Pasztell elegancia - a Chloé ősszel hozza a formáját | Fashionfave - Online divatmagazin

Pasztell elegancia – a Chloé ősszel hozza a formáját

szerző: Chloé de Jonge @2012-08-09
Share on Tumblr

A Chloé ősz-téli ruhái közül a gyerekeknek készült darabokat már kiveséztük, nem túl pozitív konklúzióval. Most a kiegészítőkkel folytatjuk, egy biztos: nem lehet összehasonlítani a múltkori rossz szájízzel.

A gyerekruháknál pont ennek a hiányát érzékeltük, de most behozta a lemaradást a francia divatház; a kiegészítők újra a megszokott színvonalon várják, hogy a hűvös idő beköszöntével csatlakozzanak a stílusos ruhatárakhoz. Semmi extrém kiugrás, szokatlan szín vagy forma, csak a szokásos letisztult elegancia.

1

Az nem vitás, hogy a tavasz-nyári szezont a cukorkaszínek uralták. A Chloé, a hidegebb időre készülve, ezeket az árnyalatokat mélyíti, pasztellesíti, ezzel az őszi hangulat pozitív oldalát hangsúlyozza.

4

A táskák különböző méretben, igényes kidolgozással várják új gazdáikat. A visszafogott  színek arany cipzárokkal, láncokkal egészülnek ki. A mályva színű kistáskák, illetve pénztárcák mellett kígyóbőr darabok is helyet kaptak néhány fotón – a kollekcióban egyébként a hagyományos marhabőr mellett báránybőrt, borjúbőrt, a cipőknél pedig kecskebőrt használtak.

3

Ha már cipők: kétféle variáció, amivel a Chloé áthidalja a szeptemberi meleg napsütés és a kezdődő novemberi fagyok között tátongó szakadékot. Habár borzasztó nagy divat az ősz-téli kollekciókat telepakolni lenge szandálokkal – igazából aki megengedheti magának a luxusmárkát, valószínűleg nem fog a buszmegállóban fagyoskodni -, de a Chloénál idén (is) a praktikum győzött. Hálistennek.

2

Konklúzió? Csillagos ötös. Valószínűleg nem fogunk sok Chloé kézitáskával találkozni a 4-es 6-oson, de ha az őszi kiegészítők stílusa ebbe az irányba billen, minden okunk megvan az örömre.

65
táska trend 2014 ősz
divat

Celeni legújabb kollekciója

Most megmutatjuk Celeni legújabb kollekcióját! „A fémes kiegészítők becsillognak, akárcsak a porcelán tányérok és csészék szélein található minták.” (Cselényi Eszter)     ...

Designer
Az örökösnő, a versenyló és a kedves mama: márkanevek és eredetük

Mi kell egy jó márkanévhez? Most megtudhatod cikkünkből! Mi a közös egy olasz örökösnőben, egy versenylóban és egy olasz üzletasszony gyermekkori becenevében?...

divat
Egy mesevilág életre kelése

Pár hete az egyik barátnőm mutatott nekem egy Facebook oldalt, ahol egy lány a saját készítésű ékszereit mutatja be a nagyközönségnek,...

Szólj hozzá

Share on Tumblr

comments powered by Disqus