Színészek és modellek | Fashionfave - Online divatmagazin

Színészek és modellek

Színészek és modellek

szerző: Kézdy Judit@2012-06-29
Share on Tumblr

Bizonyított tény, hogy a színészeket nem hagyják hidegen a modellek és ez Hollywoodban sincs másképp (igen Leonardo, most mindenki rád gondol). Szépség, csillogás, hírnév, mindkettő kategóriára igaz, így értelemszerűen keverednek is egymással. A szép a szépet vonzza, az okos az okosat, és azért valljuk be, mi is elcsodálkozunk, ha egy álompasinak a párja nem éppen egy címlaplány. (Hugh Jackman választását szerintünk az egész világ értetlenül fogadta, hiszen felesége akár az anyja is lehetne a képek alapján. Habár a szerelem vak, mint tudjuk.)

leonardo_dicaprio_models

hugh-jackman-

Férfias férfiak, nőies nők (habár a csontkollekció modelleket nem feltétlenül lehet nőiesnek nevezni, de ebbe most inkább ne menjünk bele), ezt a tökéletes formulát a divatvilág is szívesen alkalmazza és nem egy címlapra kerültek már rá színészek modellek társaságában.  Összegyűjtöttünk nektek pár példát erre, és mivel tévedni emberi dolog, nem mindegyik vált a kedvencünké, néha a kevesebb több. Az viszont meglepő, hogy ennek az inverzét, színésznőket férfi modellekkel, ritkábban látjuk, amit nem is értünk, mivel azért el tudnánk képzelni egy-két ilyen képet is, amik szintén nagyon szépen festenénk.

2012: W Magazine: Tom Cruise + Abbey Lew Kershaw + Edita VilKeviciute by Mario Sorrenti

A nemrég bemutatott Mindörökké Rock (Rock of Ages) című musical promotálására készült ez a kép, a lányok tökéletesen hozzák a formájukat, de Tom Cruise tekintete lehetne kicsit élettel telibb, habár lehet, hogy ha férfiak ölelgették volna, akkor annak jobban örült volna (ugye-ugye, nem hiába az a sok pletyka…).

werq-700x909

2012: Spanyol Vogue: Clive Owen és Toni Garrn by Alexi Lubomirski

Szeretjük Tonit, Clivet annál inkább, Párizsról nem is beszélve, de valahogy hiába a helyszín meg az egész kompozíció, nem sugárzik belőle a romantika meg a szerelem. Clive Owen inkább tűnik Toni menő apjának, sem mint párjának. Pedig azért a nagy korkülönbségekhez már hozzá vagyunk szokva.

Toni-Garrn-Clive-Owen-by-Alexi-Lubomirski-The-Spy-Who-Loved-Me-Vogue-Spain-October-2011-1-700x453

2012: Amerikai Vogue: Michael Fassbender és Natalia Vodianova by Craig McDean

Egy szó jut erről eszünkbe: kiégett. Az érzelmek teljes hiánya, ha ez volt a fotós szándéka, akkor tökéletesen végrehajtotta a feladatot.

tumblr_m37g3dehT51qzoaqio1_1280-700x479

2012: Amerikai Vogue: Eddie Redmayne és Karlie Kloss by Mario Testino

Fiatalság, szabadság, szerelem, pattanások nélkül, luxus környezetben.  Idilli nem?

1211-vo-well49-01_123122759161-700x466

2011: Amerikai Vogue: Jeremy Irvine és Arizona Muse by David Sims

Ő lett a kedvencünk, tökéletes összhang, színvilág, letisztultság. Hadak útján (War Horse) című film promója, nem baj, mi már ezért a képért is nekik adtuk volna az Oscart.

Arizona-Muse-Jeremy-Irvine-by-David-Sims-Call-In-The-Cavalry-Vogue-US-November-2011-2-2-700x453

2010: Amerikai Vogue: Ewan McGregor és Natalia Vodianova by Peter Lindbergh

Szép ruha, smink, jó pasi, de akkor is, mégis mi az az arckifejezés? Érthetetlen számunkra.

natalia-vodianova4-700x476

2009: Amerikai Vogue: Morgan Freeman és Lara Stone by Bruce Weber.

Senki sem hisz nekik, hogy ők egy pár, de ettől függetlenül bájos. A mi figyelmünket a Peace & Love Market felirat ragadta meg igazán.

morganlara-700x487

2006: Amerikai Vogue: Eric Bana és Gisele Bündchen by Mario testino

Másik nagy kedvenc. Giselet szerintem sok nő társam lazán lelökné arról a terepjáróról, és felpattanna a helyére. De amúgy is, Giselenek nagyon bejött az élet, ahogy azt a többi kép is bizonyítja és azt már ugye hozzá sem kell tennünk, hogy a már említett Leonardo di Caprio exe, ugye.

tippek

Modellek Off Duty – avagy mire lesz szükséged a modell-outfithez

Légy vagány, mint egy modell! Egy kicsit rockos, egy kicsit vintage egy leheletnyi bőrrel kiegészítve – bár a kifutón szebbnél...

Modell
Modellek anyaszerepen a Vogue címlapjain keresztül

Gyönyörűek, sikeresek, édesanyák: Modellek és csemetéik a Vogue címlapjain. Gyönyörűek, sikeresek, manökenek. Megszokták a reflektorfényt, a csillogást, a kifutókat, a fénykép...

Kifutó
Esések a kifutón, avagy néha a modellek is megbotlanak

Elég egy rossz mozdulat és... Menj végig azon az „útvonalon” majd gyere le és öltözz át! Persze ne felejts el mosolyogni, avagy...

Szólj hozzá

Share on Tumblr

comments powered by Disqus

Ezeket olvastad már?
X