Trendi nyakbavalók ősszel | Fashionfave - Online divatmagazin

Trendi nyakbavalók ősszel

szerző: @2012-09-19
Share on Tumblr

A kiegészítők és ékszerek szerepét nem győzzük elégszer hangsúlyozni, hiszen egy jól megválasztott darabbal a legegyszerűbb szetted is könnyen egyedivé teheted. Fontos azonban, hogy a választott nyaklánc, óra vagy éppen fülbevaló teljes egészében a Te saját stílusodat tükrözze. Idén ősszel a kiegészítők közül, először azokat a “nyakbavalókat” vesszük górcső alá, amelyek biztos jó befektetésnek bizonyulnak majd egészen a hideg idő végéig.

Pán Péter gallér

Talán ez az idei év egyik vezető kiegészítő trendje, hiszen viselője egyszerre lesz bájos, nőies és elegáns. A díszes gallér most rengeteg ruhán megjelenik, ám ha te kedvenc inged vagy pulóvered szeretnéd kislányossá tenni ezzel, akkor sincs ok az aggodalomra, hiszen a boltok polcain már ott sorakoznak a szebbnél-szebb darabok. Legyen szó hétköznapi outfitről vagy éppen egy party szettről, mindenki megtalálja kedvencét. Egy egyszerű fehér pólót is könnyen feldob a flitterekkel, strasszokkal, gyöngyökkel díszített gallér. Innentől kezdve már csak a fantáziád szab határt, hogy mivel párosítod.

Díszes nyakék

Hol vannak már azok az idők, amikor hétköznap csak egy egyszerű nyakláncot viseltünk? Idén ősszel folytatódik a hangsúlyos nyakékek virágkora, így akár a kedvenc nyári neonszínű ékszeredet is viselheted majd. A hatalmas medálok, a barakkosan túldíszített darabok viszont az évszak újdonságai. Egy-egy vastag, arany/ezüst színű strasszos csoda jó befektetésnek bizonyul majd, hiszen a kis feketéddel éppúgy viselheted, mint a nagy visszatérő military trenddel. Egyre azonban vigyázni kell, az ilyen hangsúlyos darabok minden tekintet a nyakra és dekoltázsra vonzanak, szóval ha nem vagy megelégedve magaddal azon a területen egyszerűen gombolkozz be nyakig és az ingedet díszítsd új kedvenceddel.

Szőrmegallér

Már tavaly télen is nagy kedvencünk volt, de szerencsére idén sem kell hanyagolnunk. A szőrme, illetve műszőrme 2012-ben is trendi. Ha neked túl sok egy szőrmemellény, vagy kabát akkor számodra a gallér az aranyközépút. A legunalmasabb őszi napod is feldobja és egyedivé varázsol, viseld kedvenc szövetkabátodon, de enyhébb napokon farmerdzsekidhez vagy bőrkabátodhoz is felveheted.

Masni

A csokornyakkendők ideje sajnos úgy néz ki lejárt, de aki kedvelte ezt a trendet biztosan új kedvencre talál a masniban. Ez a kislányos, bájos és elegáns díszítőelem idén nemcsak ékszereinken és ruháinkon jelenik meg, hanem bátran viselhetjük nyakunkba kötve is. Nem is kell mást tenned, mint kiválasztani a kedvenc inged, galléros ruhadarabod és egy kendőből, vagy selyemszalagból pillanatok alatt bájos masnit varázsolhatsz.

galleros nyaklanc keszitese

nyakékek készitése

_
_
_
_
Magazin

Tíz dolog, ami mindig igaz marad a divatban!

Humoros lista rovatunk folytatódik! A tíz dolog, amit ne mondj egy fashionistának című cikkünk sikerén felbuzdulva, újabb humoros lista írásába...

hot!
tippek
2014-es szoknya trend

Szeretnétek tudni, hogy melyek az idei szoknya trendek? Az alábbi cikkünkből megtudhatjátok és saját stílusotokra formálhatjátok kedvenceiteket. Igazán nőies megjelenést csakis szoknya...

tipp!
hot!
divat
Látványos igénytelenség

Hibák, amiket nap mint nap elkövetünk. Nézzük, hogyan tudunk mégis változtatni rajtuk! Sokszor gondolkozunk azon, mikor olyasmit látunk, ami a szemünket bántja,...

Szólj hozzá

Share on Tumblr

comments powered by Disqus