Tollas táskák egy Angyaltól | Fashionfave - Online divatmagazin

Tollas táskák egy Angyaltól

Tollas táskák egy Angyaltól

szerző: Urbán Szofi@2011-12-12
Share on Tumblr

Itt a karácsony a nyakunkon, mindenki kíván, írja a listát és dézsmálja a szaloncukrot, Angel Jackson pedig csodás táskákat kínál a fa alá vagy egy hihetetlen szilveszteri bulira. Tollak és arany szegecsek, láncok, bőrfonatok és flitterek, ami pedig a legelképesztőbb: szentek.
A tollak mind kakasoktól származnak, festett vagy természetes színeikben pompáznak és ékesítik a bőrfelületet.  Egy ilyen táska remek választás egy fekete összeállításhoz, de nagyszerű a most divatos arany darabokhoz. Mindenképpen telitalálat lehet, ráadásul a mérete is optimális a pakoláshoz, de partiméretben is kapható.
Az ezüst flitteres kézitáskát azonban mindenki irigykedve figyelné a kezedben, hiszen nem egy egyszerű csillogó partidarabról van szó, a díszítésben ikonok és pénzérmék is szerepelnek.
A kollekcióban találunk még kígyóbőrt szarvasbőrrel kombinálva, vagy különleges bőrfonatokat, pop-art stílusú kistáskát is.


Nekünk fave, különösen a luxus anyagválasztások, a kivitelezés és a táskaméretek miatt. Nektek?

divat

Őszi trendek

Őszi trendek - az idei alapdarabok! Itt van az ősz, itt van újra… Lassan már az októbert tapossuk, így itt...

hot!
Magazin
5 csizma ami nem hiányozhat egyetlen nő szekrényéből sem

Tudd meg Te is, hogy melyek azok a csizmák, amik idén egyetlenegy nő szekrényéből sem hiányozhatnak! Most, hogy vége a nyárnak és...

hot!
Magazin
Gumicsizmás támadás

A legtrendibb gumicsizmák a magassarkútól a színesig, Erzsébet királynőjétől egészen a mai darabokig. Gumicsizmás támadásra fel! Néhány évvel ezelőtt álmainkban sem mertük...

Szólj hozzá

Share on Tumblr

comments powered by Disqus

Ezeket olvastad már?
X