Vintage csodaország Funky Fanny-tól | Fashionfave - Online divatmagazin

Vintage csodaország Funky Fanny-tól

szerző: @2011-08-06
Share on Tumblr

A Funky Fanny egy olyan vintage stílust a modernnel ötvöző brooklyn-i kezdeméyezés, mely ugyan még gyermekcipőben jár a divatiparban, de egyedisége, darabjainak időtálló szellemisége, bájosan nőies stílusa magával ragadja az 1920-as évektől a 70′-es évekig terjedő illusztris korszak szerelmeseit.

A játékosság, a vibráló színek, a popkultúra és mesevilág, a modern és vintage összeadásával létrejött Funky Fanny ruhák, cipők és kiegészítők atmoszférájában olyan nőies, de mégis könnyed, laza kollekciókat álmodnak újra a gyűjtők, amelyek azt hivatottak elérni, hogy kellemesen érezzük magunkat a bőrünkben, egy sajátos, figyelemfelkeltő stílusban.

A márka kigondolói olyan kreatív szakemberek, akik a popkultúra, a művészetek, a divat és persze a vintage fanatikusai.

Ki ne ismerné például Walt Disney Mickey Mouse karakterét? A kultúra számos területén megjelent már a Disney-ikon, többek közt street art művészek stenciljein is integetett már Mickey, s a Funky Fanny palettájáról sem hiányozhat. A „We heart Mickey” szekció játékos, színes, vicces kiegészítőket, ruhákat és cipőket tartalmaz, s a „közreműködő” maga Mickey Mouse.

Újra a mesefilmek világában bolyongva Tarzan & Jane világába érkezhetünk. Ez az összeállítás egy könnyed dzsungelreprezentáció, kiemelve a barnát, a leopárd-és kígyómintát, a vadon életérzését, kombinálva a vintage vonalakkal.

A „New kid on the block” darabjai talán a legvidámabb és legőrültebb kompozíciók, melyekben a színek és mintázatok hordozzák a legfontosabb jelentést.

 

A „Razzle Dazzle” pedig egy komolyabb hangulatú elképzelés, itt a szürke, fekete, kék dominál, egy professzionálisabb összeállítás, melyek azonban természetesen még mindig hordozzák a letűnt korszak stigmáit, néhol strasszos beütéssel, vagy fura mintázattal bolondítva az egyes darabokat.

Ti mit gondoltok az ilyesfajta „pre-loved” vintage stílusú darabokról? Kényszeredettnek ható koppintás vagy egy minőségi, stílusos újraértelmezés?

További képekért és információkért látogass el ide: https://funkyfannys.com

 

2012 hajtrend

2012 hajtrend női

funky stílusú ruha

_
_
_
_
divat

2014-es szoknya trend

Szeretnétek tudni, hogy melyek az idei szoknya trendek? Az alábbi cikkünkből megtudhatjátok és saját stílusotokra formálhatjátok kedvenceiteket. Igazán nőies megjelenést...

tipp!
hot!
divat
Látványos igénytelenség

Hibák, amiket nap mint nap elkövetünk. Nézzük, hogyan tudunk mégis változtatni rajtuk! Sokszor gondolkozunk azon, mikor olyasmit látunk, ami a szemünket bántja,...

hot!
divat
Tíz dolog, ami mindig igaz marad a divatban!

Humoros lista rovatunk folytatódik! A tíz dolog, amit ne mondj egy fashionistának című cikkünk sikerén felbuzdulva, újabb humoros lista írásába fogtunk. Bizony vannak...

Szólj hozzá

Share on Tumblr

comments powered by Disqus