Tavasz Párizsban | Fashionfave - Online divatmagazin

Tavasz Párizsban

Tavasz Párizsban

szerző: @2012-04-21
Share on Tumblr

A divat fővárosába látogatsz idén tavasszal, de nem tudod miben vonulj végig a Champs-Élysées-n? Egy percig sem kell csüggedned! Szebbnél szebb összeállítások várnak rád Párizsban eltöltött heted minden napjára!

ELSŐ NAP

Franciásan romantikus lehetsz ebben a csipke ruhában. Ha igazán sikkes akarsz lenni, párosítsd szalmakalappal és visszafogott kiegészítőkkel. A hatás egész biztosan nem marad el!

hmprod-15

MÁSODIK NAP

Idén ez a csíkos nadrág viszi a prímet! Tündökölj, és ‘a kevesebb, néha több’ elvét figyelembe véve válassz letisztult kiegészítőket. Ha már Párizs, akkor az Yves Saint Laurent pólót sem érdemes kihagyni, a kalap pedig hab a tortán.

 ScreenShot2012-04-19at10.27.02PM

HARMADIK NAP

Elbűvölően integethetsz az Eiffel-toronyból, ha ehhez a fodrozott szoknyához öltözöl! A Love to Love feliratú felsőben és a gyöngyökkel díszített nyakláncban biztosan beolvadsz majd a franciák közé!

ScreenShot2012-04-19at10.07.41PM

NEGYEDIK NAP

Ez az overall kényelmes viselet lesz, ha városnézésre indulsz. Komfortérzetedhez megfelelően válassz hozzá platformos magassarkút vagy sarut, a fő szempont mindig a kényelem legyen!

ScreenShot2012-04-19at10.28.46PM

ÖTÖDIK NAP

A hosszú, bő ruha egész napra jó választás, de este vacsorázni is elmehetsz benne! Legyen szó magasabb vagy alacsonyabb kategóriájú étteremről, a stílusod mindenütt találó lesz.

63423559-7A-B

HATODIK NAP

Ezt a szettet imádni fogod! A könnyű esésű selyem nadrág jó döntés a tavaszi napsütésben. Egy jótanács: légy bohókás, hordj extravagáns darabokat! Ne feledd, Párizsban vagy, ahol mindent megtehetsz!

ScreenShot2012-04-19at11.20.50PM

HETEDIK NAP

A hét megkoronázásaként – és mert egyébként sem maradhat ki párizsi ruhatáradból a piros szín – válaszd ezt a fodrozott Yves Saint Laurent ruhát. Így a várostól való búcsú sem lesz annyira szomorú!

 ScreenShot2012-04-20at12.03.14AM

Frizura

Hosszúból rövid – belevágjunk?

Rengeteg előtte-utána fotó a leghíresebbekkel. Döntsétek el Ti, hogy kinek melyik áll jobban! Az utóbbi időben a hírességek sorra válnak...

hot!
divat
5 csizma ami nem hiányozhat egyetlen nő szekrényéből sem

Tudd meg Te is, hogy melyek azok a csizmák, amik idén egyetlenegy nő szekrényéből sem hiányozhatnak! Most, hogy vége a nyárnak és...

hot!
divat
Gumicsizmás támadás

A legtrendibb gumicsizmák a magassarkútól a színesig, Erzsébet királynőjétől egészen a mai darabokig. Gumicsizmás támadásra fel! Néhány évvel ezelőtt álmainkban sem mertük...

Szólj hozzá

Share on Tumblr

comments powered by Disqus

Ezeket olvastad már?
X