nagyon puha pamutból készültek, amiket csipkével díszítettek, úgyhogy ideális akár sportoláshoz is. Melltartókból és alsóneműkből több mint 10 féle stílusból válogathattok, így garantáltan megtaláljátok a nektek legideálisabbat!

Íme a tavasz legszebb darabjai:

Az otthoni topánkák igazán babásak lettek, illetve kényelmes viseletet nyújtanak. Nézzétek csak milyen kis “hamupipőkésre” sikeredtek:

Az idén tervezett táskájuknál mindenkire gondoltak mind a spotos és mind az elegánsabb lányokra, hiszen a táska rendelkezik hosszú pánttal,  így a hátatokon is tudjátok hordani, de rendelkezik egy rövidebb pánttal is, így igazán praktikus.

Ha még nem látogattatok el az Oysho üzletekbe, akkor siessetek és fedezzétek fel az idei kollekciójukat! Fashionfaverek ti milyen darabokat találtatok?:)

Frizura

6 frizura tipp 40 felett

Stílusos frizurák a "negyedik x" után! Pár éve még a 30 volt a sláger, most a 40 az új...

tipp!
hot!
A főszerkesztő ajánlata
15 szexi és könnyű lófarok

Kíváncsiak vagytok hogyan tudtok látványos és egyben könnyen elkészíthető copfokat csinálni? Az alábbi cikkből ötleteket meríthettek. Általában akkor fogjuk lófarokba a hajunkat,...

hot!
divat
Legyél Te a legjobban öltözött vendég az esküvőn!

Meghívtak egy esküvőre, de tanácstalan vagy miben jelenj meg? Mi segítünk! Végre beköszöntött a jó idő, ami egyben azt is jelenti, hogy...

Szólj hozzá

Share on Tumblr

comments powered by Disqus