10 ajándékötlet, ami minden nőnek tökéletes

A karácsonyi ajándékozás mindenki számára fejtörést okoz, nagyobb bajban azonban mégiscsak azok vannak, akik nem ismerik igazán jól az illetőt, vagy csak egyszerűen annyira kicsúsztak az időből, hogy már késő személyesebb meglepetésen törni a fejüket.

Akár a párodnak, akár egy barátnődnek keresel ajándékot, bátran válogass az alábbi ötletek közül, hiszen ezeknek a dolgoknak a legtöbb nő nagyon örülne.

1. Ékszer

A csinos fülbevalókból, medálokból, gyűrűkből és karkötőkből sohasem lehet elegendő egy nőnek. A legjobb, hogy ékszerekből óriási a választék, így könnyen megtalálhatjuk bárki számára az ízlésének megfelelő darabot.

large (3)

2. Kozmetikum

Sminket férfiként, ha nem értesz hozzá, nem feltétlenül szerencsés ajándékozni, ám egy, a kedvenc márka termékeiből összeállított szépségápolási csomaggal vagy különböző arckrémekkel, testápolókkal, tusfürdőkkel és kézműves szappanokkal nem lehet mellélőni.

large (4)

3. Táska

Csakúgy, mint ékszerekből, táskákból sem lehet elég egy nőnek, hiszen minden alkalomra másmilyen méretű, színű, formájú, típusú darabra van szükségünk. Egy ötlet: igazán egyedi és különleges példányokat találhatsz, ha szétnézel a hazai tervezők kínálatában.

large (1)

4. Karóra

Manapság sajnos a karórák kezdik elveszíteni valódi funkciójukat, ám kiegészítőként még mindig tökéletesek. Válassz egy egyszerűbb, kevésbé szembetűnő darabot, az biztosan sikert arat.

large (6)

5. Telefontok

Mert mi nők az apróságokra is odafigyelünk, és legalább annyira imádjuk váltogatni a telefontokunkat, mint a ruháinkat. Minél viccesebb, frappánsabb és aranyosabb minta virít a telefonunkon, annál jobb!

large (2)

6. Parfüm

Kiváló választás, ha egyszerűbb luxusterméket szeretnénk választani. Parfümöt azonban kizárólag úgy érdemes ajándékba adni, ha nagyjából ismerjük az illető ízlését. A legjobb, ha keresel egy ahhoz hasonló illatot, amelyet általában használni szokott.

large (5)

7. Tumbler

Avagy egy hordozható bögre vagy termosz, amely tökéletes kiegészítője a rohanós reggeleknek. A legjobb választás azok számára, akik állandóan késésben vannak és sietnek valahova, hiszen így magukkal tudják vinni a reggeli kávét, és út közben kortyolgatni, nem is beszélve arról, hogy tumblerrel rohangálni nagyon trendi.

large (7)

8. Notesz

Nem kizárólag az írószerek szerelmeseinek. Választhatsz akár naplót vagy határidőnaplót is, ám egy sima, egyszerű jegyzetfüzettel sem lehet mellélőni. Ebben az esetben is javasolt végigbogarászni a magyar tervezők kínálatát, ha igazán egyedi, meseszép és minőségi darabbal lepnéd meg az illetőt.

large (2)

9. Élmény

Vagyis valamilyen romantikus vagy kényeztető program egy elegáns helyen. Ez lehet egy wellness-hétvége, éttermi vacsora, utazás, vagy akár egy színház-, mozi-, illetve koncertjegy is.

large (3)

10. Csokoládé

Édesszájúak számára remek választás lenne egy doboz drágább, különlegesebb bonbon, vagy kézműves csokoládé, ugyanis ezek nem csak luxustermékek, de még a boldogsághormonok termelődését is elősegítik.

large