Stylistok a nagyvilágban: Way Perry munkássága | Fashionfave - Online divatmagazin

Stylistok a nagyvilágban: Way Perry munkássága

Stylistok a nagyvilágban: Way Perry munkássága

szerző: Pozsonyi Alexandra@2012-07-06
Share on Tumblr

Az egész divatszakma egyik legösszetettebb és legfelelősségteljesebb része a stylistok munkája. Rengeteg ismert stylist dolgozik világszerte, de sokuk híre nem éri el hazánkat, legalábbis nem eget rengetően. Egy sorozatban szeretnék bemutatni nektek olyan stylistokat, akiket úgy gondolom kár lenne, ha nem ismernétek.

Az első alanyom Way Perry, angol stylist. Eredetileg férfidivat szakon diplomázott, aztán asszisztenskedésbe kezdett több divatlap divatszerkesztője mellett. Ezzel rengeteg tapasztalatot szerezve lépett egyre előrébb. Hamarosan a Man About Town és a Rollacoster divat-igazgatója lett, a Wonderlandnél pedig a férfidivat részleget vezetgette. Jelenleg a Hunger magazin divat-igazgatója címet viseli.

Rengeteg híres fotóssal dolgozott már együtt és olyan ismert magazinok divatanyagaiban segédkezett, mint Interview, Details, Teen Vogue vagy a német és francia GQ.

Nagyon keresett Way a színészek és énekesek körében is. Olyan neveknek dolgozott már, mint: Hayden Christensen, James Franco, Kings of Leon, Ryan Phillippe, Naomie Harris vagy éppen Daniel Craig.

Reklámanyagok elkészítésére is nagyon sok márka kéri. Csak, hogy néhány példát említsek: Rimmel, Reebok, Puma, Nike, Umbro és Onitsuka Tiger is hirdetett már Way stylingolása alatt.

Végül, de nem utolsósorban következzen munkájának általam kiválasztott részlete:

Reklámanyagok:

Titeket meggyőzött Way Perry? Felkérnétek egy saját stylingolásra?

forrás: Jedroot

Magazin

Gumicsizmás támadás

A legtrendibb gumicsizmák a magassarkútól a színesig, Erzsébet királynőjétől egészen a mai darabokig. Gumicsizmás támadásra fel! Néhány évvel ezelőtt álmainkban...

hot!
Magazin
5 csizma ami nem hiányozhat egyetlen nő szekrényéből sem

Tudd meg Te is, hogy melyek azok a csizmák, amik idén egyetlenegy nő szekrényéből sem hiányozhatnak! Most, hogy vége a nyárnak és...

tipp!
hot!
A főszerkesztő ajánlata
15 szexi és könnyű lófarok

Kíváncsiak vagytok hogyan tudtok látványos és egyben könnyen elkészíthető copfokat csinálni? Az alábbi cikkből ötleteket meríthettek. Általában akkor fogjuk lófarokba a hajunkat,...

Szólj hozzá

Share on Tumblr

comments powered by Disqus

Ezeket olvastad már?
X