Tamara for Fashionfave by Gergely Orosz | Fashionfave - Online divatmagazin

Tamara for Fashionfave by Gergely Orosz

Tamara for Fashionfave by Gergely Orosz

szerző: Urbán Szofi@2012-06-07
Share on Tumblr

A Fashionfave egy nyárnyitó editorial fotózással kívánja bemutatni nektek a szezon kedvenc színeit. A fotózás, a hideg ellenére remek hangulatban zajlott, és ezért különösen hálásak vagyunk modellünknek. De lássuk a fotókat!

Az első összeállításban Tamarát egy Abodi Dóra printes felsőben láthatjátok, amelyen egyik kedvenc részletünk egy asztronauta. Ehhez Zoe Phobic darabokat párosítottunk, úgy mint a szoknya és a kis kabátka. Színes, könnyed és remek választás, hiszen a print most igen divatos, a miniszoknya pedig hosszú lábakat kölcsönöz viselőjének.

Tamara_for_Fashionfave_by_Gergely_Orosz_03

Második összeállításunkban gyönyörű modellünk igazi tündérként fest a narancsszínű Abodi Dóra szoknyában egy szintén Abodi felsőrésszel, mely a tervezőnőtől igen különös szabást kapott. A táska szintén Dóra érdeme, és a narancs mellett ez a remek kék bőr, hamisíthatatlan color blocking!

Egy évszak sem teljes a fekete-fehér összeállítások nélkül, és ez különösen jellemző most a tavasz-nyári trendekre, így ennél a szettnél szintén Abodi ruhákat választva készítettünk egy elegáns összeállítást. A maxiszoknyához egy merészebb, áttetsző felsőt választottunk, amely szabása az idei ‘sellőtrend’ kedvence, valamint egy könnyed blézerrel fűszereztük meg, hogy alkalmas legyen a kellemes nyárestékhez, na meg persze azért is, mert nem hagyhattuk ki ezt a darabot!

És végül, de persze korántsem utolsóként egy Zoe Phobic összeállítás! Zoe igazi streetstyler ruháiból egy pasztellszín összeállítás mellett döntöttünk. A halványzöld, asszimetrikus felsőt – ami nem mellesleg szintén alaknyújtó hatású – egy aranyban játszó homokszín leggings-szel párosítottuk, valamint egy kellemes szabású kabátkával, amit minden korosztálynak bátran ajánlhatunk. A barackszín táska Sajben Reni érdeme.

[box_info]Photo: Gergely Orosz
Stylist: Sofiya Urban
MUA: Zsuzsanna Zsolnay
Hair: David Ehrlich
Model: Tamara (www.zoommodels.hu)[/box_info]

Te is tehetséges fiatal fotós/stylist/sminkes vagy? Szeretnéd bemutatni saját munkáidat a Fashionfave Editorial rovatában? Írj nekünk az editorial@fashionfave.com címre, küldd el a munkádat egy rövid szöveges bemutatkozással, amiben magadról és a munkádról is mesélsz nekünk.

Favestyle

The September Issue – Outfit Dettitől

A szeptember a divat januárja! A szeptember a divat januárja a nagyok szerint. Már nem izzad ránk a ruha, ez...

hot!
Magazin
Itt van az ősz, itt van újra – Outfit Adéltól

Esik az eső. Nem szeretnénk eláztatni a cipőnket és kabátunkat, viszont divatosan, jól akarunk felöltözni. Ismerős ez az érzés? Megmutatjuk, hogyan öltözz...

Favestyle
Ősszel miniruhában – Outfit Petráról

Ősszel miniruha? Néhány kiegészítővel hordhatóvá válhat kedvenc miniruhánk is a hidegebb időben! Itt az Ősz, itt van újra…. Mintha a Nap is...

Szólj hozzá

Share on Tumblr

comments powered by Disqus

Ezeket olvastad már?
X