10 srác, akivel Tinderen találkozhatsz – 1. rész

A társkeresés bizony nem egyszerű folyamat. Van akinek szerencséje van és rögtön rátalál az igazira, míg másoknak évekbe telhet megtalálni a számukra megfelelő párt. A még keresgélőknek a Tinder egy alternatíva lehet az ismerkedésre, de itt is számtalan férfi típus tanyázik.

Nem mindenki hősszerelmes, aki fehér lovon érkezik. És nem mindenki hordozza egy életen át a tenyerén szíve egyetlen hercegnőjét. Ahhoz, hogy a nagy Ő egyszer csak betoppanjon bizony érdemes szelektálni a férfiak között is. Az első körben ismerjünk meg néhány olyan típust, akire nem érdemes időt szánni.

1. A pasi, akinek barátnője van

Vicces, sármos, és még ráadásul a közös hangot is megtaláltátok. Ilyenkor érzi úgy az ember lánya, hogy minden tökéletes. A tündérmesének azonban könnyedén vége szakadhat, ha kiderül, hogy barátnője van! Milyen jelekre kell figyelni?  Az első és legszembetűnőbb az lehet, ha álnevet használ. Ilyenkor mindenkiben felmerülhet a kérdés vajon milyen rejtegetni valója van? Manapság pár kattintással kideríthető, hogy valóban létező vagy kitalált személyről van – e szó. Az apró füllentésnek tűnő hazugságok, vagy az ha egyik pillanatról a másikra eltűnik miközben beszélgettek árulkodó jelek lehetnek. Érdemes ezekre odafigyelni, mert bár mindenkiben ott él a vágy, hogy megtalálja a párját, de senki sem szeretne harmadik lenne egy kapcsolatban.

http://nlc.p3k.hu/data/cikk/17/166026/2.jpg

 2. A srác, aki csak magáról beszél

Ki ne ismerné azt a típust, aki nem tud másról beszélni csak saját magáról? Az ilyen pasinak nem barátnő kell, hanem egy türelmes pszichológus, aki végighallgatja az élete minden keserűségét. Elő a nyúlcipőkkel és fussatok, a következő sarkon talán már ott lesz az igazi!

3. A pasi, aki csak szexet akar

Ha nincs mást témája csak a szex, akkor egyértelmű mit szeretne. Ezzel nincs is semmi gond, ha te sem vágysz többre egy egyéjszakás kalandnál, ha mégis akkor ne pocsékold az időd rá. Egy randi során a férfinak nyilván bókolnia kell, hogy meghódítsa kiszemeltjét, ám ha a bókok kizárólag a külsődre vonatkoznak, akkor érdemes letenni a Martinis poharat és haza sétálni, egyedül. Ha még nem találkoztatok, de mindenáron a lakásán szeretne találkozni, az bizony pásztoróra gyanús randinak ígérkezik.  Ne felejtsd el te döntöd el mit szeretnél.

https://b6c18f286245704fe3e9-05e2055f4cd9122af02914269431c9f6.ssl.cf1.rackcdn.com/15645690_5-common-misconceptions-about-tinder_t51af004e.gif

4. A srác, aki soha nem akar találkozni

Folyton üzenetezik veled, de nem akar találkozni? Ideje levenni a rózsaszín szemkendőt és újra kinyitni a szemed. Az ilyen pasi bár az online térben igazi Cassanovának tűnhet, a való életben mégis egy gyámoltalan kisfiú lehet, aki képtelen otthagyni az internet nyújtotta biztonságot. Két szó: felejts el!

5. A pasi, aki nem úgy néz ki, mint a képeken

Ebben az esetben két választásod van. Ha egyáltalán nem jön be sarkon fordulsz és elsétálsz. A második, ha már bejött a személyisége akkor talán érdemes adni egy esélyt a folytatásnak. Bár akkor is nyomasztó kérdésként lebeghet a fejed felett a gondolat, hogy ha lelkileg rendben van, akkor mégis mi szükség van, arra hogy más emberek profilképeit töltse fel magáról.

http://ell.h-cdn.co/assets/16/17/3.gif