YourFave! - Mutasd meg magad a világnak! | Fashionfave - Online divatmagazin

YourFave! – Mutasd meg magad a világnak!

YourFave! – Mutasd meg magad a világnak!

szerző: @2011-05-04
Share on Tumblr

=

Sokan mondták már, hogy divatosan öltözködsz? Úgy érzed, hogy egyedi a stílusod? Szeretnéd ezt a világnak is megmutatni? Jelentkezz a Fashionfave YourFave! vagy Yourfave! Editorial sorozatába, ahol rendszeresen egy-egy kiválasztott lányról jelenik meg egy képes bemutatkozó cikk, itt, a fashionfave.com oldalán!

YourFave! & Yourfave! Editorial

-

Mutasd meg magad a világnak!

És hogy mi is a különbség a Yourfave! és a Yourfave! Editorial között? A Yourfave! Editorial annyival jelent többet, hogy ebben az esetben nem a saját fotóid kerülhetnek fel az oldalra, hanem profi fotósorozat készül rólad, a Fotofave fotósaival, a saját ruhatárad felhasználásával. Ha ezt a lehetőséget választod, akkor a Fashionfave  facebook oldalán like-okat is kell gyűjtened, ezzel növelve az esélyed, hogy Te kerülj kiválasztásra a következő editorial sorozatunkhoz!

Jelentkezz most!

Ehhez nem kell mást tenned, mint kitölteni az alábbi formot, de jelentkezhetsz e-mailben is. Ebben az esetben minimum 3db (de minél több,annál jobb :) ) képet küldj el nekünk az alábbi e-mail címre: yourfave [kukac] fashionfave.com . Ezeken a képeken lehetsz egyedül, de akár lehettek ketten a barátnőddel is, ha ketten szeretnétek egyszerre szerepelni!  A képeknél meg is jelölheted, hogy melyik ruhadarabodat hol vetted, mikor, és ha emlékszel az árára, akkor azt se felejtsd el odaírni! :) És amiatt ne aggódj, ha nem profik a képeid, akár lehetnek saját készítésűek is!

Továbbá magadról is küldj nekünk pár olyan sort, amit viszont szeretnél látni az oldalon, ami úgy érzed, hogy jól jellemez téged, hol tanulsz, mit szeretsz csinálni, mit nem, esetleg valami érdekességet.

És ezután nincs más dolgod, mint figyelni az oldalt, hiszen lehet, hogy Te leszel az a szerencsés, aki szerepelhet a Fashionfave.com oldalán!

Magazin

Gumicsizmás támadás

A legtrendibb gumicsizmák a magassarkútól a színesig, Erzsébet királynőjétől egészen a mai darabokig. Gumicsizmás támadásra fel! Néhány évvel ezelőtt álmainkban...

hot!
Frizura
Hosszúból rövid – belevágjunk?

Rengeteg előtte-utána fotó a leghíresebbekkel. Döntsétek el Ti, hogy kinek melyik áll jobban! Az utóbbi időben a hírességek sorra válnak meg hosszú...

hot!
Magazin
5 csizma ami nem hiányozhat egyetlen nő szekrényéből sem

Tudd meg Te is, hogy melyek azok a csizmák, amik idén egyetlenegy nő szekrényéből sem hiányozhatnak! Most, hogy vége a nyárnak és...

Szólj hozzá

Share on Tumblr

comments powered by Disqus

Ezeket olvastad már?
X