Színes nadrágok ősszel is | Fashionfave - Online divatmagazin

Színes nadrágok ősszel is

szerző: @2012-09-14
Share on Tumblr

Még valamikor a nyár elején arról olvashattatok, hogy hogyan is kell hordani a színes nadrágokat (itt). Míg a melegebb hónapokban a halványabb, cukorka színek domináltak, addig idén ősszel a bíbor, a mustársárga és az olívás árnyalatok uralják a férfi divatot.

1

Amikor az időjárás rosszra fordul és az égbolt beszürkül, pár színes nadrág nagyszerű módja lehet annak, hogy jobb kedvre derülj. Főleg, ha a már meglévő nyári darabjaidat párosítod a kedvenc szövetkabátoddal. A most következő összeállításaink csak inspiratív jelleggel bírnak, hisz a legfontosabb, hogy a saját stílusotoknak megfelelően viseljétek a színes nadrágjaitokat.

2

Na de vágjunk is a közepébe! Az idei trendeket követve próbáljátok meg kerülni a bíbor-sárga és a mustársárga-kék párosításokat, hiszen a color blocking ideje már lejárt. Idén ősszel a színes nadrágokat főleg a harsányabb árnyalatokkal divatos párosítani és az örök feketével – amivel szinte lehetetlen hibázni. Roppant stílusos azonban, ha a nadrág színével megegyező árnyalatú kiegészítő is fellelhető a napi összeállításaitokban, lehet az akár egy karkötő, egy kitűző vagy egy sál is. Csak arra figyeljetek oda, nehogy túlzásba essetek, vagyis ne túl sok apró sárga kiegészítő virítson a fekete kötött pulcsitokon. Amennyiben ezt a pár tippet – tanácsot megfogadjátok és alkalmazzátok, biztosan nem lőtök mellé.

3

Ha már elhatároztátok, hogy behódoltok Ti is az új trendnek, garantáljuk, hogy könnyű dolgotok lesz. Ugyanis szinte az összes hazai fast-fashion márka polcai tele vannak a bíbor, a mustársárga és az olíva színű darabokkal. Ha konzervatívabbak vagytok az öltözködés területén, próbáljatok egy bíbor nadrágot egy kék pólóval variálni – garantáljuk, hogy az összeállítás visszafogott marad, de mégis roppantul mai és nem mellesleg stílusosságot sugall.

4

Fiúk, Ti már beszereztétek őszre a színes nadrágotokat? Lányok, Nektek milyen árnyalatú darabok tetszenek a fiúkon?

Magazin

Legyél Te a legjobban öltözött vendég az esküvőn!

Meghívtak egy esküvőre, de tanácstalan vagy miben jelenj meg? Mi segítünk! Végre beköszöntött a jó idő, ami egyben azt is...

tipp!
hot!
tippek
15 szexi és könnyű lófarok

Kíváncsiak vagytok hogyan tudtok látványos és egyben könnyen elkészíthető copfokat csinálni? Az alábbi cikkből ötleteket meríthettek. Általában akkor fogjuk lófarokba a hajunkat,...

hot!
tippek
6 frizura tipp 40 felett

Stílusos frizurák a "negyedik x" után! Pár éve még a 30 volt a sláger, most a 40 az új 20 a...

Szólj hozzá

Share on Tumblr

comments powered by Disqus