Pasztellparádé | Fashionfave - Online divatmagazin

Pasztellparádé

szerző: Bodonyi Bianka @2012-03-20
Share on Tumblr

Húsvéti nyuszi, tulipán, na meg az allergia. Mind a tavasz fontos és kihagyhatatlan kellékei. Most még egy lényeges dologgal megpróbálom bővíteni a repertoárt, a pasztell színekkel! Ebben az időszakban semmi sem kiálltja jobban a tavaszt, mint ezek a finom árnyalatú ruhák! Most megmutatom neked, hogy nem csak neon színekben tűnhetsz ki a tömegből!

 

Ruha

Vegyük például az alábbi ruhákat. Na, azt ne mondd, hogy ezek a darabok nem feltűnőek! Lehet, hogy a színük halvány, de a szabásuk egyszerűen ellenállhatatlan!

 

 

Kiegészítő

Natúr árnyalatú ruhák, cukorkaszínű nyaklánccal és karkötővel? Nyerő! A cipőkről ne is beszéljünk! Annyi szuper darabot lehet most kapni, hogy tényleg csak válogatnod kell!

 

 

Szoknya

Ismét fénykorukat élik a különböző fazonú szoknyák, a személyes kedvencem a „felemás” típus, azaz elöl rövidebb hátul pedig hosszabb! Most szuper pasztell szoknyákat is kínálnak az üzletek! Csapj le rájuk amíg vannak!

 

 

Nadrág

Ha nem vagy annyira szoknyás, akkor se búsulj! Cukorkaszínű nadrágokat is biztos találsz, a menta az egyik legnagyobb befutó idén!

 

 

Nézzünk néhány összeállítást, ami segít, hogyan variáld a pasztell darabokat!

 

 

 

Ezt a trendet a sztárok is imádják:

 

celebs in pastel

 

Neked melyik lett a kedvenc darabod?

felemas szoknya

_
_
_
_
A főszerkesztő ajánlata

Látványos igénytelenség

Hibák, amiket nap mint nap elkövetünk. Nézzük, hogyan tudunk mégis változtatni rajtuk! Sokszor gondolkozunk azon, mikor olyasmit látunk, ami a...

hot!
tippek
Válassz nyári ruhát alakodnak megfelelően!

A nyári nagy melegben egy lenge ruhácska a legpraktikusabb viselet, hiszen csak felkapjuk és már mehetünk is a dolgunkra, legyen szó...

hot!
Magazin
Trendek, amelyek remélhetőleg nem térnek vissza

Tiszavirág életű őrületek vagy erősebbek, mint gondolnánk? Minden szezonnak megvannak a maga sajátos stílus jegyei, így természetesen egy évnek is megvannak...

Szólj hozzá

Share on Tumblr

comments powered by Disqus