10 sorozat karakter, akiket imádunk utálni

Legyenek ördögien gonoszak vagy csak szimplán rém irritálóak, egyszerűen az életben nem lehet tőlük megválni – nem, nem az anyósodról van szó, ez azért ennél egy fokkal jobb. Hőn gyűlölt sorozatkaraktereidtől ugyanis legalább egy kattintással megszabadulhatsz.

És hogy kik is ők? Nos, a teljesség igénye nélkül…

1. Negan és Lucille (The Walking Dead)

Negan egy pillanat alatt belopta magát az emberek szívébe – heves gyűlölet, vér és könnyek kíséretében és majdhogynem biztos, hogy egyedül Jeffrey Dean Morgannek köszönheti, hogy nem utálják még jobban.

2. Katherine Pierce (Vámpírnaplók)

Bár Katherine Pierce-t nem lehet nem szeretni, azért ő több évadon át megtett mindent, hogy ezt mégis elérje – oly sikeresen, hogy a Vámpírnaplók legutolsó részeiben a Pokol Királynőjeként tér vissza.

tumblr_ojzox4SjmA1u5ubsdo1_500

3. Alison DiLaurentis (Csinos kis hazugságok)

A Csinos kis hazugságok Regina George-a és méhkirálynője, akit annyira gyűlöltek, hogy évekig zsarolták, leütötték majd élve elásták, majd amikor visszatért, akkor sem hagyták békén.

4. Klaus Mikealson (Vámpírnaplók, Az Ősök)

A félig vérfarkas-félig vámpír  hibridnek nem volt könnyű élete – de annak sem, aki valaha keresztezte útját, tekintve, hogy lényegében bárkit szívesen meggyilkol. Szabadidejében előszeretettel dühöng, áll bosszút és karózza le és tárolja koporsóban családtagjait – de csak azokat, akiket szeret.

giphy

5. Joffrey Baratheon (Game of Thrones)

A vérfertőző kapcsolatból született Joffrey-t még azok is utálják, akik nem is nézik a Game of Thrones-t. Nem elég, hogy királyként egy elkényeztetett kis… fiú, de nem is mutathat fel szerencsétlen érdemi karakterjegyet arroganciájának, gyávaságának és egyértelmű pszichopata viselkedéskultúrájának köszönhetően. De nem baj, így legalább jobban lehetett élvezni nem túl gusztusos halálát.

6. Gemma Teller Morrow (Sons of Anarchy)

Mert van abban valami enyhén ellenszenves, ha részt veszel a férjed és gyermekeid apjának meggyilkolásában, majd összejössz azzal a férfival, aki legjobb barátjaként elárulta őt, majd nem mellesleg brutálisan meggyilkolod a menyed egy villával.

katey-sagal-security-2

7. Ted Mosby (Így jártam anyátokkal)

Bár Ted azért lett olyan amilyen, hogy nők és férfiak is egyaránt megtalálják karakterében magukat, mégsem igazán sikerült megkedveltetni az emberekkel a konstans szenvedő, nyöszörgő építészt, aki még miután megtalálta élete szerelmét, utána is képes a legrosszabb nő mellett kikötni a 9. évad végén.

8. Maria LaGuerta (Dexter)

LaGuertával igazi szeret/nem szeret viszonya lehet a Dexter rajongóknak. Egyrészt számtalanszor megmutatkozik, hogy helyén van a szíve, másrészt azonban simán átgázolna bárkin, aki keresztbe tesz neki a ranglétrán való feljebbjutás közben – és sajnos ez az ember elég gyakran Debra Morgan lesz, pláne akkor, amikor Dexter után kezd el szimatolni.

marialaguerta_zps59a96c3b

9. Trinity (Dexter)

A Hármas gyilkos egy kivételesen jól kidolgozott karakter volt a Dexter ötödik évadában – de soha nem fogjuk megbocsátani neki, hogy meggyilkolta Ritát.

10. Hannah McKay (Dexter)

Avagy Dexter Morgan utolsó nagy szerelme, akit mind utálunk, mert ő nem Rita. Persze, volt Dexternek más nője is szeretett felesége halála után, de mind tudtuk, hogy az nem fog sokáig tartani – az utolsó előtti évadban belépő Hannah viszont átírta a játékszabályokat. Kedvenc sorozatgyilkosunk első látásra beleszeretett és mi ezt nem díjazzuk.

giphy (1)

Kit hagytunk ki? Egészítsétek csak ki a listát bátran!