Stella McCartney interjú | Fashionfave - Online divatmagazin

Stella McCartney interjú

szerző: Stefanovszky Lilla@2012-04-13
Share on Tumblr

Ez egy fontos év Stella McCartney számára, révén hogy a sportos 2012-es őszi kollekcióját kitörő lelkesedéssel fogadták és a Londonban megrendezett Olimpiai játékokon mintegy 900 Brit sportoló fogja viselni az Ő ruháit. Ennek kapcsán is készített vele nemrégiben interjút Tim Blanks, viszont mi most inkább a személyes részleteket szeretnénk kiemelni ebből a beszélgetésből, mintsem a már mindenki által jól ismert tényeket.

36ec4cfa898113d5-0-stellamccartney.xxxlarge-11

Olyan tervezők örökségéről, mint Galliano: “Nem hinném, hogy akárki tudna pontos magyarázatot adni. Tényleg nagy a nyomás ebben a szakmában és ezt mindenki érzi. De úgy gondolom, hogy minden iparágban jelen van ez a fajta nagy nyomás. Néha a divatipar egy kicsit elszigetelt és könyörtelen. Ennek ellenére nem hinném, hogy ez az egyetlen ágazat ami ilyen. Viszont azt bizton állíthatom, hogy az emberek személyisége sokat nyom a latban. Épp ezért próbálom nem túl komolyan venni önmagam.”

A híres szüleiről: “Gondolj csak bele… mindenki tudja, hogy kik a szüleid és még rólad is tudnak egyet s mást, de te nem igazán tudsz róluk semmit, sokszor még azt sem, hogy kik is ők valójában. Ilyenkor egy kicsit védekeznél és szeretnél odamenni hozzájuk és azt mondani nekik, hogy “Szia! Neked kik is a szüleid?”

Arról, ahogy hozzájárult az állati eredetű termékek felhasználásának megváltoztatásához illetve megszüntetéséhez a divatban: “Úgy gondolom, hogy jó úton haladok, hogy valami egészen mást alkossak, mint amit többi luxusmárka képvisel. Mindig azt az elvet követtem, hogy belülről kell elkezdeni változtatni. Ez volt az az ok, amiért belementem több együttműködésbe olyan márkákkal, amik sok bőrt használtak a gyártás során.”


Ti szeretitek a tervezőnő munkáit?

Frizura

6 frizura tipp 40 felett

Stílusos frizurák a "negyedik x" után! Pár éve még a 30 volt a sláger, most a 40 az új...

tipp!
hot!
A főszerkesztő ajánlata
15 szexi és könnyű lófarok

Kíváncsiak vagytok hogyan tudtok látványos és egyben könnyen elkészíthető copfokat csinálni? Az alábbi cikkből ötleteket meríthettek. Általában akkor fogjuk lófarokba a hajunkat,...

hot!
divat
Legyél Te a legjobban öltözött vendég az esküvőn!

Meghívtak egy esküvőre, de tanácstalan vagy miben jelenj meg? Mi segítünk! Végre beköszöntött a jó idő, ami egyben azt is jelenti, hogy...

Szólj hozzá

Share on Tumblr

comments powered by Disqus

Ezeket olvastad már?
X