Srej Zsófink a francia Glamour szeptemberi számában | Fashionfave - Online divatmagazin

Srej Zsófink a francia Glamour szeptemberi számában

Srej Zsófink a francia Glamour szeptemberi számában

szerző: Pozsonyi Alexandra@2012-08-06
Share on Tumblr

A lassan ezerarcú Srej Zsófit ma már világszerte ismerik és keresik, ami nem véletlen. Erre való érdemességét folyamatosan bizonyítja. Most éppen a szeptemberi Glamour francia kiadásában megjelent editorialjával nyűgözi le a világot.

Amíg Zsófi a megérdemelt nyaralását tölti Firenzében, mi nézzük meg és elemezzük kicsit a nem éppen franciásan elegáns divatanyagot, amit Koray Birand fotózott.

Az ‘Évezred érintése’ címet kapta a fotósorozat, ami leginkább punk, szexi és ultramodern stílus ötvözetének mondanánk. Mint már biztosan ti is észrevettétek, nagyon feljövőben van ez a trend, sok fekete és szegecsek mindenhol. Elég megosztó, de nekünk nagyon bejön. Kíváncsiak vagyunk hazánkban mennyire fog uralkodni ez a vonal.

Az editorial 20 képének szettjei elég széles skáláról lettek összeválogatva, de ahogy látjuk is, nem akárhogyan. A fotósorozatban szereplő ruhadarabok márkái a teljesség igénye nélkül: Boss, Benetton, Jean Paul Gaultier, Emporio Armani, Miu Miu, Prada, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Lacoste, Burberry, Guess, Mango és Paul&Joe.

Fotók: Koray Birand
Stylist: Sébastien Cambos
Haj: Federico Gezzi (CLM)
Make-up: Jo Frost (CLM)
Modellek: Sophie Srej (1989. IMG Paris) és Samuel Tingman (Swedish. Next London)

Lenyűgöző ez a lány és nagyon jól áll neki ez a stílus. Kíváncsian várjuk további munkáit, kívánunk sok sikert és egyre nagyobb hírnevet a szakmában!

Nektek hogy tetszik ez az anyag és benne Zsófi? Vesztek belőle inspirációt az előttünk álló szezonra?

Magazin

Gumicsizmás támadás

A legtrendibb gumicsizmák a magassarkútól a színesig, Erzsébet királynőjétől egészen a mai darabokig. Gumicsizmás támadásra fel! Néhány évvel ezelőtt álmainkban...

tipp!
hot!
Frizura
15 szexi és könnyű lófarok

Kíváncsiak vagytok hogyan tudtok látványos és egyben könnyen elkészíthető copfokat csinálni? Az alábbi cikkből ötleteket meríthettek. Általában akkor fogjuk lófarokba a hajunkat,...

hot!
divat
5 csizma ami nem hiányozhat egyetlen nő szekrényéből sem

Tudd meg Te is, hogy melyek azok a csizmák, amik idén egyetlenegy nő szekrényéből sem hiányozhatnak! Most, hogy vége a nyárnak és...

Szólj hozzá

Share on Tumblr

comments powered by Disqus

Ezeket olvastad már?
X