Paris Fashion Week Spring 2013 7.nap | Fashionfave - Online divatmagazin

Paris Fashion Week Spring 2013 7.nap

Paris Fashion Week Spring 2013 7.nap

szerző: @2012-10-04
Share on Tumblr

Az utolsó előtti napra is jutott kellemes csalódás és meglepetés – sőt, több is. Egy igazi vérbeli francia márkával kezdenénk is a mai összefoglalónkat:

Chanel
Mr. Lagerfeld újra egy klasszikus Chanel kollekcióval kápráztatta el a párizsi közönséget. A mi jó öreg Karlunk még mindig kísérletező kedvében van, így több világosabb szín (fehér, kék, pink) is bekerült a kollekcióba. Persze még így is temérdek fekete tweed kosztüm is felvonult a kifutón – de ettől most eltekintünk. Nem beszélve arról, hogy az élénk, vibráló színek mellett újra megjelent a farmer és a hímzett virágminta. A darabok többsége a klasszikus stílust viselik magukon, ellenben az oversize szabásoknak köszönhetően mégis mai, modern. Ugyanakkor nem tudunk szó nélkül elmenni a bemutató legextrémebb darabja mellett, ez pedig nem más mint a hatalmas Chanel táska – ezt látnotok kell! Reméljük nem lesz trend belőle… Nektek hogy tetszik kísérletező Karl legfrissebb kollekciója?

í

Valentino
Maria Grazia Chiuri és Pier Paolo Piccioli újra mesterművet alkottak. A márka kreatív vezetői tovább ápolják az alapító, Valentino Garavani hagyatékát megbolondítva a XXI. századi minimalizmussal. A fehér, fekete és nude mellett még mindig fontos kiegészítője a kollekciónak a Valentino vörös. A rengeteg csipke és a selyem mellett e márka 2013-as tavaszi felhozatalában is megjelentek a metálos csillogású anyagok. Ellenben a most oly’ divatos lézervágott bőr darabok valahogy kimaradtak, helyette merevített csipkéből készítettek roppant szexi és sejtelmes összeállításokat. Nem szeretjük ismételni magunkat, de imádjuk a brand jövő nyári ruháit, FAVE a javából!

í

Alexander McQueen
Sarah Burton újra fantasztikusat alkotott, mintha maga Lee Alexander alkotásait látnánk a kifutón. A brand jövő nyári kollekciója bár ‘csak’ leendő trendeket diktál, de mi így is oda vagyunk a bemutatón felvonultatott darabokért. Áttetsző neccek, bodyk, míderek és abroncsok – valószínűleg a különleges anyagok mellett ezek az apró, de dögös ruhadarabok is helyet kapnak majd a márka valós 2013-as tavaszi kollekciójában, mert valljuk be őszintén, hogy a kifutón látott kreációk csaknem 90% nem utcaképes. Ennek ellenére, mi imádjuk Sarah legújabb alkotásait, és Ti?

í

Nektek melyik kollekció tetszett a legjobban?

Külföldi bemutatók

Hétköznapian nem hétköznapi modellek a kifutón

Láss másképp! Attól, hogy valaki egy kicsit más, még nem jelenti azt, hogy mindezek nem érdeklik őket, vagy hogy...

divat
Hétköznapian nem hétköznapi modellek a kifutón

Láss másképp! Attól, hogy valaki egy kicsit más, még nem jelenti azt, hogy mindezek nem érdeklik őket, vagy hogy nem is...

Magazin
Hétköznapian nem hétköznapi modellek a kifutón

Láss másképp! Attól, hogy valaki egy kicsit más, még nem jelenti azt, hogy mindezek nem érdeklik őket, vagy hogy nem is...

Szólj hozzá

Share on Tumblr

comments powered by Disqus

Ezeket olvastad már?
X