Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates
Kezdőlap / Magazin / YourFave! – Mutasd meg magad a világnak!
YourFave! - Mutasd meg magad a világnak!

YourFave! – Mutasd meg magad a világnak!

=

Sokan mondták már, hogy divatosan öltözködsz? Úgy érzed, hogy egyedi a stílusod? Szeretnéd ezt a világnak is megmutatni? Jelentkezz a Fashionfave YourFave! vagy Yourfave! Editorial sorozatába, ahol rendszeresen egy-egy kiválasztott lányról jelenik meg egy képes bemutatkozó cikk, itt, a fashionfave.com oldalán!

YourFave! & Yourfave! Editorial

-

Mutasd meg magad a világnak!

 

 

És hogy mi is a különbség a Yourfave! és a Yourfave! Editorial között? A Yourfave! Editorial annyival jelent többet, hogy ebben az esetben nem a saját fotóid kerülhetnek fel az oldalra, hanem profi fotósorozat készül rólad, a Fotofave fotósaival, a saját ruhatárad felhasználásával. Ha ezt a lehetőséget választod, akkor a Fashionfave  facebook oldalán like-okat is kell gyűjtened, ezzel növelve az esélyed, hogy Te kerülj kiválasztásra a következő editorial sorozatunkhoz!

 

Jelentkezz most!

 

Ehhez nem kell mást tenned, mint kitölteni az alábbi formot, de jelentkezhetsz e-mailben is. Ebben az esetben minimum 3db (de minél több,annál jobb :) ) képet küldj el nekünk az alábbi e-mail címre: yourfave [kukac] fashionfave.com . Ezeken a képeken lehetsz egyedül, de akár lehettek ketten a barátnőddel is, ha ketten szeretnétek egyszerre szerepelni!  A képeknél meg is jelölheted, hogy melyik ruhadarabodat hol vetted, mikor, és ha emlékszel az árára, akkor azt se felejtsd el odaírni! :) És amiatt ne aggódj, ha nem profik a képeid, akár lehetnek saját készítésűek is!

Továbbá magadról is küldj nekünk pár olyan sort, amit viszont szeretnél látni az oldalon, ami úgy érzed, hogy jól jellemez téged, hol tanulsz, mit szeretsz csinálni, mit nem, esetleg valami érdekességet.

És ezután nincs más dolgod, mint figyelni az oldalt, hiszen lehet, hogy Te leszel az a szerencsés, aki szerepelhet a Fashionfave.com oldalán!

 

Ezt már láttad?

6 frizura tipp 40 felett

Stílusos frizurák a "negyedik x" után!

Szólj hozzá!

comments powered by Disqus