Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates
Kezdőlap / Magazin / Divat / Vámpírnaplók 1.évad – Stílusok karakterenként

Vámpírnaplók 1.évad – Stílusok karakterenként

Nyakunkon vannak az új részek, így nem árt egy kis stílusáttekintés. Három évad alatt természetesen sokat változtak a szereplők, letisztultabban öltözködnek vagy épp teljesen más irányt vettek. Az első évvaddal kezdeném a karakterek bemutatását, holnap pedig folytatom a második évaddal.

image

Az egyik legfontosabb szereplő Elena Gilbert, akit egy szörnyű tragédia, a szülei halála után ismerhetünk meg. Éppen egy átalakuló személyiség tárul elénk, aki kezd bezárkózni. Az egykori mindenki Elenája, az okos, népszerű lány egy teljesen új, amolyan “szomszédlány stílust” kezd fel venni.

image

Viseletének legfőbb eleme az állandóan kiengedett, egyenes haj. (Ami néha már idegesítően unalmasnak tűnhet. Később ezt Katherine meg is jegyzi.) Illetve Stefan-től kap majd egy medált, amit mindig magán visel – ugyebár a verbénát tartalmazó nyakékről van szó.

image

Persze van egy nőiesebb oldala is, amit az évadzáró részekben ismerhetünk meg, amikor is a korábbiaktól eltérően egy másik – tőle eddig szokatlan – úton indul el.

A Miss Mytic Falls címért folytatott küzdelem során egy nőiesebb, kifinomultabb Elena köszön vissza a képernyőn.

image

Bár nem ő nyer, de a felvonulásnál egy olyan ruhában jelenik meg, hogy minden száj tátva marad, főleg a két Salvator fiúé, hiszen egykori szerelmük, Katherine teljes hasonmásaként lép színre. Mire nem képes egy estélyi és pár hullám a hajba?!

image

Következő szereplőnk pedig legyen Stefan Salvatore, akinek felbukkanása hatással van Elenara. Új fiúként lép a színre, fel is kelti a magába roskadt lány figyelmét. Egyrészt vonzza a titokzatossága, másrészt a srác megjelenése, külseje. Ha tudná, hogy ez a jófiús külső, micsoda vérengző állatot rejt…

image

Átlagosan, igazi gimis, kamasz srácként öltözködik, olykor mezben erősíti a suli csapatot.

image

Bálokon és hasonló alkalmakon, mint mindenki más ő is elegánsan jelenik meg.

image

Hétköznapokon ha Elena-val van, kicsit az az érzésünk támadhat, hogy összeöltöztek, ugyanis a különböző darabok harmonizálnak egymással.

image

 

image

Damon Salvatore… Hm.. Teljes ellentéte öccsének, nem igazán a jófiú szerepében tetszeleg – legalábbis egyelőre – hanem a szexi rosszfiú bőrébe bújt.

image

image

Öltözéke is ezt tükrözi, elmaradhatatlan kelléke a bőrkabát és persze a fekete ruhadarabok. Igaz jobban szeret mindezek nélkül mutatkozni, főleg a felsőtestét mutogatni, így ami azt illeti nem igazán szégyenlős, sőt… A női nézők legnagyobb örömére. ;)

image

 

Legtöbbször whiskyvel vagy nőkkel üti el az idejét. Nála a táplálkozás perverz játék is egyben, élvezi áldozatát tőrbe csalni.

image

Váratlanul berobban az idilli pár életébe, hogy tönkretegye azt, Elena-ra fáj a foga, és megtesz mindent, hogy testvérét lejárassa és a helyébe léphessen. Külsejére pedig még jobban odafigyel a cél érdekében.

image

 

image

A két Salvatore fiú fiatalos külseje megtévesztő hiszen több száz évesek, csak hát ugyebár vámpírok. Visszaemlékezéseik során találkozhatunk, a még halandó fivérekkel, ekkor korhű öltözetben, hajviselettel és környezetben ismerhetjük meg történetüket.

image

image

 

image

Ezt már láttad?

6 frizura tipp 40 felett

Stílusos frizurák a "negyedik x" után!

Szólj hozzá!

comments powered by Disqus