Stílustippek a Kardashian lányoktól | Fashionfave - Online divatmagazin

Stílustippek a Kardashian lányoktól

Stílustippek a Kardashian lányoktól

szerző: Hajduk Zóra@2012-06-18
Share on Tumblr

Ugye senkinek nem kell bemutatnunk a népes Kardashian famíliát? Kicsit segítünk: megszámlálhatatlanul sok lány, ikonikussá vált domborulatok, sűrű fekete hajzuhatagok és kiváló stílusérzék. Kim, Khloe és Kourtney, akik az „egyenes ági Kardashian vérvonalból származnak”, Kendall és Kylie, akik tiszteletbeli Karadashianok, de tulajdonképpen Jenner a vezetéknevük, no és ott van még az anyuka, Kris, aki volt Kardashian, jelenleg pedig Jenner. Zavaros, mi? Még szerencse, hogy öltözékük kevésbé kaotikus, mint családi viszonyaik!

Screenshot2012-06-11at9.40.40PM

Kardashian

A leghíresebb

Kim kétségkívül a legismertebb nővér, ehhez a szerephez azonban kevésbé magánéleti vagy szakmai sikerei segítették hozzá, mint ikonikussá vált, méretes feneke. Akárhogy is, az örmény bombázó ügyesen meglovagolja népszerűségét, hisz többször láthattuk már őt a TV képernyőjén, sőt, beállt azon celebek sorába is, akik saját parfümöt dobtak piacra. Mi azonban nem ezen sikerek miatt jegyezzük őt, hanem páratlan stílusérzéke nyűgözött le minket. Hétköznapi look-ja egészen változatos, sokszor láthatjuk őt szoknyában, legyen az mini vagy maxi és nadrágban, legyen az skinny vagy boyfriend.

Screenshot2012-06-11at1.24.38PM

Az esti megjelenése legalább ilyen sokszínű, sokszor látni őt földig érő, elegáns estélyiben vagy szexi, feszülős mini ruhában is, szerintünk mindkét fazon egyaránt jól áll neki. Nektek melyik stílus tetszik jobban?

Screenshot2012-06-11at12.49.15PM

Screenshot2012-06-11at1.31.57PM

Akit a legtöbb kritika ér…

Khloe-t sajnos rengeteget bántja a sajtó, létező vagy nem létező feleslege miatt, – mindenki döntse el maga, hogy lát -e rajta túlsúlyt. Ha olykor meg is szalad nála a mérleg nyelve, nem sokat törődik a rosszmájúakkal, és többnyire feszes farmerben és magassarkúban büszkélkedik kerekded idomaival.

Screenshot2012-06-11at3.57.22PM

A partikon, a kamerák kereszttüzében figyelnie kell, hogy milyen szögben kapják le őt a fotósok. Hogy még véletlenül se adjon témát a súlyán élcelődő bulvárlapoknak, nemcsak trükkös pózban, de alakját optikailag nyújtó koktélruhákban mutatkozik a nyilvánosság előtt. Ti melyiket hordanátok?

Screenshot2012-06-11at3.59.40PM

A családanya

Kourtney már életet adott egy gyönyörű kisfiúnak, és most második gyermekével, egy kislánnyal várandós. A 152 centis minibombázó mindkét terhessége alatt, és kisfia születése után is megőrizte csinos, formás alakját, és az öltözködésre is nagy hangsúlyt fektetett. A mindennapokban -praktikus családanyaként- egyszerű farmerben és kényelmes balerina cipőben láthatjuk.

Screenshot2012-06-11at3.54.09PM

Esténként azonban előkerülnek azok a szexis kis feketék, és az égbetörő magassarkúk. Nektek is lapul a szekrényetekben egy klasszikus „little black dress”?

Screenshot2012-06-11at1.40.59PM

A Kardashianok és táskamániájuk

A három lány úgy tűnik, ragaszkodik jól bevált szütyőikhez. Kim egy lépést sem tesz Hermés táskája nélkül, Kourtney Celine-je nélkül nem megy sehova, Khloe karjáról pedig le se lehetne szakítani arany Louise Vuitton retiküljét.

Screenshot2012-06-11at1.02.40PM

Screenshot2012-06-11at1.47.45PM

Screenshot2012-06-11at4.02.56PM

Jenner

A fönök

Kris, a lányok anyukája, akitől a nem mindennapi szépségüket örökölték. Ő a lányai menedzsere, mindent és mindenkit kézben tart. Hétköznap igen elfoglalt, ezért kényelmes, de csinos, és mindenképpen nőies szettekben láthatjuk őt.

Screenshot2012-06-11at4.08.00PM

Az esti megjelenése nagyon elegáns és trendi, mindig ügyel arra, hogy csak alakját előnyösen hangsúlyozó, szűk, térd alá érő, nőies ruhákban jelenjen meg. Szerintetek is nagyon csinos, főleg ahhoz mérten, hogy pár év múlva a hatodik X-be lép?

cipő

Gumicsizmás támadás

A legtrendibb gumicsizmák a magassarkútól a színesig, Erzsébet királynőjétől egészen a mai darabokig. Gumicsizmás támadásra fel! Néhány évvel ezelőtt álmainkban...

hot!
Magazin
Hosszúból rövid – belevágjunk?

Rengeteg előtte-utána fotó a leghíresebbekkel. Döntsétek el Ti, hogy kinek melyik áll jobban! Az utóbbi időben a hírességek sorra válnak meg hosszú...

hot!
divat
5 csizma ami nem hiányozhat egyetlen nő szekrényéből sem

Tudd meg Te is, hogy melyek azok a csizmák, amik idén egyetlenegy nő szekrényéből sem hiányozhatnak! Most, hogy vége a nyárnak és...

Szólj hozzá

Share on Tumblr

comments powered by Disqus

Ezeket olvastad már?
X