Sztárok kedvenc cipőtervezői | Fashionfave - Online divatmagazin

Sztárok kedvenc cipőtervezői

szerző: @2012-07-08
Share on Tumblr

Mint már korábban ITT bemutattuk, a legnagyobb sztárok hatalmas gardróbbal rendelkeznek, ahol a neves designer ruhák mellett a cipők sem kis helyet foglalnak. Ezek a lábbelik természetesen a legnevesebb cipőtervezők kollekcióiból kerülnek ki. Szezonról-szezonra újítják meg cipősszekrényüket a legfrisebb trendeknek megfelelően, ám mindenkinek van egy kedvence, ez nekünk is feltűnt. Most összegyűjtöttünk néhány hírességet, akik nagyon gyakran viselik egy-egy tervező kreálmányát.

Blake Lively – Christian Louboutin

A mindig hibátlan megjelenésű színésznő kedvence Christian Louboutin. Rajongása azonban nem egyoldalú, hiszen a cipőmágus is merített már ihletet Levely kisasszony stílusából, ekkor született meg a “Blake” fantázianévre keresztelt bőrpántos szandál. A Gossip Girl Serenaja kissé visszafogott, de annál nőiesebb és elegáns stílusához kitűnően passzolnak a néha merész Louboutin cipellők. Premiereken, divatbemutatókon, partykon sőt néha a magánéletben is szívesen választja a tervezőzseni egy vörös talpú darabját.

Selena Gomez – Giuseppe Zanotti

Selena Gomez olyannyira kedveli a Giuseppe Zanotti cipellőket, hogy szinte minden fontos alkalomra ilyen márkájú topánkát választ. Nemrégen parfümje bemutatóján is Zanotti-ban parádézott, akárcsak az EMA háziasszonyaként és a Vanity Fair Oscar party-ján. Egyszerűbb ruháihoz kissé díszesebb, extrémebb darabokat választ, de az igazán jól kidolgozott, részletgazdagabb outfitjeihez illő, visszafogottabb cipőket is könnyen talál Zanotti kollekcióban.

Eva Longoria – Brian Atwood

A gyönyörű színésznő alacsony termetéhez szinte kötelező a tizeniksz centi magasságú sarkakkal ellátott cipellő. A hatalmas tűsarkú kínálatból utóbbi időben legszívesebben Brian Atwood topánjait viseli előszeretettel, mostani kedvence a “Zenith Lux” fantázianévre keresztelt 2012-es őszi kollekció bokapántos darabja. A képeket nézegetve nekünk rögtön az az érzésünk támad, mintha csak direkt rá tervezték volna ezeket a csodákat.

Sarah Jessica Parker – Manolo Blahnik

A “Manolokat” Carrie Bradshaw és a Szex és New York tette híressé, ám maga Blahnik gyűlöli a sorozatot. Ugyanis a designer sosem akart celeb cipőtervező lenni, mégis a Szex és New York-nak köszönheti, hogy mára már olyannyira akarunk egy “Manolot”, mint egy Louboutin-t. Sarah Jessica Parkert nemcsak a tv képernyőjén és a mozivásznon láthattuk Blahnik által tervezett cipőcsodákban, hanem a vörös szőnyegen is szívesen viseli ezeket a cipellőket. Magánéletében kedvence a “BB” fantázianevű pumps.

cipőtervezőkleghíresebb cipő márkáksztarok kedvenc cipő markai
cipő

Sarkakon is magabiztosan!

Járj te is tökéletesen a magassarkúdban! „Ebben a cipőben sose fogok rendesen járni!” – valószínűleg sokan hagytunk már ott a...

tipp!
hot!
A főszerkesztő ajánlata
Tiltólistás cipőtrendek

Lábbelik, amelyeket jobb lenne egy életre elfelejteni! “Madarat tolláról, embert barátjáról és CIPŐJÉRŐL.”  Én személy szerint mindig megnézem az emberek cipőjét, mert...

divat
Lapos szandál mustra

Divatos és kényelmes egyszerre: idén nyáron válassz lapos szandált! Mint azt már egy korábbi cikkben említettem, az idei nyár a kényelem jegyében...

Szólj hozzá

Share on Tumblr

comments powered by Disqus