10 dolog, amit felejts el a húszas éveid után

A történelem során az öltözködés és a divat olyan különböző módokon változott és formálódott, hogy joggal jelenthetjük ki, hogy ahogyan a festészet, a fotográfia vagy a szobrászat művészet, úgy a divat is. És ez a művészet az, ami koronként, és emberenként változó. Hogy jön ez ide? Ha 20 éves vagy, ne öltözz 10-nek vagy 50-nek, ha 30 vagy, ne öltözz 20-nak és ne csinálj magadból nagyit sem, de akkor mit viselj, hogy igazi “művész” legyél? Egy dolog biztos: ezt a 10 dolgot csak és kizárólag a tripla X előtt viseld!

1. Crop Top

Igen, a hasmutogatás a 21. hatalmas szülinapi partidon, vagy a 25. évedben egy fesztiválon nagyon jó választás. Ráadásul még az utóbbi szezonokban is egyre többet láthattuk, hogy a tervezők is elgondolkodtak a “mutasd a pocakod” témáról, de ez nem azt jelenti, hogy 35 évesen is trendi. Ennél egy 30-s éveiben járó nő sokkal nőiesebb és kifinomultabb!

croptop

 

2. Melltartómentes élet

Otthon… talán, de nincs szükség minden korosztályból egy Rihanna utánzatra. (Egyébként neki is ideje lenne már komolyodnia, nem?)

no bra

 

3. Farmer. Mindenhova.

Munkába, bevásárláshoz, kondiba menet, szülői értekezletre, csajos vacsira. Nem! Nem! Nem! És nem! Mint már mondta, egy 30 valahány éves nő (NŐ!) ennél többet is tud. Képzeld magad a Született feleségekbe, mennyire divatosak voltak ők is farmer nélkül, nem igaz?

work outfit

 

4. Extra mini rövidnadrág

Egy bizonyos korig, ami eggyel vagy kettővel kezdődik és két számjegyből áll. Utána egy normális méretű rövidnadrágot ajánlunk, alkatodnak megfelelőt természetesen!

too short short

 

5. Pink és narancssárga rúzs

Ha feltűnősködni szeretnél, csak hajrá. De nem a friss és üde huszonéves arcodat fogják látni az emberek, hanem a rúzst, amit az eladó sem szívesen adott el neked.

 

6. No make up munkában

A munkahelyeden már egy külön személyiség vagy. Nincsenek trendek, amiket mindenáron követni kell, mert különben kicikiznek. Itt te vagy és magadért felelsz. És a fiatalság kútja immáron a neszesszered.

no make up

 

7. Tornacipő ruha kombó

Sajnos eljön az az idő, amikor a pink Converse-d helyett ideje, egy egyszínű alapdarabot venni, amit mindennel felvehetsz kortól függetlenül. Kivéve nyári ruhával vagy szoknyával, mert az már nem a te korodhoz illő!

sneakers skirt

 

8. Kertésznadrág

Újra a divatban, minden boltban 3 színben, 2 fazonban. Jobban teszed ha elkerülöd az összes részleget egy boltban, ahol a kertésznadrág próbababán van. Egy egyszerű farmer top outfit jobb lesz, hidd el!

hbz-denim-emma-watson-xl-xl

 

9. Mikroszkopikus méretű szoknya

A 20 éveseken is botrányos tud lenni, de jobb bele se gondolni, mi van ha az a 20 inkább már 30. Szóval ideje egy midi szoknyára váltani magassarkúval és beülni egy jó kis étterembe vacsizni, olyan Carrie Bradshaw és barátnői stílusban.

miniskirt

 

10. Rapunzel haj

Egy 30 éves nő, komoly, érett, ismeri a stílusát és tudja mit akar. Ehhez pedig nem illik az egy méter hosszú vagy mű- vagy természetes haj. Elrejti az arcod és nem fogsz tőle fiatalabbnak tűnni. Melltartópánt alá érő haj nem ér, felette pedig csak fazonnal és stílusosan!

169351664_xxlarge

 

Attól, hogy valaki betölti a 30-at még nem kell a nyugdíjas évekre készülni. Sőt! Ha még van pár dolog, amit egy 20 éves nem tesz, de egy harmincas igen, akkor hajrá, de bármit teszel, gondold végig, hogy biztosan érett nőként viselkedsz-e és persze ne felejtsd el a fenti szent szabályokat, hogy tökéletes 30-s legyél!