Pasztellparádé | Fashionfave - Online divatmagazin

Pasztellparádé

Pasztellparádé

szerző: Bodonyi Bianka@2012-03-20
Share on Tumblr

Húsvéti nyuszi, tulipán, na meg az allergia. Mind a tavasz fontos és kihagyhatatlan kellékei. Most még egy lényeges dologgal megpróbálom bővíteni a repertoárt, a pasztell színekkel! Ebben az időszakban semmi sem kiálltja jobban a tavaszt, mint ezek a finom árnyalatú ruhák! Most megmutatom neked, hogy nem csak neon színekben tűnhetsz ki a tömegből!

Ruha

Vegyük például az alábbi ruhákat. Na, azt ne mondd, hogy ezek a darabok nem feltűnőek! Lehet, hogy a színük halvány, de a szabásuk egyszerűen ellenállhatatlan!

Kiegészítő

Natúr árnyalatú ruhák, cukorkaszínű nyaklánccal és karkötővel? Nyerő! A cipőkről ne is beszéljünk! Annyi szuper darabot lehet most kapni, hogy tényleg csak válogatnod kell!

Szoknya

Ismét fénykorukat élik a különböző fazonú szoknyák, a személyes kedvencem a „felemás” típus, azaz elöl rövidebb hátul pedig hosszabb! Most szuper pasztell szoknyákat is kínálnak az üzletek! Csapj le rájuk amíg vannak!

Nadrág

Ha nem vagy annyira szoknyás, akkor se búsulj! Cukorkaszínű nadrágokat is biztos találsz, a menta az egyik legnagyobb befutó idén!

Nézzünk néhány összeállítást, ami segít, hogyan variáld a pasztell darabokat!

Ezt a trendet a sztárok is imádják:

celebs in pastel

Neked melyik lett a kedvenc darabod?

Magazin

Gumicsizmás támadás

A legtrendibb gumicsizmák a magassarkútól a színesig, Erzsébet királynőjétől egészen a mai darabokig. Gumicsizmás támadásra fel! Néhány évvel ezelőtt álmainkban...

hot!
divat
Őszi trendek

Őszi trendek - az idei alapdarabok! Itt van az ősz, itt van újra… Lassan már az októbert tapossuk, így itt az ideje,...

hot!
divat
5 csizma ami nem hiányozhat egyetlen nő szekrényéből sem

Tudd meg Te is, hogy melyek azok a csizmák, amik idén egyetlenegy nő szekrényéből sem hiányozhatnak! Most, hogy vége a nyárnak és...

Szólj hozzá

Share on Tumblr

comments powered by Disqus

Ezeket olvastad már?
X