10 plus-size modell, akiket szívesen látnánk Victoria’s Secret kifutón

A divatipar formálódni látszik, a kifutók egyhangúsága lassan megtörik. Az átütő átalakulás fontossága, amely a fényes fehérnemű márkát szorongatja, egyre elkerülhetetlenebbé válik. Mi pedig eljátszunk a gondolattal: kik is lehetnének azok a formás plus size modellek, akik megváltoztatják a show történetét?

Egy évvel ezelőtt egy online petíció keretei között Brittany Cordts felvetett egy érdekes kérdést a Victoria’s Secret angyalkái méreteit illetően, a hatalmas népszerűségnek örvendő kérdőív megválaszolói pedig egyöntetű visszajelzést szolgáltattak. A közvélemény teljességgel nyitott lenne a változtatásokra, a műfaj színesítésére, minden téren.
Brittany tavaly nyáron egy Business Insider interjúban arról nyilatkozott, hogy a petíciójával magát a Victoria’s Secretet szerette volna ösztönözni arra, hogy plus sizenak kategorizált 36, 38, 40, 42, 44 vagy 46-es mérettel rendelkező modelleket is alkalmaznak nagyszabású show-jaikban, tekintve, hogy nem mozog minden nő mérete 32 és 34 között. Ha a jövőben változatosabb alkatokkal is dolgoznának, valamilyen szinten enyhítenének azon a negatív üzeneten, amelyet nők és tizenévesek millióinak közvetítenek.
Bármilyen különös, a felvetült ötletet többek között a Victoria’s Secret legtökéletesebb angyalai is egyértelműen támogatnák, elvonatkoztatva a mindeddig megszokott varázslatos álomvilágtól.

” Azt hiszem az egész világ nyitottabbá vált a plus size méretű modellekre, és egészen biztos vagyok benne, hogy ők is készen állnak rá! ” – nyilatkozta a légies alkatú Monika Jagaciak.

Szóval nincs más dolgunk, mint kitárni a látókörünket és felfedezni a legváltozatosabb formákban megmutatkozó különleges szépséget.

Iskra Lawrence

A gömbölyű vonalainak elfogadását, mi több, a National Eating Disorder Association nagykövetségét mesteri fokon űző szépséges modell szemlátomást hadat üzent a Photoshop ellen, így állítva a világ elé lényéből áradó őszinteséget. Vonalain a kiegyensúlyozott táplálkozás és kemény munka mutatkozik meg, rettentően nőies összhatásban kibontakozva.

 

iskraxgavinglavefila2

Ashley Graham

Az angyali szépségű Ashley Graham nem egyszer nyilatkozta már, mennyire nyitott is lenne a közös munkára a Victoria’s Secret-tel. A gyönyörű modell TED-es előadása alkalmával kifejtette, miként is vélekedik a modellszakma ezen ágazatáról. Ugyan, ha a NYFW kifutóját már sikerült lehengerlő fehérneműben meghódítania, miért ne lehetne a következő a Victoria’s Secret?

1104228Anita Marshall

A Dorothy Combs Models által felfedezett 23 éves bostoni szépség fantasztikusan érzi magát a bőrében, és merészsége, valamint kirobbanó kisugárzása pedig elengedhetetlen lenne a VS kifutóján.

 

Anita-Marshall-VS-image

Robyn Lawley

Robyn mindent elért, amire plus size modellként lehetősége adódott, mostanság pedig egy édes csöppség anyukájaként  is tündököl.  Ő volt az első plus size modell, aki felfelé ívelő karrierje során a Sports Illustrated fürdőruhás kampányában pózolt, amelyet Vogue és Ralph Lauren fotózások követtek.

774full-robyn-lawleyLizzie Miller

Pályafutása elején egy igazán őszinte cikkel robbant be a köztudatba, a Glamour hasábjain önfeledten pózolva. Lizzie hamarosan a bemutatók kifutóin köszönt vissza, azonban karrierje a Victoria’s Secret kifutóján válna teljessé.

LIZZIE-MILLER-EL-PAIS-EDITORIAL-02

Candice Huffine

A gyönyörű modell Cacique girl-ként nemrégiben “hadat üzent” a Victoria’s Secretnek az #ImNoAngel kampány keretein belül, mely által önmagunk elfogadását hírdették, és az irreális elvárásokkal rendelkező fehérneműmárka elé állítottak görbetükröt. Éppen ezért, ha a változás bekövetkezik, neki kifutón a helye.

tumblr_m721rrh1Bh1qbppbno1_500Tara Lynn

Tara gyönyörű arca, és természetes vonalai talán akkor égtek bele az emlékezetünkbe, amikor a H&M “Big&Beautiful” név alatt futó kampányában pózolt. Az egészség, és a kiegyensúlyozottság csak úgy szikrázik belőle.INTRO-spring_summer_02_0027-ret_R1

Kate Dillon

A vörös démon túl a negyvenen mit sem veszített különlegesen kéklő szemeinek ragyogásából, nőies vonalai rettentően nagyot emelnének a kifutó kreatív stílusán.KateDILLON_468x583

Jennie Runk

A divatvilág felkapta a fejét Jennie elbűvölő szépségére, amikor a H&M fürdőruhás kampánya új arcául választotta, mindezt anélkül, hogy feltüntették volna a plus size és a “normál” modellek közti alapvetőnek vélt különbséget. MarieClaire_JennieRunk2

Chloe Marshall

A brit modell 18 évesen az első volt, aki plus size méreteivel történelmet írt a Miss England döntőjében, anno 2008-ban. Ekkoriban lépett vele kapcsolatba egy, a hozzá hasonló modelleket foglalkoztató ügynökség, Chloe úttörő szépsége pedig hamarosan a nemzetközi ismertséghez vezetett.08bd45fc2b6a2d3cae3c36740f2cd495