Tavasz Párizsban | Fashionfave - Online divatmagazin

Tavasz Párizsban

szerző: @2012-04-21
Share on Tumblr

A divat fővárosába látogatsz idén tavasszal, de nem tudod miben vonulj végig a Champs-Élysées-n? Egy percig sem kell csüggedned! Szebbnél szebb összeállítások várnak rád Párizsban eltöltött heted minden napjára!

ELSŐ NAP

Franciásan romantikus lehetsz ebben a csipke ruhában. Ha igazán sikkes akarsz lenni, párosítsd szalmakalappal és visszafogott kiegészítőkkel. A hatás egész biztosan nem marad el!

hmprod-15

MÁSODIK NAP

Idén ez a csíkos nadrág viszi a prímet! Tündökölj, és ‘a kevesebb, néha több’ elvét figyelembe véve válassz letisztult kiegészítőket. Ha már Párizs, akkor az Yves Saint Laurent pólót sem érdemes kihagyni, a kalap pedig hab a tortán.

 ScreenShot2012-04-19at10.27.02PM

HARMADIK NAP

Elbűvölően integethetsz az Eiffel-toronyból, ha ehhez a fodrozott szoknyához öltözöl! A Love to Love feliratú felsőben és a gyöngyökkel díszített nyakláncban biztosan beolvadsz majd a franciák közé!

ScreenShot2012-04-19at10.07.41PM

NEGYEDIK NAP

Ez az overall kényelmes viselet lesz, ha városnézésre indulsz. Komfortérzetedhez megfelelően válassz hozzá platformos magassarkút vagy sarut, a fő szempont mindig a kényelem legyen!

ScreenShot2012-04-19at10.28.46PM

ÖTÖDIK NAP

A hosszú, bő ruha egész napra jó választás, de este vacsorázni is elmehetsz benne! Legyen szó magasabb vagy alacsonyabb kategóriájú étteremről, a stílusod mindenütt találó lesz.

63423559-7A-B

HATODIK NAP

Ezt a szettet imádni fogod! A könnyű esésű selyem nadrág jó döntés a tavaszi napsütésben. Egy jótanács: légy bohókás, hordj extravagáns darabokat! Ne feledd, Párizsban vagy, ahol mindent megtehetsz!

ScreenShot2012-04-19at11.20.50PM

HETEDIK NAP

A hét megkoronázásaként – és mert egyébként sem maradhat ki párizsi ruhatáradból a piros szín – válaszd ezt a fodrozott Yves Saint Laurent ruhát. Így a várostól való búcsú sem lesz annyira szomorú!

 ScreenShot2012-04-20at12.03.14AM

divat

Legyél Te a legjobban öltözött vendég az esküvőn!

Meghívtak egy esküvőre, de tanácstalan vagy miben jelenj meg? Mi segítünk! Végre beköszöntött a jó idő, ami egyben azt is...

tipp!
hot!
tippek
15 szexi és könnyű lófarok

Kíváncsiak vagytok hogyan tudtok látványos és egyben könnyen elkészíthető copfokat csinálni? Az alábbi cikkből ötleteket meríthettek. Általában akkor fogjuk lófarokba a hajunkat,...

hot!
Frizura
6 frizura tipp 40 felett

Stílusos frizurák a "negyedik x" után! Pár éve még a 30 volt a sláger, most a 40 az új 20 a...

Szólj hozzá

Share on Tumblr

comments powered by Disqus