YourFave!-Tavasz a Fashionfave-vel! | Fashionfave - Online divatmagazin

YourFave!-Tavasz a Fashionfave-vel!

YourFave!-Tavasz a Fashionfave-vel!

szerző: Pozsonyi Alexandra@2012-04-01
Share on Tumblr

Sok cikket olvashattatok nálunk is, ami a tavaszi divatirányzatokról szól, most YourFave! rovatunkban megmutatunk nektek 6 tavaszi összeállítást, Fashionfave szemmel.

Outfit #1

Az idei tavasz egyik legnagyobb trendje a pasztell. Rengeteg tervező be is mutatta nekünk mit jelent ez számára a kifutón (pl.:Prada, Valentino), sőt nálunk is több cikk foglalkozott már a témával. Itthon is szinte minden üzlet kínálatának szerves részei az ilyen színű darabok. Egy pasztell színű felső és egy más színű szoknya tökéletes választás lehet most. Virágmintás kiegészítővel feldobhatjunk, ahogy Anikón látjátok. Hűvösebb napokon pedig előkerülhet hozzá egy blézer is, de csakis a “pasztell színek törvénye” szerint.

Felső, szoknya: Springfield – Karkötő: Szputnyik shop – Blézer: BershkaOutfit #2

Visszatért idén a tengerész/matróz stílus is a divatba. Ezt a hangulatot nem csak a csíkok okozzák, hanem például a kötélből készült övek, vasmacska minták is. Nőiesíthetjük hajfonattal (ami szintén divat idén) és megfelelő sminkkel, ahogy Nikivel mi tettük.

Kardigán, felső, nadrág: Springfield – Táska: Szputnyik shopOutfit #3

Szinte minden szezonban visszatér egy évtized aktualizált formában. A 2012-es tavasz az ’50-es éveké ilyen szempontból. Lili (@zoommodels) kalapja hozza hangulatba a szettet, ami egy mai összeállítás klasszikus színekben. A ruha a mintája miatt jótékony hatással hathat az amúgy nem modell méretűekre is, szóval csak ajánlani tudjuk mindenkinek.

Ruha, blézer, cipő: Springfield – Kalap: Szputnyik shopOutfit #4

Hidegebb napokon mindenki egy jó meleg pulóverre vágyik, mért ne melegedhetnénk meg egy szőrős hatású retró darabban?! Anikón nagyon jól mutat egy egyszerű cicanadrággal is. A rádiótáska plusz hangulatfokozó, a gyűrű pedig kicsit a mába hajlít minket a maga módján.

Pulcsi, táska, gyűrű: Szputnyik.Outfit #5

A kabátruha fogalmát mi is megvizsgáltuk és állítjuk, hogy tényleg lehet kabátot akár outfit-ünk fő elemeként hordani, ha az egy mutatós darab. Övvel (ami akár egy színben illő szalag is lehet) és egyéb kiegészítőkkel fel is dobhatjuk. A Nikin látható aranyoska hogy tetszik nektek?

Kabát, táska: SpringfieldOutfit #6

Egy nyáriasabb -„már mennék a strandra” összeállítással is készültünk a melegebb napokra. Ha nyaralni mentek, vízközelbe, vagy egy fesztiválra, simán bevállalható ez a szett, amit Lili(@zoommodels) visel, ugye?

Trikó, táska, szemüveg, kendő, figurapénztárca: Szputnyik

Az utolsó fotó pedig azt szimbolizálja, hogy az élénk színekről se feledkezzünk meg. Egy nyári fehér összeállítást feldobhatunk vagy kihangsúlyozhatunk velük. Aki még nem próbálta, tegye meg bátran!

Lili (@zoommodels) kardigánja: Springfield

Nektek melyik fotók tetszenek legjobban? Melyik a kedvenc trendetek idén?

Haj: Pozsonyi Ani MUA: Varga Tímea Ágnes Styling: Pozsonyi Alexandra Fotó: Orosz Gergely

A ruhákért külön köszönet a Szputnyik shop-nak és a Springfieldnek!

Te is tehetséges fiatal fotós/stylist/sminkes vagy? Szeretnéd bemutatni saját munkáidat a Fashionfave Editorial rovatában? Írj nekünk az editorial@fashionfave.com címre, küldd el a munkádat egy rövid szöveges bemutatkozással, amiben magadról és a munkádról is mesélsz nekünk.

Magazin

Yourfave! jelentkezés

A Yourfave! jelentkezéshez használhatod az alábbi formot, de akár e-mailben is elküldheted azt a yourfave@fashionfave.com címre! A “Bemutatkozás” mezőbe írj nekünk pár olyan sort,...

Magazin
Yourfave! jelentkezés

A Yourfave! jelentkezéshez használhatod az alábbi formot, de akár e-mailben is elküldheted azt a yourfave@fashionfave.com címre! A “Bemutatkozás” mezőbe írj nekünk pár olyan sort, amit viszont...

YourFave!
Yourfave! jelentkezés

A Yourfave! jelentkezéshez használhatod az alábbi formot, de akár e-mailben is elküldheted azt a yourfave@fashionfave.com címre! A “Bemutatkozás” mezőbe írj nekünk pár olyan sort, amit viszont...

Szólj hozzá

Share on Tumblr

comments powered by Disqus

Ezeket olvastad már?
X