Stylistok a nagyvilágban: Julie Ragolia munkássága | Fashionfave - Online divatmagazin

Stylistok a nagyvilágban: Julie Ragolia munkássága

Stylistok a nagyvilágban: Julie Ragolia munkássága

szerző: Pozsonyi Alexandra@2012-07-24
Share on Tumblr

Az egész divatszakma egyik legösszetettebb és legfelelősségteljesebb része a stylistok munkája. Rengeteg ismert stylist dolgozik világszerte, de sokuk híre nem éri el hazánkat, legalábbis nem eget rengetően. Egy sorozatban szeretnék bemutatni nektek olyan stylistokat, akiket úgy gondolom kár lenne, ha nem ismernétek.

A sorozatunk második részében Julie Ragolia amerikai stílusszakértőt és munkásságát mutatom be nektek. Julie már korán elkezdett érdeklődni a stílus-kultúrák iránt, egész New York-ot beutazta, hogy érdeklődését kielégítse. Az MTV egyik munkatársa fedezte fel, a tv-nél kezdett el dolgozni és innen ívelt fel a karrierje, nem sokkal később már a vezető divatmagazinok felkéréseit fogadhatta el.

Dolgozott a W Magazine divatszerkesztője alatt, majd külső munkatárs lett a Vogue, az Interview, az Esquire és a Vanity Fair nemzetközi kiadású magazinoknál. A CITY Magazine divatigazgatójaként is tevékenykedett.

Olyan sztárok stílusának kialakításában segített mint, the Killers, David and Victoria Beckham, Lindsay Lohan, All-American Rejects és még sokan mások.

Rengeteg híres blogger bejegyzéseinek tárgya, de The Sartorialist-en találkozhatunk vele, ahol rengeteg érdekes dolgot tudhatunk meg róla. Innen többek között megtudtam, hogy Bob Dylan, Alain Delon és Karl Lagerfeld számára a divatikonok és hogy a kedvenc ruhadarabja a “tökéletes fehér póló”.

Rengeteg említésre méltó momentuma van még az életének, de már csak annyit említenék, hogy a közelmúltban kezdett el dolgozni a Museum of Arts and Design-nál kortárs művészeti gálákon és kiállításokon.

Most pedig következzenek munkái:

Celeb styling:

Képek Julie-ról:

Ti mit gondoltok Julie stílusáról és munkásságáról?

forrás: streetpeeper.com, jedroot.com, julieragolia.com

cipő

Gumicsizmás támadás

A legtrendibb gumicsizmák a magassarkútól a színesig, Erzsébet királynőjétől egészen a mai darabokig. Gumicsizmás támadásra fel! Néhány évvel ezelőtt álmainkban...

hot!
Frizura
Hosszúból rövid – belevágjunk?

Rengeteg előtte-utána fotó a leghíresebbekkel. Döntsétek el Ti, hogy kinek melyik áll jobban! Az utóbbi időben a hírességek sorra válnak meg hosszú...

hot!
Magazin
5 csizma ami nem hiányozhat egyetlen nő szekrényéből sem

Tudd meg Te is, hogy melyek azok a csizmák, amik idén egyetlenegy nő szekrényéből sem hiányozhatnak! Most, hogy vége a nyárnak és...

Szólj hozzá

Share on Tumblr

comments powered by Disqus

Ezeket olvastad már?
X