Teen Choice Awards 2012 | Fashionfave - Online divatmagazin

Teen Choice Awards 2012

Teen Choice Awards 2012

szerző: Léhárt Ákos@2012-07-26
Share on Tumblr

Pár napja megrendezésre került amerika, talán egyik legnagyobb, elsősorban fiataloknak szóló díjkiosztó gálája a Teen Choice Awards. Most is, mint szinte mindig voltak olyan szettek, melyek teljesen eltalálták az este színvonalát, azonban egyes színészek, énekesek szokatlan megjelenést választottak az eseményre.

Ez Fave!

demi-lovato-tcas-2012-03 Az este egyben egyik legcsinosabb és legmeghökkentőbb viseletét Demi Lovato viselte. A leányzó egy gyönyörű Falguni Shane Peacock ruhát viselt. Természetesen a ruhához egy gyönyörű Christian Louboutin cipőt került párba. A ruha kicsit érdekes volt, hiszen az énekesnő mellbimbója többször is “kikandikált” a díjkiosztó alatt.

gomez-tca-02 Ha már Demi Lovato-ról volt szó előbb, akkor nem hagyhatjuk el a másik Disney-csatorna hercegnőnket sem, Selena Gomez-t. A lány tökéletesen festett ebben a Dsquared2 ruhában. A Hervé Léger cipő igaz hogy nem egy extrém darab, azonban a “kevesebb, néha több” mondást igazolva, jó választás volt! Nagyon jól nézett ki az este folyamán!

taylor-swift-tcas-2012-02Taylor Swift-hez tökéletesen passzol a kifinomult elegancia. Öltözékeiből már megszokhattuk, hogy sosem túl színesek, vagy díszítettek, sokkal inkább finomak, elegánsak, előkelőek. Az énekesnő egy Maria Lucia Hohan ruhában kápráztatta el a fotósokat a rendezvényen.A hölgyemény lábán egy krémszínű Prada cipőt láthatunk.

lea-michele-teen-choice-awards-2012-red-carpet-02 Demi mellett a másik legcsinosabb szett-nek járó díjat, egyértelműen Lea Michele viheti el (legalábbis szerintünk). A 25 éves Glee-ből ismert színésznő egy gyönyörű Versace ruhát viselt, melyhez tökéletesen passzolt a szintén Versace magassarkú is. A színész-énekesnő gyönyörű volt az eseményen!

Ez Not!

bieber-tca-03Elrettentő példaként is szolgálhat Justin Bieber megjelenése a díjátadón. Egy bizonyos szintig menőnek számít, ha valaki a lazaságával akar feltűnést kelteni, azonban egy neves díjkiosztó-gálára illik elegánsabban megjelenni. Jogos, hogy Justin egy Dolce&Gabbana pólót és egy Marc Jacobs nadrágot viselt, azonban több negatív, mint pozitív kritika érte az énekest. Máskor egy kicsit öltözz alkalomhoz illően Justin!

dobrev-tca-03Úgy látszik a fiúk nem nagyon nyúltak a gardróbjuk mélyére, hiszen Justin mellett Ian Somerhalder megjelenése is eléggé “egyszerűre” sikeredett. A Vámpírnaplók sztárja eddig megszokott eleganciához képest egy Dior jacket, Alternative Apparel pólót és egy Stronghold farmert viselt. A színész szerencséje, hogy – mint mindenben – ebben a szerelésben is odáig voltak érte a lányok!

Magazin

A 10 legstílusosabb magyar nő

Szerintünk ez a 10 hölgy a legstílusosabb ma Magyarországon? Te kit hiányolsz a listáról? Ha stílusos hírességekről beszélünk, legtöbbször külföldi...

hot!
Híresség
Leighton Meester és a díva stílus

Amióta Carrie Bradshaw kiejtette száján a Manolo Blahnik márkanevet a Szex és New Yorkban, a világ éhezni kezdte a stílusos megjelenést garantáló...

Híresség
Sztárok, akik smink nélkül is gyönyörűek

Sztárok, akik bátran megmutatják magukat smink nélkül is Egyre nagyobb divat, hogy a sztárok smink nélkül jelennek meg valahol. Ráadásul közösségi oldalukon...

Szólj hozzá

Share on Tumblr

comments powered by Disqus

Ezeket olvastad már?
X