Vintage csodaország Funky Fanny-tól | Fashionfave - Online divatmagazin

Vintage csodaország Funky Fanny-tól

Vintage csodaország Funky Fanny-tól

szerző: @2011-08-06
Share on Tumblr

A Funky Fanny egy olyan vintage stílust a modernnel ötvöző brooklyn-i kezdeméyezés, mely ugyan még gyermekcipőben jár a divatiparban, de egyedisége, darabjainak időtálló szellemisége, bájosan nőies stílusa magával ragadja az 1920-as évektől a 70′-es évekig terjedő illusztris korszak szerelmeseit.

A játékosság, a vibráló színek, a popkultúra és mesevilág, a modern és vintage összeadásával létrejött Funky Fanny ruhák, cipők és kiegészítők atmoszférájában olyan nőies, de mégis könnyed, laza kollekciókat álmodnak újra a gyűjtők, amelyek azt hivatottak elérni, hogy kellemesen érezzük magunkat a bőrünkben, egy sajátos, figyelemfelkeltő stílusban.

A márka kigondolói olyan kreatív szakemberek, akik a popkultúra, a művészetek, a divat és persze a vintage fanatikusai.

Ki ne ismerné például Walt Disney Mickey Mouse karakterét? A kultúra számos területén megjelent már a Disney-ikon, többek közt street art művészek stenciljein is integetett már Mickey, s a Funky Fanny palettájáról sem hiányozhat. A „We heart Mickey” szekció játékos, színes, vicces kiegészítőket, ruhákat és cipőket tartalmaz, s a „közreműködő” maga Mickey Mouse.

Újra a mesefilmek világában bolyongva Tarzan & Jane világába érkezhetünk. Ez az összeállítás egy könnyed dzsungelreprezentáció, kiemelve a barnát, a leopárd-és kígyómintát, a vadon életérzését, kombinálva a vintage vonalakkal.

A „New kid on the block” darabjai talán a legvidámabb és legőrültebb kompozíciók, melyekben a színek és mintázatok hordozzák a legfontosabb jelentést.

A „Razzle Dazzle” pedig egy komolyabb hangulatú elképzelés, itt a szürke, fekete, kék dominál, egy professzionálisabb összeállítás, melyek azonban természetesen még mindig hordozzák a letűnt korszak stigmáit, néhol strasszos beütéssel, vagy fura mintázattal bolondítva az egyes darabokat.

Ti mit gondoltok az ilyesfajta „pre-loved” vintage stílusú darabokról? Kényszeredettnek ható koppintás vagy egy minőségi, stílusos újraértelmezés?

További képekért és információkért látogass el ide: https://funkyfannys.com

Magazin

5 csizma ami nem hiányozhat egyetlen nő szekrényéből sem

Tudd meg Te is, hogy melyek azok a csizmák, amik idén egyetlenegy nő szekrényéből sem hiányozhatnak! Most, hogy vége a...

hot!
divat
Őszi trendek

Őszi trendek - az idei alapdarabok! Itt van az ősz, itt van újra… Lassan már az októbert tapossuk, így itt az ideje,...

hot!
Magazin
Gumicsizmás támadás

A legtrendibb gumicsizmák a magassarkútól a színesig, Erzsébet királynőjétől egészen a mai darabokig. Gumicsizmás támadásra fel! Néhány évvel ezelőtt álmainkban sem mertük...

Szólj hozzá

Share on Tumblr

comments powered by Disqus

Ezeket olvastad már?
X