Tamara for Fashionfave by Gergely Orosz | Fashionfave - Online divatmagazin

Tamara for Fashionfave by Gergely Orosz

Tamara for Fashionfave by Gergely Orosz

szerző: Urbán Szofi@2012-06-07
Share on Tumblr

A Fashionfave egy nyárnyitó editorial fotózással kívánja bemutatni nektek a szezon kedvenc színeit. A fotózás, a hideg ellenére remek hangulatban zajlott, és ezért különösen hálásak vagyunk modellünknek. De lássuk a fotókat!

Az első összeállításban Tamarát egy Abodi Dóra printes felsőben láthatjátok, amelyen egyik kedvenc részletünk egy asztronauta. Ehhez Zoe Phobic darabokat párosítottunk, úgy mint a szoknya és a kis kabátka. Színes, könnyed és remek választás, hiszen a print most igen divatos, a miniszoknya pedig hosszú lábakat kölcsönöz viselőjének.

Tamara_for_Fashionfave_by_Gergely_Orosz_03

Második összeállításunkban gyönyörű modellünk igazi tündérként fest a narancsszínű Abodi Dóra szoknyában egy szintén Abodi felsőrésszel, mely a tervezőnőtől igen különös szabást kapott. A táska szintén Dóra érdeme, és a narancs mellett ez a remek kék bőr, hamisíthatatlan color blocking!

Egy évszak sem teljes a fekete-fehér összeállítások nélkül, és ez különösen jellemző most a tavasz-nyári trendekre, így ennél a szettnél szintén Abodi ruhákat választva készítettünk egy elegáns összeállítást. A maxiszoknyához egy merészebb, áttetsző felsőt választottunk, amely szabása az idei ‘sellőtrend’ kedvence, valamint egy könnyed blézerrel fűszereztük meg, hogy alkalmas legyen a kellemes nyárestékhez, na meg persze azért is, mert nem hagyhattuk ki ezt a darabot!

És végül, de persze korántsem utolsóként egy Zoe Phobic összeállítás! Zoe igazi streetstyler ruháiból egy pasztellszín összeállítás mellett döntöttünk. A halványzöld, asszimetrikus felsőt – ami nem mellesleg szintén alaknyújtó hatású – egy aranyban játszó homokszín leggings-szel párosítottuk, valamint egy kellemes szabású kabátkával, amit minden korosztálynak bátran ajánlhatunk. A barackszín táska Sajben Reni érdeme.

[box_info]Photo: Gergely Orosz
Stylist: Sofiya Urban
MUA: Zsuzsanna Zsolnay
Hair: David Ehrlich
Model: Tamara (www.zoommodels.hu)[/box_info]

Te is tehetséges fiatal fotós/stylist/sminkes vagy? Szeretnéd bemutatni saját munkáidat a Fashionfave Editorial rovatában? Írj nekünk az editorial@fashionfave.com címre, küldd el a munkádat egy rövid szöveges bemutatkozással, amiben magadról és a munkádról is mesélsz nekünk.

Favestyle

Ősszel miniruhában – Outfit Petráról

Ősszel miniruha? Néhány kiegészítővel hordhatóvá válhat kedvenc miniruhánk is a hidegebb időben! Itt az Ősz, itt van újra…. Mintha a...

hot!
Magazin
Hunter: A világ egyik legnépszerűbb csizma márkája – Outfit Adrienntől

Mit vegyünk fel, ha esik az eső vagy szakad a hó? Mit vegyünk fel, ha esik az eső vagy szakad a hó?...

hot!
Magazin
Little Blue Dress – Outfit Franciskától

Esküvői dress code Franciskától! Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de idén elérte az én ismerőseimet is az esküvőláz. Szombaton már a...

Szólj hozzá

Share on Tumblr

comments powered by Disqus

Ezeket olvastad már?
X