Üde nyári sminkek pár perc alatt | Fashionfave - Online divatmagazin

Üde nyári sminkek pár perc alatt

szerző: Szabó Judit @2012-05-26
Share on Tumblr

Nyáron sem kell feladnunk sminkelési szokásainkat, csak a megfelelő beauty termékeket kell választanunk. Mi segítünk, hogy melyek azok a kellékek, amelyekkel egyszerűen és gyorsan igazán üde és természetes sminkeket készíthetsz.

Nyáron bátran kihagyhatjuk a makeup-ból az alapozót, azonban, ha valaki nagyon ragaszkodik hozzá akkor ajánlatos BB krémet használnia, mivel azok sokkal könnyebb állagúak, mint a normál alapozók és nyáron a bőrünk is hálásabb lesz, ha több levegőhöz juthat.
Emellett fontos, hogy olyan készítményeket válasszunk, amelyek védenek minket a káros napsugaraktól. A BB krémek erre is nagyon alkalmasak.
Nyáron többszörösen él  a “kevesebb néha több” szabály. Sokkal jobban fogjuk magunkat érezni a hőségben, ha egy természetes és üde sminket viselünk.

Blake Lively's makeup

Blake Lively természetes hatású sminkjét percek alatt elkészítheted! Alapként tökéletes lesz a Missha M Signature Real Complete BB krém, amivel megfelelően eltüntetheted bőrhibáidat és az UV védelemről is gondoskodhatsz. Fixálásként használd az Astor Anti Shine Mattitude púderét, ami nem hagyja, hogy arcod kifényesedjen. Tedd tekinteted különlegesebbé az Essence szemhéjpúderével, a szemzugra különös hangsúlyt fektetve. Szempillaspirálként használd a BYS termékét.Rúzsnak egy natur árnyalatot válassz. Végezetül pedig tedd még különlegesebbé sminkedet az Essence Blossom etc. highlighterével.

Kim Kardashian's makeup

A forró napokon is törekedjünk az üdeségre. Kim sminkje erre az egyik legjobb példa.Az 1-2 lépéssel elkészíthető makeup alapja lehet a Garnier Miracle Skin Perfector Matt BB krémje. Az üdeségért a Benefit pirosítója gondoskodik. Szemhéjpúderként újból jó választás az Essence szemhéjpúdere. Hangsúlyozd szemeidet fekete szemceruzával és a Maxfactor szempillaspiráljával.

Make-up

Nagyon vonzóak lehetünk, ha bronzosítóval kihangsúlyozzuk napbarnított arcunkat, bőrünket. Ashley Olsen is így tette. Az előző két sminkhez hasonlóan itt is alkalmazzunk BB krémet. Jó választás a Missha Perfect Cover BB krém, majd használjuk a Manhattan Luxopolis bronzosítóját az almácskáinkon. A BYS 5 színű szemhéjpúderéből kedvünkre választhatunk egy szép barnás színt a szemhéjunkra. Végül szempilláinkat fessük ki az Astor új termékével a Big Boom!-mal, ajkainkra pedig egy semleges árnyalatú szájfény kerüljön.

3 termék, amelyek használatával még inkább megkönnyíthetjük a nyári sminkeléseinket. A MAC sminkfixálójával tökéletesen fixálhatjuk sminkünket, az Essence mattító lapocskáival a napközben kifényesedett arcbőrrel vehetjük fel a harcot, a Nivea Visage Young krémével pedig  már  a sminkelés előtt mattíthatjuk bőrünket.

beauty products

Sokat változtattok sminkelési szokásaitokon, amikor beköszönt a forróság?

Magazin

Az 5 legjobb hajápoló olaj

A tökéletes frizura a hajápolásnál kezdődik. A manapság használt kémiai úton előállított hajápolási termékek végtelen sora roskadozik az üzletek polcain,...

Smink
16 smink tipp amit minden nőnek tudnia kell

Apró trükkök a tökéletes sminkért. Neked is eszedbe jut mikor szembejön veled az utcán a tökéletes smink, hogy úristen, ezt hogy...

hot!
Smink
Élénk vs. nude ajkak

Élénk vagy nude árnyalatú rúzs? Olvasd el az alábbi cikkünket és tudd meg, hogy mi illik hozzád! Néhány szezon óta hatalmas népszerűségnek...

Szólj hozzá

Share on Tumblr

comments powered by Disqus

Ezeket olvastad már?
X