Sztárok függőségei | Fashionfave - Online divatmagazin

Sztárok függőségei

szerző: Kovács Flóra @2011-08-19
Share on Tumblr

Egy átlagos nap után, miután megettük kedvenc nassolni valónkat, igazi megkönnyebbülés azt látni, hogy nem csak a hétköznapi embereknek, hanem a sztároknak is vannak aprócska függősségei.

Például tudtátok, hogy Kim Kardashian megőrül a gyorskajáért? Bár igyekszik a sztár egészséges életmódot folytatni, erről egyszerűen képtelen lemondani. :)

Az egyik legmeglepőbb talán Beyoncé függősége. Imád online játékokkal játszani. Szereti benne, hogy egyszerűen az emberek nem ismerik fel. Ki tudja lehet, hogy egyszer, amikor te játszol ilyennel, akkor Beyoncé ellen játszol! :) (Bár nem ajánljuk, inkább olvass minket ;))

Kedvenc vámpírfiúnk, Robert Pattinson, nem másért, mint a diétás kóláért őrül meg. Állítólag volt olyan, hogy 300 doboznyi hevert a szemetesben, pedig nem is emlékezett arra, hogy megvette volna-e őket. Talán ezt nevezzük függőségnek?

Persze vannak olyanok, akik nem a diétás kólát, hanem valami egészségesebbet pl. a narancslevet pártolják. Cheryl Cole a sárgarépa levéért van oda meg vissza.

Rihanna a tetoválásokat imádja. Míg Leigton Meester az smsezésért őrül meg. Imád gyorsan és minél többet pötyögni a barátainak.

Bár Jessica Simpson nem dohányzik, mégis nikotinos rágót rág éjjel-nappal. Imádja az ízét. Reméljük, ha abbahagyja ezt a szokását, nem fog rágyújtani. :)

A legegészségesebb függőség díját pedig Emma Watson nyerte, aki mindenszabadidejét az olvasásra és a tanulásra szentelné. Hűha, lehet nem az Oscar-díj, hanem a Nobel-díj a célja. :)

 

cheryl cole

sztárok tetoválásai

emma watson short hair

sztár tetoválások

dohanyzo celebek

dohányzó sztárok

cigiző sztárok

emma watson cigizik

cigiző magyar sztárok

dohányzó női sztárok

dohányzó magyar sztárok

magyar sztàrok cigiznek

melyik sztárok cigiznek

palvin barbara dohányzik

dohányzó magyar hírességek

emma watson hair

_
_
_
_
szabadidő

10 tavaszi program trendi szettekkel fűszerezve

Itt a tavasz, irány a szabad! Itt a tavasz! Süt a nap, a madarak csicseregnek és szerelem van a levegőben,...

szabadidő
Húsvéti DIY ajándékötletek

Ahogyan azt már az ünnepekkor megszokhattátok, a Húsvét közeledtével sem hagyunk titeket olcsó és könnyen elkészíthető ajándék- és dekorációs ötletek nélkül! Az...

szabadidő
DIY – Csillogó statement nyaklánc

Nagy és hangsúlyos, csillogó és színes. Nagyjából ezek  jellemzik napjaink egyik legmenőbb ékszereit, a statement nyakláncokat/nyakékeket. Jobbnál-jobbakat találsz a boltokban, néha...

Szólj hozzá

Share on Tumblr

comments powered by Disqus