Rosie Huntington-Whiteley a Transformers vörös szőnyegén | Fashionfave - Online divatmagazin

Rosie Huntington-Whiteley a Transformers vörös szőnyegén

szerző: @2011-07-20
Share on Tumblr

Megan Fox helyettese, Rosie Huntington-Whiteley talán még elődje stílusérzékét is felűlmúlja. A brit modell az elmúlt hetekben a Transformers  stábjával utazta be a világot, hogy népszerüsítsék “A hold sötétsége” című legújabb részt.

Június közepe óta “turnézik” a sci-fi akció új női főszereplője  Shia LaBeouf oldalán.  A folytatásnál a rajongók leginkább az új hölgy debütálását várták. Sok rossz kritikát kapott a korábbi fehérnemű-modell színészi játéka miatt, az öltözködésére azonban nem lehet panasz. Gyönyörű, elegáns, földig érő, drámai estélyikben jelent meg minden egyes reflektorfényes-vörös szőnyeges premieren.

Rosie via justjared.com

Az első, piros ruhás kép a new york-i premieren készült, amhol egy Antonio Berardi ruhát viselt Rosie. Ezt a vörös bomba szerkót egy klasszikus Christian Loubutin cipővel és egy szép nyaklánccal párosította.

A következő csillogó, ezüst, leginkább a burlesque világára emlékeztető drámai ruhakölteményt a modell Németországban, a berlini premieren viselte.  A designer pedig, aki megálmodta ezt a szépséget, amit Rosie viselt: Naeem Khan.

Rosie via justjared.com

Az idei nyár abszolút kedvence a csipke. Ezt valószínüleg Rosie vagy a stylistja is tudja, ezért is választották ezt a fehér Dolce & Gabbana csipke-csodát, amikor Shanghai-ban jártak.
Londonban, a város idei legnagyobb eseményéhez méltóan (királyi esküvő), királykék Burberry-ben jelent meg Miss Huntington.

Igaz a moszkvai “vörös” szőnyeg nem túl jó párosítás Rosie ruhájához, de ha anélkül próbáljuk elképzelni, rájövünk, hogy nagyon jó választás. A Gucci estélyi mellé a modell Jack Vartanian fülbevalót és egy csodaszép Vhernier gyűrűt választott.
Végül, a Japánban, Osakában tartott premieren Rosie egy nagyon szép esésű, 20-as éveket idéző Chloé ruhát választott.

A Transformers új üdvöskéje gyönyörű, bomba alakja van és a stílusa is elegáns, nőies. Mind a 6 ruha irigylésre méltó, műalkotás.
Nektek bejön az új sci-fi akció női szereplőjének stílusa? Melyik premieres outfit a legszebb?

A főszerkesztő ajánlata

15 szexi és könnyű lófarok

Kíváncsiak vagytok hogyan tudtok látványos és egyben könnyen elkészíthető copfokat csinálni? Az alábbi cikkből ötleteket meríthettek. Általában akkor fogjuk lófarokba...

hot!
divat
Legyél Te a legjobban öltözött vendég az esküvőn!

Meghívtak egy esküvőre, de tanácstalan vagy miben jelenj meg? Mi segítünk! Végre beköszöntött a jó idő, ami egyben azt is jelenti, hogy...

hot!
Magazin
6 frizura tipp 40 felett

Stílusos frizurák a "negyedik x" után! Pár éve még a 30 volt a sláger, most a 40 az új 20 a...

Szólj hozzá

Share on Tumblr

comments powered by Disqus