Rooney Mara - Egy lány akire érdemes odafigyelni | Fashionfave - Online divatmagazin

Rooney Mara – Egy lány akire érdemes odafigyelni

Rooney Mara – Egy lány akire érdemes odafigyelni

szerző: @2012-01-08
Share on Tumblr

A 25 éves elbűvölő színésznőt először a Különleges ügyosztály egyik epizódjában láthattuk, aztán sorban jöttek a filmszerepek. Feltűnt a Rémálom az Elm utcában 2010-es verziójában, majd szerepelt a Facebook történetéről szóló Social Network című alkotásban is. Lehet nem sokan emlékeztek rá,ugyanis ő az a lány aki a film elején szakít a Jesse Eisenberg által alakított Mark Zuckerberggel.

rooney-mara-8

Ezután figyelt fel rá David Finchert rendező, aki ráosztotta a bixeszuális, hacker, Lisbeth Salander szerepét a Tetovált lány amerikai remake-jében. A színésznő nagy feladat elé nézett, a film kedvéért ugyanis leborotválták a szemöldökét, levágták a haját, mindkét mellbimbójába piercinget tettek és mindezek mellé még le is kellett fogynia. Szóval le a kalappal az ifjú hölgy előtt, róla tényleg elmondható, hogy mindent megtett a mozi sikeréért, amelyben partnere Daniel Craig volt (tudjátok ő  a modern kori James Bond). Úgy tűnik megérte áldozatokat hoznia, hiszen legjobb női alakítás (dráma) kategóriában Golden Globe díjra jelölték. Gratulálunk!

S ahogy ez lenni szokott a tündérmese valóra vált és a különböző oldalaknak is feltűnt Rooney szépsége és bája.
Számos portál a legjobban öltözöttek közé sorolja. Mások pedig egyenesen 2012 legújabb ígéretes divatikonjaként emlegetik. Hogy miért? Próbáljunk meg rájönni, nézzünk pár példát…

Amikor a klasszikus fekete és a könnyed smink győzedelmeskedik!

rooney-mara-1
Megjelenés?  Prabal Gurung 2012-es tavaszi kollekciójának egyik sejtelmes darabját, Christian Louboutin Mary Jane peep-toes-al viselte, szerintük ekkor is nagyon jól döntött.

rooney-mara-2

Megjelenés? Roksanda Ilincic különleges 2012-es Resort jumpsuit-jának hastájéki kivágása kimondottan szexin hat.

A voksát ismét a kivágott ruha mellett tette le, ehhez pedig az egyszerű smink és frufru dukál.

rooney-mara-3
Megjelenés? Givenchy 2011-es Fall Couture estélyi, hosszú ujjú darabja. A cipő sajnos nem látszik, de megsúgjuk, hogy Brian Atwood. Annyira légies és szerény a megjelenése, hogy szinte ragyog a vörös szőnyegen.

Fekete-fehér.

rooney-mara-4
Megjelenés?
Diane Von Fürstenberg 2012-es Resort ruháját, egy kis fekete kabátkával egészítette ki, a cipellő pedig egy gyönyörű nude árnyalatú Brian Atwood csoda.

Rooney egyszerre alternatív és lenyűgöző. A személyében rejtőző báj, és törékeny alkata miatt sokan a következő Audrey Hepburn-ként emlegetik. Ilyenkor megfordul a fejünkben, remek, egy újabb lány akire ráhúzhatják ezt a klisét, de azért érdemes lenne jobban megnézni a következő képeket.

Elképzelhető, hogy kivételesen nem valami hoollywoodi túlzásról van szó hanem, egy újabb tehetség felfedezéséről, aki még sokat adhat nekünk nézőknek és a filmtörténelemnek.
Azért jegyezzük meg ezt a nevet mindenképpen mert van egy olyan érzésünk, nem is olyan soká hallunk még a hölgyről.

A film előzetesét itt tekintheted meg, a hazai premier 2012. január 19. Mi már nagyon várjuk!

í

Neked tetszik Rooney stílusa?

cipő

Gumicsizmás támadás

A legtrendibb gumicsizmák a magassarkútól a színesig, Erzsébet királynőjétől egészen a mai darabokig. Gumicsizmás támadásra fel! Néhány évvel ezelőtt álmainkban...

Magazin
Őszi cipő körkép

Ezeknek a cipőknek a ruhatáradban a helye a hűvösebb hónapokra! Még fogalmad sincs, hogy milyen cipőket fogsz hordani a hidegebb hónapok beköszöntével?...

tipp!
hot!
divat
Tiltólistás cipőtrendek

Lábbelik, amelyeket jobb lenne egy életre elfelejteni! “Madarat tolláról, embert barátjáról és CIPŐJÉRŐL.”  Én személy szerint mindig megnézem az emberek cipőjét, mert...

Szólj hozzá

Share on Tumblr

comments powered by Disqus

Ezeket olvastad már?
X