Vajon ciki vagy menő a leopárdminta? | Fashionfave - Online divatmagazin

Vajon ciki vagy menő a leopárdminta?

szerző: @2012-10-23
Share on Tumblr

Néha a divatházak szabadjára engedik a „leopárdszellemet” a palackból, amely nők millióit képes pillanatok alatt lázba hozni, de ugyanúgy férfiak sokaságából vált ki ellentétes érzelmeket az állatminta. Biztos vagyok benne, legalább egy barátnőtök már mesélt korábban szerelme gyalázatos reakcióit, amikor nem volt hajlandó vele megjelenni valamelyik mintás rucijában! Fontos megtanulni néhány ezzel kapcsolatos alapszabályt, amely segítségével iszonyú dögös csúcsragadozóvá válhatsz és egyértelműen a menő felé billen majd az igazság mérlege!

Kim Kardashian  tökéletes ruhaválasztása

Kim stílusát célszerű alaposan megvizsgálni, hiszen tökéletes! Ha egy hangsúlyos leopárdos ruhára adnád a fejed, minden esetben válassz hozzá fekete, szolid kiegészítőket! Valamint mellőzd a mély kivágású, rövidke ruhákat hiszek azok már távolról sugározzák az olcsóságot! Ékszerválasztását is a minimalizmus jellemezte, amellyel remek példát nyújthat a legnépszerűbb bulikirálynőknek!

Day and night ruha

Hétköznapokra is tökéletes választás lehet, ha     természetes sminket választasz hozzá! Így egy szolid szabású állatmintás ruha egyaránt lesz alkalmas estére és nappalra is! Ha például már nincs időd hazaugrani egy fontos találkozó előtt, akkor egy vörös rúzs és szemceruza segítségével már kész is van az esti viseleted!

Táskák és cipők

 Őszintén szólva nem tudom mennyire lehet jó döntés hosszú távra minőségi leopárdmintás táskát választani, hiszen már rövid időn belül is annyit változhat az ember! A díszítés rendkívül kötött stílusa miatt pedig kapásból az összes hivatalos eseményre sem veheted fel! Bár ezt a tökéletes Celine táskát elnézve, csak egy zenét tudok magamban dudolni: „Ha volna két életem…” Topánválasztás során is kövessük a fent említett bölcs tanácsot! Bár szóljon mellette az, hogy egy Giuseppe Zanotti cipő remekül feldobhat egy szürke, unalmas szabású ruhát!

 

A bűvös sál

A moderált öltözködés határmezsgyéjén járva, mindenképp ajánlott egy igényes mintázatú leopárd sál beszerzése! Nincs időd vagy kedved öltözködni, de nem akarod, hogy odavesszen az egyedi ízlésedért méltán járó hírneved, akkor vegyél példát minden idők legnőiesebb csábítójáról Marilynről! Mivel is dobta fel egyhangú fekete kis öltözetét? Igen, igen sállal! Ahogy a képen látható Nicole Richie is bárhova köti stílusosan néz ki!

Ellenérvek

Most pedig következzenek a divatterroristák!

Szinte biztos vagyok benne, hogy a leopárdkultuszt a kínai vagy olcsóbb termékek megjelenése ásta alá! Ennek okát elsősorban a nem megfelelő szabásmintában látom, hiszen már túlságosan kihívóan sugározza a leopárd mini viselőjéről a könnyű prédaságot! Szórakozóhelyeken gyakran találkozom egy másik súlyos stílus bakival, amit sajnos Kim is elkövetett! Lányok semmi esetre se keverjük a hangsúlyos leopárdmintát más fényes anyagokkal! Ki ha nem Lady Gaga és Nicky Minaj szeret modern városi macskanőként tündökölni, de itt most legyenek ők az elrettentő példa! Természetesen nem vitatom a ruhaköltemények művészeti értékét, de nem ezekben kell fényes nappal az utcán lófrálni! Ha követed a fent említett tanácsokat biztos vagyok benne, hogy Te is azt a kivételt fogod erősíteni ezek után, akik méltósággal és stílusosan viselik a leopárdmintát!

 

leopárd minta

leopárd mintás ruhák

2014 párducminta

tigris mintás ruha

parduc mintas furdoszoba

mi a ciki a divatban?

leopard mintas taska 2014 dvat

leopard mintas ruha

leopárd mintás női ruha

leopárd divat

divat állatmintas ruhak 2014

a párducmintás ruha divat még 2014

tigrismintas ruh

_
_
_
_
tippek

Válassz nyári ruhát alakodnak megfelelően!

A nyári nagy melegben egy lenge ruhácska a legpraktikusabb viselet, hiszen csak felkapjuk és már mehetünk is a dolgunkra,...

hot!
Magazin
Magyar beidegződések az öltözködéssel kapcsolatban

Megmutatjuk, milyen fals öltözködési szabályokat kellene elfelejtenünk Vannak dolgok, hiedelmek amik berögzültek a tudatunkba anyáink, nagyanyáink után – itt nem arra gondolok,...

tipp!
hot!
Magazin
Látványos igénytelenség

Hibák, amiket nap mint nap elkövetünk. Nézzük, hogyan tudunk mégis változtatni rajtuk! Sokszor gondolkozunk azon, mikor olyasmit látunk, ami a szemünket bántja,...

Szólj hozzá

Share on Tumblr

comments powered by Disqus