Polonszky felső- Outfit Ágitól | Fashionfave - Online divatmagazin

Polonszky felső- Outfit Ágitól

Polonszky felső- Outfit Ágitól

szerző: @2012-10-05
Share on Tumblr

Hurrá, itt a péntek! Ha ma este azt tervezed, kirúgsz a hámból, és elmész egy szép étterembe vagy esetleg bulizni, egy hasonló szett szuper választásnak bizonyulhat!

008-9

Ezt a zipzáras felsőt tavaly vettem, mikor a Zoe Phobic facebook oldalán nyertem egy Polonszky vásárlási kedvezményt. Nagyon olcsón, kb. 5000 Ft-ért jutottam hozzá- és azért valljuk be, nem mindennapi darab! Én konkrétan még senki máson nem láttam ilyet, úgyhogy ha kétszer ennyibe került volna se bántam volna meg. Tényleg érdemes benézni a fiatal magyar divattervezők kis boltjaiba, mert igazán jó minőségű, kiváló anyagú és nem mellesleg különleges designnal rendelkező ruhákhoz lehet így hozzájutni sokszor olcsóbban, mint egyes H&M-es vagy Zara-s cuccokhoz!

004-2

Ha nem tudjátok, hol kezdjetek neki a magyar tervezői darabok vásárlásának, javaslom a Zoe Phobic vagy Nanushka butikot kezdésnek, ezekben biztos nem fogtok csalódni! A legtöbbjüket neten is megtalálhatjátok, Facebookon például Polonszkyval is kapcsolatba léphettek, de a MÁS tervezői csapatot is csak ajánlani tudom. Az Ourstyle Boutique weboldalon több tervezőtől is beszerezhettek pár szépséget, nekem itt Sármán Nóra, Anh Tuan, Annaeva, Mojzes Dóra és Anna Amélie csodái tetszettek leginkább, de ezek már magasabb árkategóriában mozognak.

009-10

Ezt a felsőmet sportosan is szoktam viselni, Converse cipővel, de elegánsabb alkalmakkor is megállja a helyét. Ma szegecses, fekete platform magassarkúval párosítottam.

Nem szeretem túlzásba vinni a kiegészítőket, ezért ha hosszú fülbevaló van rajtam, sosem szoktam nyakláncokat magamra aggatni. Nálam a szabály: hangsúlyos fülbevalóval csak karperec és gyűrű, ilyenkor a díszes hajpántokat is kerülöm.


Felső: Polonszky
Nadrág: H&M
Cipő: Pittarello
Clutch: TSC Class
Fülbevaló: Ebay
Karkötő: bolhapiac

Favestyle

Itt van az ősz, itt van újra – Outfit Adéltól

Esik az eső. Nem szeretnénk eláztatni a cipőnket és kabátunkat, viszont divatosan, jól akarunk felöltözni. Ismerős ez az érzés? Megmutatjuk,...

Favestyle
Ősszel miniruhában – Outfit Petráról

Ősszel miniruha? Néhány kiegészítővel hordhatóvá válhat kedvenc miniruhánk is a hidegebb időben! Itt az Ősz, itt van újra…. Mintha a Nap is...

Magazin
The September Issue – Outfit Dettitől

A szeptember a divat januárja! A szeptember a divat januárja a nagyok szerint. Már nem izzad ránk a ruha, ez meghozza a...

Szólj hozzá

Share on Tumblr

comments powered by Disqus

Ezeket olvastad már?
X