Vintage csodaország Funky Fanny-tól | Fashionfave - Online divatmagazin

Vintage csodaország Funky Fanny-tól

szerző: @2011-08-06
Share on Tumblr

A Funky Fanny egy olyan vintage stílust a modernnel ötvöző brooklyn-i kezdeméyezés, mely ugyan még gyermekcipőben jár a divatiparban, de egyedisége, darabjainak időtálló szellemisége, bájosan nőies stílusa magával ragadja az 1920-as évektől a 70′-es évekig terjedő illusztris korszak szerelmeseit.

A játékosság, a vibráló színek, a popkultúra és mesevilág, a modern és vintage összeadásával létrejött Funky Fanny ruhák, cipők és kiegészítők atmoszférájában olyan nőies, de mégis könnyed, laza kollekciókat álmodnak újra a gyűjtők, amelyek azt hivatottak elérni, hogy kellemesen érezzük magunkat a bőrünkben, egy sajátos, figyelemfelkeltő stílusban.

A márka kigondolói olyan kreatív szakemberek, akik a popkultúra, a művészetek, a divat és persze a vintage fanatikusai.

Ki ne ismerné például Walt Disney Mickey Mouse karakterét? A kultúra számos területén megjelent már a Disney-ikon, többek közt street art művészek stenciljein is integetett már Mickey, s a Funky Fanny palettájáról sem hiányozhat. A „We heart Mickey” szekció játékos, színes, vicces kiegészítőket, ruhákat és cipőket tartalmaz, s a „közreműködő” maga Mickey Mouse.

Újra a mesefilmek világában bolyongva Tarzan & Jane világába érkezhetünk. Ez az összeállítás egy könnyed dzsungelreprezentáció, kiemelve a barnát, a leopárd-és kígyómintát, a vadon életérzését, kombinálva a vintage vonalakkal.

A „New kid on the block” darabjai talán a legvidámabb és legőrültebb kompozíciók, melyekben a színek és mintázatok hordozzák a legfontosabb jelentést.

A „Razzle Dazzle” pedig egy komolyabb hangulatú elképzelés, itt a szürke, fekete, kék dominál, egy professzionálisabb összeállítás, melyek azonban természetesen még mindig hordozzák a letűnt korszak stigmáit, néhol strasszos beütéssel, vagy fura mintázattal bolondítva az egyes darabokat.

Ti mit gondoltok az ilyesfajta „pre-loved” vintage stílusú darabokról? Kényszeredettnek ható koppintás vagy egy minőségi, stílusos újraértelmezés?

További képekért és információkért látogass el ide: https://funkyfannys.com

2012 hajtrend2012 hajtrend női
Magazin

Hosszúból rövid – belevágjunk?

Rengeteg előtte-utána fotó a leghíresebbekkel. Döntsétek el Ti, hogy kinek melyik áll jobban! Az utóbbi időben a hírességek sorra válnak...

tipp!
hot!
Magazin
15 szexi és könnyű lófarok

Kíváncsiak vagytok hogyan tudtok látványos és egyben könnyen elkészíthető copfokat csinálni? Az alábbi cikkből ötleteket meríthettek. Általában akkor fogjuk lófarokba a hajunkat,...

hot!
tippek
Legyél Te a legjobban öltözött vendég az esküvőn!

Meghívtak egy esküvőre, de tanácstalan vagy miben jelenj meg? Mi segítünk! Végre beköszöntött a jó idő, ami egyben azt is jelenti, hogy...

Szólj hozzá

Share on Tumblr

comments powered by Disqus