Szeszélyes évszakok | Fashionfave - Online divatmagazin

Szeszélyes évszakok

Szeszélyes évszakok

szerző: Guzsik Bernadett@2012-10-04
Share on Tumblr

Régen a tél, tél volt, a nyár pedig nyár. Ma már azonban nehéz kiszámítani, milyen idő vár ránk. Különösen ősszel törheti az ember lánya a fejét, hogyan legyen stílusos minden körülmény között? Ehhez adunk most néhány tippet.

Ha esik,

Nincs is rosszabb annál, amikor szakadó esőre ébred az ember. Elrontja a hangulatot, ráadásul sok esetben még a jól előre eltervezett összeállítást is változtathatjuk meg, így végül magunkra kapunk valami szürkét és meleget, majd búskomoran elhagyjuk a lakást.

Pedig ennek nem feltétlenül kell így lennie. Attól hogy esik, még nem kell lemondanunk a vidám megjelenésről. Feldobhatjuk az outfitünket egy színes blézerrel vagy akár egy mintás esernyővel is.

Ha fúj,

Az átmeneti évszak a ballonkabátok szezonja. Elég egy tökéletes darab, és már indulhatunk is. Ha a púderszínű vászon helyett a puhább anyagokat kedveljük, viselhetünk szövetkabátot, netán poncsót. A barett és egy szép kendő pedig minden időben hű társunk lehet.

Ha fagy,

Ha tél, akkor egy bögre forró tea a kandalló előtt. Ehhez pedig nincs is jobb választás, mint pár kötött ruhadarab. A natúr szín és a kötött anyag elronthatatlan párosítás, melyről szinte mindenkinek a vidéki romantika jut az eszébe.

Ha netán mégis kimerészkednénk a nagy hidegbe, csak egy szabály létezik: A sötét színek tabu! Ne essünk a legtöbb emberhez hasonlóan abba a hibába, hogy tovább mélyítjük a szürkeséget öltözködésünkkel, hiszen…

A mi stílusunk mindig kifogástalan!

fotók: pinterest.com

divat

Legyél Te a legjobban öltözött vendég az esküvőn!

Meghívtak egy esküvőre, de tanácstalan vagy miben jelenj meg? Mi segítünk! Végre beköszöntött a jó idő, ami egyben azt is...

hot!
divat
Őszi trendek

Őszi trendek - az idei alapdarabok! Itt van az ősz, itt van újra… Lassan már az októbert tapossuk, így itt az ideje,...

hot!
Frizura
Hosszúból rövid – belevágjunk?

Rengeteg előtte-utána fotó a leghíresebbekkel. Döntsétek el Ti, hogy kinek melyik áll jobban! Az utóbbi időben a hírességek sorra válnak meg hosszú...

Szólj hozzá

Share on Tumblr

comments powered by Disqus

Ezeket olvastad már?
X