Pasztell elegancia - a Chloé ősszel hozza a formáját | Fashionfave - Online divatmagazin

Pasztell elegancia – a Chloé ősszel hozza a formáját

Pasztell elegancia – a Chloé ősszel hozza a formáját

szerző: Chloé de Jonge@2012-08-09
Share on Tumblr

A Chloé ősz-téli ruhái közül a gyerekeknek készült darabokat már kiveséztük, nem túl pozitív konklúzióval. Most a kiegészítőkkel folytatjuk, egy biztos: nem lehet összehasonlítani a múltkori rossz szájízzel.

A gyerekruháknál pont ennek a hiányát érzékeltük, de most behozta a lemaradást a francia divatház; a kiegészítők újra a megszokott színvonalon várják, hogy a hűvös idő beköszöntével csatlakozzanak a stílusos ruhatárakhoz. Semmi extrém kiugrás, szokatlan szín vagy forma, csak a szokásos letisztult elegancia.

1

Az nem vitás, hogy a tavasz-nyári szezont a cukorkaszínek uralták. A Chloé, a hidegebb időre készülve, ezeket az árnyalatokat mélyíti, pasztellesíti, ezzel az őszi hangulat pozitív oldalát hangsúlyozza.

4

A táskák különböző méretben, igényes kidolgozással várják új gazdáikat. A visszafogott  színek arany cipzárokkal, láncokkal egészülnek ki. A mályva színű kistáskák, illetve pénztárcák mellett kígyóbőr darabok is helyet kaptak néhány fotón – a kollekcióban egyébként a hagyományos marhabőr mellett báránybőrt, borjúbőrt, a cipőknél pedig kecskebőrt használtak.

3

Ha már cipők: kétféle variáció, amivel a Chloé áthidalja a szeptemberi meleg napsütés és a kezdődő novemberi fagyok között tátongó szakadékot. Habár borzasztó nagy divat az ősz-téli kollekciókat telepakolni lenge szandálokkal – igazából aki megengedheti magának a luxusmárkát, valószínűleg nem fog a buszmegállóban fagyoskodni -, de a Chloénál idén (is) a praktikum győzött. Hálistennek.

2

Konklúzió? Csillagos ötös. Valószínűleg nem fogunk sok Chloé kézitáskával találkozni a 4-es 6-oson, de ha az őszi kiegészítők stílusa ebbe az irányba billen, minden okunk megvan az örömre.

65

divat

5 csizma ami nem hiányozhat egyetlen nő szekrényéből sem

Tudd meg Te is, hogy melyek azok a csizmák, amik idén egyetlenegy nő szekrényéből sem hiányozhatnak! Most, hogy vége a...

hot!
tippek
Őszi trendek

Őszi trendek - az idei alapdarabok! Itt van az ősz, itt van újra… Lassan már az októbert tapossuk, így itt az ideje,...

hot!
cipő
Gumicsizmás támadás

A legtrendibb gumicsizmák a magassarkútól a színesig, Erzsébet királynőjétől egészen a mai darabokig. Gumicsizmás támadásra fel! Néhány évvel ezelőtt álmainkban sem mertük...

Szólj hozzá

Share on Tumblr

comments powered by Disqus

Ezeket olvastad már?
X