10 mondat, amit a pasid még véletlenül se ejtsen ki apukád előtt

Annyi időt töltesz azzal, hogy amiatt rettegj, vajon te hogy fogsz tetszeni a barátod szüleinek – egészen pontosan a drága mamának. De ne aggódj, a barátodnak is bőven van félnivalója attól, hogy mit szól szíved választottjához a te családod – egészen pontosan a drága apukád.

És hogy melyek azok a mondatok, amelyeket jobb, ha a pasid eltemet a lelke mélyén és soha nem húzza elő édesapád előtt?

1. “Nem baj, nem az eszedért szeretünk.”

Lehet, hogy egy aranyos cukkolásnak szánja és te már hozzászoktál az efféle beszólásaihoz és nem sértődsz meg – de az édesapád nem azért tett meg mindent azért, hogy a lehető legjobb oktatást kapd, hogy aztán egy nyüzüge kis srác mindezt leminősítse. Különben meg, lehet, hogy anyukád jobban szereti, ha a külsődet dicsérik az emberek, apukád viszont igenis az eszedért szeret.

po2_b22bed1be43b39610a22abd73a845b4c

2. “Most rúgtak ki a Mekiből, de nem baj, úgyse tudom még mit szeretnék kezdeni az életemmel.”

Hát, ez remek, apád ezért járatott zongoraórákra és külön matekra – hogy egy olyan sráccal töltsd a szabadidőd, aki nem tudja eldönteni, hogy vajon élete hátralevő részében egy gyorsétteremben akar-e dolgozni vagy inkább sírt ásna a közeli temetőben. Félreértés ne essék, mi abszolút megértjük, ha valakinek fogalma nincs arról, hogy mihez akar kezdeni az életével – üdv a klubban -, de nem létező ambícióit még véletlenül se az apukádnak kezdje el bőszen fejtegetni.

casino-gif_175846

3. “Imádok cross motorozni, alig várom, hogy a lányát is elvigyem egyszer!”

Úristen, ez már egy fokkal jobb, bár ha a pasid elpatkol akkor nézheti ahogy a kislánya hónapokig sír, de ha a barátod komolyan azt hiszi, hogy apád engedi, hogy felülj annak a haláljárgánynak az ülésére, akkor még nem látta milyen ügyesen bánik a baltával.
A barátod soha ne feledje, hogy az alatt az időintervallum alatt, amíg a te családodnál vagytok, ő egy hithű keresztény akinek a legvadabb hobbija Dosztojevszkij olvasása lehet. Ámen.

tumblr_nqbbvjym4u1uvf8tso1_500

4. “Ne mondd már, hogy apukád sose tanított meg biciklizni!”

Nem a legzseniálisabb ötlet a szülőkkel való találkozáskor felhívni a figyelmet olyan dolgok hiányára, amikre általában a szülők tanítják meg a gyermekeiket. Lehet, hogy apukád sokat dolgozott gyerekkorodban, vagy nem tartotta fontosnak a biciklizést, esetleg nem olyan környéken laktatok ahol ez lehetséges, igazából nem fontos – egyetlen apuka sem akar szemrehányást hallani a pasidtól.

mustache2

5. “Áh, végre, kaja. Alig várom már, hogy burkoljunk!”

Még ha apukád tudja is, hogy nem Kazinczy Ferenc leszármazottjával randizol, jobb, ha a barátod elővesz egy szinonima szótárat és agyonüti vele azokat az idétlen szlengeket, amiket a haverjaival és veled szokott használni, mert nem elég, hogy apukád a felét nem fogja érteni annak amit ő mondani akar, de ki fog akadni, hogy hiába vett neked oly’ sok könyvet a szülinapjaidra, nem a pasiddal kamatoztatod a belőlük nyert megannyi tudást.

anigif_kut-6841-1311880404-31

6. “Mindjárt jövök, csak kimegyek cigizni.”

De akkor aztán maradjon is ott, mert az aztán biztos, hogy apukád titokban arzént rak majd az üdítőjébe.

203-meet-the-parents-quotes

7. “Öhm, nem, fogalmam sincs, hogyan kell megjavítani a lefolyót.”

Csodás, most apukád azt fogja gondolni, hogy a pasid egy totálisan életképtelen idióta, akivel ha ne adj’ Isten összeházasodtok, még a lefolyótok sem lesz biztonságban, nem beszélve arról, hogy ha ennyit nem tud megcsinálni a ház körül, akkor mégis ki fog megvédeni téged a kósza sorozatgyilkosoktól vagy a medvétől.

tumblr_m9ogw5wrtd1qlvrbko3_500

8. “Nem hiszek abban, hogy haza kell kísérni a lányt egy randevú után…

… vagy hogy előre kell engedni őket. Én inkább egy amolyan modern srác vagyok.” Nem. Ne legyen az. Főleg ne akkor, amikor a szüleiddel, pláne, ha apukáddal találkozik.

9. “Váó, de szexi vagy!”

Akárkinek is szánná ezt a kétségkívül kedves bókot, ne. Se neked. Se apádnak. Anyádnak végképp ne. Apukád előtt ne ejtse ki se a szexi, se a dögös, a “Nem megyünk be a szobádba?” kérdést pedig végképp nem – már ha szeretne még a péniszével együtt távozni a házatokból.

tumblr_mrf2078ref1r94e9jo1_500

És végül, de nem utolsó sorban, a kakukktojás, mert ez nem egy konkrét mondat, de…

10. Még véletlenül se tegye a kezét a combodra.

Amennyiben nyilvánosan szeretnétek szexelni, menjetek a Margitszigetre, vagy bárhová máshova – de a barátod jobb, ha türtőzteti kis kacsóit és a közeledbe se megy velük, mert apukádnak fel fog fordulni a gyomra és nem lesz boldog.

meet-the-parents-gif